Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 24

• 25 700
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте , някой има ли приложението Home Connect за уредите на Bosch ? Може ли да ми кажете как пускате съдомиялната дистанционно .

# 616
Първо трябва да добавиш уреда в приложението - след като вече имаш регистрация. После има бутон за включване, както и опции за програмите. Малко бавно става връзката с облака.

# 617
Василев,имам Беко като твоето на село.Началото на декември,м.г.сипах сол, като светна индикатора 2 месеца след първоначалното зареждане. От тогава до сега ,вече 3 месеца,индикатора не е светвал.Мия с феъри платинум и лидълските платинум ,дето са като феърито.Нещо да кажеш?

# 618
Василев,имам Беко като твоето на село.Началото на декември,м.г.сипах сол, като светна индикатора 2 месеца след първоначалното зареждане. От тогава до сега ,вече 3 месеца,индикатора не е светвал.Мия с феъри платинум и лидълските платинум ,дето са като феърито.Нещо да кажеш?
Това ми и странно . Преди като имах БЕКО за 1месец и половина 2 пъти сипвах . Но зависи колко често се използва.  Също и на каква степен е настроена солта . Според мен нищо и няма .

# 619
Ползва се средно 4 пъти седмично.Всичко е настроено както трябва.

# 620
Здравейте,  имам миялна  Gorenje  и от известно време след всяко пускане и работа около 10 минути ми дава грешка F52 . Отварям, пренареждам, пускам и пак , така няколко пъти .
Някакви идеи какво може да е ?

# 621
  • Варна
Не погледнахте ли в упътването какво значи тази грешка?

Общо взето,няма достатъчно налягане на входящата вода. Проверете дали не е запушена цедката на маркуча ,който влиза в машината.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 14:07 от Мъж с пушка

# 622
Грешка при нивото на водата - това пише в упътването
Коя е цедката на маркуча ?
Извинявайте , ако въпроса е глупав .... Миялната ми е вградена

# 623
Цедката на маркуча е в началото му , там където е вързан за да налива водата . Виж трябва да е под мивката , нещо такова

# 624
При вас миялните с щепсел ли са свързани или с лустер клеми?

# 625
С щепсел. Дори я изключвам от контакта след като приключи.

# 626
  • Mediterraneo
С щепсел. Веднъж нещо беше блокирала и се наложи да го търся Simple Smile

# 627
Здравейте, имам миялна Бош.
Имах проблем с нея, оказа се запушваве на филтъра и от него се задейства аквастопа. Оправихме проблема, вече стартира работа, НО не мие. Съдовете са точно толкова мръсни както съм ги сложила. Пробвах всички програми- едно и също. Иначе са мокри т.е достига вода. Каква може да е причената пък сега🤔?

# 628
G166 кой модел на Бош имаш?
Топли ли са ти съдовете като отвориш? Ако не са - не топли водата, не разтваря препарата и  не мие.
Заради запушената цедка може друго да се е запушило също.
Викай техник с две думи.

# 629
  • На брега на реката
Девил, какво стана с твоята машинка, нали я бяха взели за ремонт? 

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 09:55 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт