Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 628
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Аз не съм усещала фасове или цигари в този парфюм. Неприятен ми е заради натрапчивата си роза. Бие ми чак на нещо химическо. А напоследък нещо доста често се "засичам" с монталска роза по улиците, вкл веднъж ми се стори, че идваше от един полицай 😳. А веднъж я усетих, докато си вървях, a в радиус от 10м нямаше никого...

# 316
  • на майната си
Здравейте! Имам проблем със спрейърa на Noir Extreme -Tom Ford, не прави мъгла, а стреля на сноп, ако е удобно да се изразя по този начин. Предполагам, защото сокът е доста сладък и не съм го ползвал летните месеци, ароматът си е ок. Принципно шишето е пълно на 90%+.
Имал ли е някой подобни проблеми и какво е решението?
Пп: не съм дирил с търсачката подобни питания. Flushed

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 18:14 от Lewiss

# 317
  • София
Не, Бела, върху мен избива мокра цигара в Roses Musk. Изпробвано не един или два пъти, размених го. Всяка кожа е различна.

# 318
За Том Форд ли говориш?
Аз го имам, такъв проблем нямам. Опитай да забършеш спрея/пулверизатора с тампон със спирт пръсни малко, после пак забърсване и пръскане.

# 319
  • София
Запознах се с три аромата на Blend Oud и ще напиша кратички мнения за тях.
Ghazal - https://www.fragrantica.com/perfume/Blend-Oud/Ghazal-36457.html. Нежен, мек и топъл плодово-цветен аромат. Сладостта е много точно премерена. Изключително женствен аромат.
Hour - https://www.fragrantica.com/perfume/Blend-Oud/Hour-36449.html. Приятен и ароматен ветивер, леко сладко пачули, ненатрапчив плодов аромат и щипка мускус в базата. Идеален за по-топло време.
Santal Pondicherry - https://www.fragrantica.com/perfume/Blend-Oud/Santal-Pondicherry-54821.html Тъмен, подправъчен, с чудесни дървесни акорди и нотка тамян. Ох, много, много го харесах.
Следващите са:
Moresque Re Nero - https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/Re-Nero-49379.html. Едва ли би се харесал масово, но не му е и целта това. Кадифена праскова и мирабела, но не сокът на плодовете, а само ароматът им, подплатени със сладки подправки и кумин. За мен е с по-ориенталско звучено.
Moresque Lady Tubereuse - https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/Lady-Tubereuse-60115.html. Изобщо не харесвам белоцветни парфюми, но този е фантастичен – звънлив, закачлив и едновременно с това сериозен парфюм. За ценителите на тубероза е задължителен за проба. За мен туберозата тук има съвсем ново звучене.
Moresque Seta - https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/Seta-52360.html. Любов от първото вдъхване – подкосиха ме се краката и сърцето ми пропусна поне три удара. Heart Eyes Невероятен парфюм! Sparkling Heart Направо е като отблясъците на слънцето върху водна повърхност. Сладки цитруси, прекрасни подправки, обгърнати в балсамови и леко смолисти нотки. Ароматът гали сетивата и се стеле като копринено кадифе по кожата.
Два дни и две нощи не бях на себе си, чудейки се дали наистина е толкова красив. Два дни пръсках от мострата и се убеждавах, че това е най-желаният до момента аромат, който искам да притежавам. Развръзката ви е ясна. Smiley

Тези дни ще пиша и за другите неща, които все още тествам. Wink

# 320
Здравейте! Имам проблем със спрейърa на Noir Extreme -Tom Ford, не прави мъгла, а стреля на сноп, ако е удобно да се изразя по този начин. Предполагам, защото сокът е доста сладък и не съм го ползвал летните месеци, ароматът си е ок. Принципно шишето е пълно на 90%+.
Имал ли е някой подобни проблеми и какво е решението?
Пп: не съм дирил с търсачката подобни питания. Flushed

На мен така ми се развали Spicebomb. Църка почти на струя, вместо на облаче. Самото пръскало май се е развалило, не мисля, че има връзка с парфюма вътре.

# 321
Аз се озовах с една Rawaa с подобен проблем. Решение все още не съм открила. Чудех се има ли как да почистя пулверизатора. Thinking

# 322
Може и леко с тънка игла да се бодне пулверизатора. При дълго неползване, стоене в топло помещение на парфюма, по пръскалото се отлагат ароматни масла, които са гъсти и запушват пулверизатора при засъхване. Като смола стават.

# 323
При моя се получи, след като го изтървах един път и му хвръкна горната част на пръскалото, дето влиза в тръбичката. Поне само с това се размина.. 😆

# 324
Честита Seta!
Уникален парфюм.
За коледа го искам аз.
За другите пробвати парфюми мнението ни съвпада също.❤

# 325
  • Sofia
Честита Seta!
Уникален парфюм.
За коледа го искам аз.
За другите пробвати парфюми мнението ни съвпада също.❤
А къде би могъл да се тества?

# 326
  • София
Благодаря, Денси! HugKissing Heart Пожелавам ти това да е един от подаръците ти за Коледа. Heart Eyes Сигурна съм, че ще го имаш.
janin4eto_87, в Ателие 84, на Съборна 11.

# 327
  • на майната си
Може и леко с тънка игла да се бодне пулверизатора. При дълго неползване, стоене в топло помещение на парфюма, по пръскалото се отлагат ароматни масла, които са гъсти и запушват пулверизатора при засъхване. Като смола стават.
Ами пробвах, но ефектът е временен, ще пробвам да го оставя малко да поседи във вряла вода, да видим какво ще се получи. Иначе моите люти бомби пръскат перфектно.

# 328
  • До сърцето...
Оф, спирам да ви чета! Rage
Аз тука с кански мъки се мъча да намаля парфюмите си, а magicjo такива мухи ми вкарва Hug
Лошо, Седларов, лошо ... Mr. Green

И за да не е спам. Във връзка с поста на tuali за съхранението на парфюмите, чуда се как да организирам съхранението, така че да се виждат ако не всички, то повечето. Сега са в шкаф, в кутии, един върху друг повечето....
Тия дни ги пренареждах и открих колко много от наличните бутилчета ги забравям и не им идва ред за ползване. А искам да ги виждам и да се подсещам за тях... В Икеа преди години видях един шкаф, не много дълбок (15- 20 см) и прилично висок (ок. 80 см по спомени), но вече не го няма.
При вас как е?

# 329
Magicio,  честит ти ! Пишеш страхотно , трябва да го правиш по -често.
И аз съм любопитна вече за Seta..
Преди време една АА беше ми се позацапало  пръскалото,  но с изтриване и пръснлване се оправи.
Може ли снимка на Икейския шкаф , че и аз се главоблъскам?

SOTD  J' adore Dior,  това беше един от първите ми парфюми и от тогава не оставам  без него. Днес беше 25 С и такова момичешко усещане ми създава..

Общи условия

Активация на акаунт