Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 664
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Моите крака се подкосяват от Valentino uomo intense и Armani eau de nuit.

# 286
Разбивачката Sauvage Dior.

# 287
Едно мое гадже го имаше 😍💕 Много го харесвам парфюма 💕🥂. и Dior Homme Intense 😃

# 288
А аз давам глас за Just rock  или This is him на Z&V  като по-бюджетни разбивачки. Забранила съм на мъжа ми да ги носи на работа, че и колежките му припадат по тях Joy

# 289
Така и не разбрах какво се харесва в този парфюм Grin Много се мъчих да намеря нещо в него само заради рекламното му лице- Джонката, но не стана.Скучен,плосък типичен като много  е за моя нос. Диор и Герлен са нещо друго за този клас аромати (за мен разбира се Bowtie )

Този си го имам за мен,разкош:)

# 290
Благодаря момичето всичко записвам,ще му ги кажа да провери кое ще намери за тест и да си прецени.

# 291
Да се похваля с последната си придобивка, в която съм влюбена до ушите: последното творение на Puredistance /Cécile Zarokian - Rubikona.
Miyako, честита парфюмна красота Heart Сесил Зарокян отново е създала невероятен цвят, мн е талантлива. Има нещо от цвета на Бакара, но отблясъците на червеното са още по-хубави. Знаеш ли откога чакам да се влюбиш в парфюм и да напишеш ревю Heart Eyes Връщам се да го чета отново. А след това съм в официалния сайт на Puredistance.
Парфюм за деня АА Mandarine Basilic. Свързвам го директно с Босилка, не зная профилното име има ли връзка с харесване на ухание на босилек. В парфюма босилекът е обикновен, но както казва Коко Шанел, „Обикновеното е знак на елегантност.“, нещо подобно беше, това е за мое успокоение след представянето на Rubikona Simple Smile

# 292
  • в Кошера

+ Bleu de Chanel EDP Blue Heart

# 293
  • Бургас
Само Bleu de Chanel и Amouage Beach Hut Man! Нищо не ми се подкосява от Hermes Terre d'hermes, супер неприятен ми е.

# 294
Обожавам Grey Vetiver EdP Tom Ford, Voyage d'Hermès EdT и Fou d'Absinthe L'Artisan Parfumeur. Първите два лесно ще ги намери за тест.

# 295
За мъжки много ми харесва L`Ombre Hermes на мен. На моят мъж се оказа му стои трепач. даже ми харесва повече на него, отколкото на мен, а го купих за себе си. Мистериозен, топъл, плътен, разгръща се много хубаво върху него. Препоръчвам го, а мисля и на дамите се харесва доста. Simple Smile Има го в Парфимо на нелоши цени за 30 и 50 мл.

Ralitsa_, благодаря ти! Сега ще търся да го душна този парфюм заради теб! Green Heart
Скрит текст:
Не, никът ми идва от собственото име Босилка (има го в моя роден край), което изписвах в началото като Basila на английски. То, разбира се, си дойде като име заради босилека, който отглеждах на прозореца си и мернах по време на регистрацията си тук. И стана с "а" накрая "за момиченце". Иначе Босилка ми харесва като колорит на името, не заради аромата на босилек. И него харесвам, но не винаги. Той е особен.

# 296
Момичета и момчета идвам за идея.
Мой приятел ме помоли за съвет,какъв парфюм да си вземел за среща с една много желана дама ,искал чак краката й да се подкосят на срещата.... 😂 🥰😎🙈 та моля за препоръки кой ще е този мъжки парфюм "подкосяващ " женски крака . Бюджет около 150лв. Предполагам ако много си заслужава ще даде й малко повече.

На мен ми се подкосяват краката от следните три:
Red Tobacco - доказано (не се смейте!😀)
Guerlain Oud Essential
Oojan PDM
* Бонус Dior Homme Intense, не версията от 2020!

Редактирам се за да добавя, така и така сме на тема парфюм за мъж. 😀🤪

Преди няколко дни, на работа, един мъж от кабинния състав, се беше напръскал с ... Intense Cafe..😀😂🤣 Ами.. да ме прощават всички, които го окачествяват като унисекс,  но НЕ е. Или поне при този въобще не беше ок...

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 18:03 от Jollie

# 297
  • Бургас
В немския сайт има мостра на Rubikona ама е 15 евра.И на мен ми е много любопитен.FlushedFlushed

# 298
И Black Afgano Nasomatto много би ми харесало на мъж, но излизам от условието с бюджета с 30лв...

# 299
Аз полудявам само от Invictus - Paco Rabanne Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт