На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Към мамата, която скоро сподели, че е закупила очила по рецепта от оптика в Марги мисля. Моля да споделите дали сте доволна. Моля, ако и има други закупували диоптрични очила от Одрин да споделят инфо и впечатления.

Благодаря ⚘

# 256
Как съхранява те насипните маслини?Купихме към 3кг.различни видове и ме е страх да не ги разсипя.Кашкавала на конци може ли да го замразим както е вакумиран.

# 257
  • Стара Загора
Как съхранява те насипните маслини?Купихме към 3кг.различни видове и ме е страх да не ги разсипя.Кашкавала на конци може ли да го замразим както е вакумиран.

За маслините най-добре е в стъклен съд със зехтин.

# 258
Момичета в Чорлу има ли магазин на Мадам Коко? В мол Орион пише, че има, но никога не съм ходила в този град и искам да съм сигурна
И още нещо искам да попитам. Има ли къде да видя предстоящ каталог на Мигрос

# 259
Момичета в Чорлу има ли магазин на Мадам Коко? В мол Орион пише, че има, но никога не съм ходила в този град и искам да съм сигурна
И още нещо искам да попитам. Има ли къде да видя предстоящ каталог на Мигрос
В Орион има магазин, намира се на най-долният етаж, точно до LC Waikiki.

Останах малко разочарована  от магазина на Тач, който е преди Чорлу, очаквах повече разнообразие.Толкова голям магазин, а реално повтарящи се спални комплекти, на цени м/у 270 и 400 лири.
Купих си един от серията Аутлет, повече заради десена и няколко калъфки.

Посетихме и мол Орион, половинката се зарадва  със спортен к-т, аз нищо не успях да си харесам, страшно задушно ми беше и набързо излязохме.Зад мола има голям Мигрос, за които не ни стигна времето и за Авантаж не ни стигна....

Пак ще се ходи на пазар май, ама до Одрин, от толкова път, почти нямах време за набелязаните магазини.Frowning1

# 260
Здравейте Simple Smile
Благодаря за океана от страхотна и изчерпателна информация, уникални сте!

В четвъртък ми предстои да дебютирам в турския шопинг изобщо. Ще пътуваме към Чорлу с нощувка там. Изчетох супер много, но едно нещо все пак ми убягва до момента - една от основните цели за покупка е хубав, качествен килим. Има ли място в Чорлу/Одрин, което да ми препоръчате?
Ще съм изключително благодарен за всяка информация Simple Smile

# 261
Ох аз само преди ден бях там и искам пак. Преоткирхме толколкова нови места и магазини. Та въпросния Мадам Коко и аз посетих точно в Мол Орион и с изненада установих, че е много приятен магазин с доста добри промоции. Закупих си пике много тънко и долен чаршаф тек за 83 лири двете. Имаше някакви индирими, но вече се бях запасила от Тач със спален комплект. Магазина на Тач в самия град Чорлу ми се видя много добре зареден, но там пък нямаше индирими и все пак си купих от там чаршаф с ласти+калъфка пак за тек около 13 лв ако не се лъжа. Детските магазини в Чорлу са много добре заредени.

# 262
Може ли информация за магазина на ТАС, който се намира в град Чорлу. Моля най-вече за кординати.

# 263
Може ли информация за магазина на ТАС, който се намира в град Чорлу. Моля най-вече за кординати.
Някое отмомичетата даде този адрес: https://www.google.bg/maps/place/Re%C5%9Fadiye,+Mand%C4%B1rac%C4 … 8014863,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14b4e6e109f52c2b:0x10d15a4c816e2298!8m2!3d41.157815!4d27.803675?hl=bg
Ние не сме го посещавали, защото не знаехме , че го има , а и само в мола ходихме.

# 264
Влез в публикациите ми, преди няколко дни го споделих в темата.

# 265
Даа точно от вас го намерих и аз по тази уличка от картата 😊 за което благодаря много. Харесва ми тази тема и дори да не пътувам редовно си ви следя от 2 години за да съм в час 🤣 и записвам всичко което ще ми от полза

# 266
  • моята мила родна страна
Момичета, от къде започвате шопинга ако успеете да минете границата рано, при добър късмет? Т.е. в колко часа най-рано отварят магазините?
Скрит текст:
Ще пътуваме в неделя и смятаме да сме на границата около 6-6:30 ч.

# 267
Как го правите това със скрития текст натискам натискам не се получава извинявам се за отклонението от телефон пиша

# 268
Мигрос примерно в 9 отваря, а моловете- в 10. Може да седнете да пиете кафе някъде и да закусите.
Редактирам се - Но сега пък имаме часова разлика с Турция. Те са с час напред.

# 269
  • моята мила родна страна
Мигрос примерно в 9 отваря, а моловете- в 10. Може да седнете да пиете кафе някъде и да закусите.
Редактирам се - Но сега пък имаме часова разлика с Турция. Те са с час напред.
Да, часовата разлика я имам предвид, знам за нея. А заведенията работят ли рано? Благодаря за инфото за магазините!

Скрит текст:
Как го правите това със скрития текст натискам натискам не се получава извинявам се за отклонението от телефон пиша
Като напишете поста си, маркирате написаното, кликвате на бутона "скрит текст" горе в полето, и готово. Blush

Общи условия

Активация на акаунт