Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 543
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:
Аризона, моля те разкажи повече за Guerlain Black Perfecto! Аз не съм запозната с уханието му. Innocent
И честити! С радост ги носи Gift Heart
Благодаря! 🤗🌹
Обещавам да се включа по-късно (сега отивам да вая железни мускули 💪😀).
Брех какъв ден, не мога да се добера до форума! 🤯
Така... вече на дивана, с чаша калифорнийско мерло❤, прясно напръскана с Black Perfecto.
Може би трябва да започна от там, че не познавам първообраза на Роклята, нито който и да е от последвалите амнайсе на брой фланкъра.
Много харесах ЕДТ на Black Perfecto някога на едно летище, обаче показа срамна, 30 минутна трайност върху мен и биде забравен веднага.
ЕДП нямах нито намерение, нито за цел да придобивам, но ми изпадна добра оферта и...
Като цяло върху мен черешата и розата са доминантни.
Интересно, че повечето отзиви са за черешов парфюм, а всъщност каква прекрасна подправкова роза има в него... да си посегнеш.🥴
Вчера го носих в топлия есенен вятър, който разнасяше приказен шлейф около мен.
Череша, роза, лакриц, бадеми в опияняващ, интоксикиращ коктейл.
Не го намирам захаросано сладък, в никакъв случай "сладникав", нито пък ядливо вкусен. Има си нужната дълбочина, без да се напъва да е супер сериозен или dark.
Супер подходящ за утрешния Хелоуин, по мое мнение.
Обаче мисля, че с теб харесваме абсолютно различни парфюми, така че не съм сигурна, че би ти допаднал.🙂
EDIT: Ама забравих да напиша най-важното, ех, старост-нерадост!🤦🏼‍♀️
Улавям една много интересна, мръснишка нотка в аромата. Опитвах се всячески да я разгадая откъде идва, но не успях.
Ау, каква комбинация... Права си! Благодаря, че се върна и написа Flowers Hibiscus
Иначе... какви кожи вадите, бе, хора! Thinking Да ви завиди човек Stuck Out Tongue Closed Eyes Моята, когато и да я одера, все ще е късно... Grin

# 541
Аз съм официално с сатурнова дупка, ретроградният меркурий е просто бонус🤣
Та реших да си прибера предишните и да извадя нови (които не е като да не съм пръскала и преди това) красоти, които да ми дадат глътка жизнерадостност и настроение в и без друго неприятния период...Предния път много не ги бях нацелила правилно, ще видим сега как ще е ..
Хубава вечер на всички Simple Smile

# 542
Аз обожавам праскова в парфюм, а тази леко подпийнала прасковка на Том тооолкова ми харесва...ама 354 лв за 30 мл /ако не греша/ е безбожна цена за този вкусен сок....За 120 три ще си взема 😁

# 543
Тези дни много ми се върти в главата комбинация праскова+пачули+ванилия. Имате ли някакви предложения за парфюм с тези три съставки?
Много се дразня, че във фрагрантика не ми показва първо миксирани парфюми с тези съставки, ами ги дава една по една или по две вътре, а аз искам всичките накуп😄

# 544
Направо описа Кирке на Тициана-много праскова в началото, пачули и ванилия след това, но да се има в предвид, че си е термо-ядрена бомба/носи се с минимум апликации иначе остават трупове след вас:/

# 545
Тези дни много ми се върти в главата комбинация праскова+пачули+ванилия. Имате ли някакви предложения за парфюм с тези три съставки?
Много се дразня, че във фрагрантика не ми показва първо миксирани парфюми с тези съставки, ами ги дава една по една или по две вътре, а аз искам всичките накуп😄

1969 Histories de Parfums , но вместо ванилия има шоколад. Ииии... трябва да харесваш кардамон 😀

# 546
  • на майната си
Привет и от мен!
Пристигна ми екслузивният пегас, пораснала версия на татко си, няма го кимионът, който създава металическата нотка, ванилията, бадемите и сандаловата дървесина омекотяват уд-а, който е леко тежък, но го притъпяват и звучи по-лесен за възприемане, не е звяр като ексклузивния лейтън, но се представя сравнително добре, в студ ще се тества наново.
Angel's share - харесва ми доста, но си имам Oajan, но тук вместо мед имаме пралин и коняк, които доподслаждат и опияняват аромата, доста ми хареса, но е под стандартите на Килиан, откъм бузи неща, които съм тествал. Трайността му е ок, харесва ми доста.
Пп: тия турци са откачени... Ани вече ми е на кожата с 1 спрей вече 52 часа след 3 душа...

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:56 от Lewiss

# 547
  • Варна
Парфюмни феи, да ви запитам Elie Saab Le Parfum ми е едно към едно с Narciso Rodriguez FOR Her. Вие откривате ли подобна прилика?

# 548
Парфюмни феи, да ви запитам Elie Saab Le Parfum ми е едно към едно с Narciso Rodriguez FOR Her. Вие откривате ли подобна прилика?
Изобщо не.

# 549
Абсолютно нищо общо нямат.

# 550
Lollaa* за твоята комбинация мога да ти предложа едно бюджетно, но според мен сполучливо изпълнение. Има въпросните 3 съставки и трайността му е поразяваща. А върху дрехи поне седмица. Наподобява My burberry (black), но има и доста ванилия. Аз лично за зимата го предпочитам и колкото е по-студено, толкова по-добре се развива.
Naomi Campbell - Pret a porter.
https://www.fragrantica.com/perfume/Naomi-Campbell/Pret-a-Porter-40071.html

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 15:50 от Lale_Lili

# 551
  • Бургас
Направо описа Кирке на Тициана-много праскова в началото, пачули и ванилия след това, но да се има в предвид, че си е термо-ядрена бомба/носи се с минимум апликации иначе остават трупове след вас:/
Не мога да го нося Кирке аз, както и нищо на ТТ.Хубави парфюми, но не са моите.Ле парфюм няма никакви прилики с Нарцисо, ама всяка кожа си е различна, както и усещанията ни.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 21:05 от Bright Crystal

# 552
И аз Кирке не мога да го нося, сега ще се напъна с Касиопея пък да видим......🤔

# 553
  • До сърцето...
Иначе... какви кожи вадите, бе, хора! Да ви завиди човек ...

И аз така Twisted Evil  От форумните любимци май никой не ми пасва (Rawaa, Nomade, Elie Saab, да не ги изброявам).
Много парфюми харесвам на блотер, а на моята кожа - нищо общо!

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 21:22 от Радика

# 554
Ох, така ми се приносва понякога Кирке, но си имам Ерба Пюра и не ми се дават 180 лв. за копие, макар и с разлики.

Общи условия

Активация на акаунт