Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 687
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Аз не успях да харесам нито едно Нарцисо.

# 256
Ти го каза, densi. :>
Реших да не съм крайно директна. Нарцисо сякаш забъркват собствена съставка мускус. Можеш винаги да го различиш.

# 257
Аз не успях да харесам нито едно Нарцисо.
Същото и при мен. И не че не харесвам мускус, напротив. Но при Нарцисо е наистина много специфичен мускусът и не ми допада.

# 258
Много ми харесват на мен, изключително женствени, различни, плътно бели, но като се напръскам имам чувството че съм се изпотила много и ми е неприятно.

# 259
Най-изненадващо за мен, харесах единствено последното, прасковеното кубче на НР, бялото е поносимо, но доста нахално; розовото е душащо и досадно, а досадата ескалира до желание да го отмия; червените така и не съм пробвала. Всичко това само от моя гледна точка.

# 260
  • София
Само пудреният нарцисо ми легна. И за мен изобщо не си прилича с белия, както се спряга.
Мускусният е много специфичен, но е интересен парфюм.

# 261
  • Sofia
Нарцисо сякаш забъркват собствена съставка мускус. Можеш винаги да го различиш.

Наистина е така и въпреки това, всичките му парфюми са доста различни - хем не можеш да сбъркаш, че е Нарцисо, хем едни са прекрасни, други ужасни Simple Smile Единственият, който ми е постоянна любов в Pure Musk, с останалите съм на периоди...

SOTD - Twilly d’Hermès, бях го позабравила и сега му се радвам, като да го усещам за първи път Purple Heart

# 262
  • София
Харесвам само червеното кубче аз, розовото само в началото,  в базата нещо много ме дразни.

Днес съм с Mahora Heart  Прекалих с количеството, добре че съм сама в офиса.

# 263
  • Бургас
Аз много харесвам муск. На мен той ми мирише на сапун, често на ретро, стар сапун, но неизменно ми носи усещане за чистота и елегантност. Не разбирам асоциацията с пот, никога не ми е замирисвало на такава, но пък кожи разни, носове разни. Последният ми подчертано мускусен аромат е Alien Musc Mysterieux Mugler for women и много си го харесвам. Няма нищо общо с едноименото извънземно, нищо, нито прашинка жасмин. Носи вайба на Valentino Noir Absolu Musc Essence, но е доста по плътен и присъствен... може би най-близко е до Alessandro Dell' Acqua   за който много страдам, че изчезна внезапно

Иначе днес съм Целуната от Килиан, прекрасна сладостна мараня се носи около мен.

# 264
Аз много харесвам муск...... Не разбирам асоциацията с пот, никога не ми е замирисвало на такава, но пък кожи разни, носове разни.
Имаш късмет! Ела да видиш моята кожа някои мускуси в какви чудовища ги превръща... Спарени, потни, кошмари! А други намам представа как миришат на околните от мен, защото аз изобщо не ги усещам. Това за мен е най-шантавата съставка в парфюм.

# 265
  • Франция
Да се похваля с последната си придобивка, в която съм влюбена до ушите: последното творение на Puredistance /Cécile Zarokian - Rubikona.
Мадам Зарокян е надминала себе си в майсторството си да балансира контрасти, което силно ме впечатли още в Stairway To Heaven. Там балансира между топло и студено, светлина и сянка и контрастите са много сетивни. В Rubikona балансира между свежо и плътно, отблясък и дълбочина. Композицията е изключително елегантна и изключително секси. Не сегашното секси като плодов сладкиш, а класическото секси като абстрактно ухание на богат и пищен дървесно-цветен дамски парфюм. Не знам защо се лансира като унисекс, според мен единствената причина е да не се почувстват господата дискриминирани, че не са ги предвидили, когато са правили този шедьовър.
Рубин + икона, иконичен парфюм и без никакво съмнение достоен за парфюм-подпис.

Скрит текст:

# 266
Аз много харесвам муск. На мен той ми мирише на сапун... може би най-близко е до Alessandro Dell' Acqua   за който много страдам, че изчезна внезапно
Скрит текст:

.....
И на мен Alessandro Dell' Acqua  ми беще най-любимия Муск след Essence Narciso Rodriguez.Много са подобни и най-чистия муск,който съм намирала,за съжаления и двата спряни и изчезнали!
Също съм изхабила няколко бутилки и от Woman In Rose Alessandro Dell' Acqua преди и той да изчезне. Най-свежото Мохито в бутилка Green Heart Все още си търся неуспешно аналози и на трите аромата !

# 267
Мда аз го разкарах много бързо след като го придобих Alessandro Dell' Acqua преди много години.

# 268
  • Бургас
Мда аз го разкарах много бързо след като го придобих Alessandro Dell' Acqua преди много години.
Денси, не е бил твоя просто.

# 269
Много харесвам муска в Clair de Musc SL. Едно такова чистичко, свежо-изпрано, леко белоцветно, пудрено. Но не стара прашна пудра, а малко като за бебешко д. Няма пот и спареност грам.

Общи условия

Активация на акаунт