Модни консултации - 49

• 42 605
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
Винено ли? Да.

# 586
Не. Класическо.
Всичките ми боти са черни. Имам две палта - бордо (до средата на дупето) и класическо червено (до малко над колената).
Дилемата е ботите кой цвят да са..? И още - да чакам ли ЧП на ovbvki.bg или да действам.

# 587
И червени, и черни може!

# 588
Бордо боти си вземи, да.

# 589
Здравейте, интересно ми е подобна пола или по-къса до каква възраст бихте носили. Влекат ме кроп топове и къси поли, но се чудя колко още мога да си позволявам да нося такива неща без да изглеждам смешно.
Скрит текст:

# 590
Аз лично за последно сложих такава на 16г. А по-къса - никога.

# 591
Докато имаш хубави крака и завидно самочувствие нищо не ще те бутне 🙃

# 592
Планирам покупка на червени боти.
Какво мислите за съчетанията с черен чорапогащник (дебел микрофибър) и/или червено палто?

Ако ботите са бордо/винено Hug
Класическо червено ми харесва за токове и пантофки.

Бордото ми се струва по-универсално за боти. За палто също.

# 593
Тази зима и аз съм се спретнала с винено палто (като допълнение към всички останали 😄) кафеви боти, ботуши и чанта. Ще видя какви комбинации ще измислям, но дори и ММ забелязва цветовете в гардероба ми, даже и отбелязва колко добре ми се получава (засега😄).
И аз гласувам за бордо боти, освен ако не залитнеш и към кафяво. Мисля, ще намериш нюанс, който да отива на класическо червено и бордо.

# 594
Класическото е по-дълго. Никой ли не обърна внимание?

# 595
Здравейте, интересно ми е подобна пола или по-къса до каква възраст бихте носили. Влекат ме кроп топове и къси поли, но се чудя колко още мога да си позволявам да нося такива неща без да изглеждам смешно.
До около 20 и нещо според мен. Макар че аз и тогава не носех такива. Имах една подобен модел, май бях на 18 като я носех и то 1-2 пъти. Може би ако я комбинираш с плътен чорапогащник и някакъв подходящ пуловер и обувки ще промениш визията ѝ. Така точно ми напомня на Бритни Спиърс в може би първия ѝ клип. И твърдо с други обувки.

# 596
  • София
Аз имах такава поличка /черно-бяла/ на 27-28г. Носех  я баш по това време - ноември, с пуловер и черни чорапи. После забременях и не съм слагала повече такива неща.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:24 от Rockstar

# 597
До около 20 и нещо според мен. Макар че аз и тогава не носех такива. Имах една подобен модел, май бях на 18 като я носех и то 1-2 пъти. Може би ако я комбинираш с плътен чорапогащник и някакъв подходящ пуловер и обувки ще промениш визията ѝ. Така точно ми напомня на Бритни Спиърс в може би първия ѝ клип. И твърдо с други обувки.
мерси, а с какви ботуши или боти би я носила. Аз, честно казано, имам само тези и още едни почти същите, но малко по-високи  - до средата на бедрото. Simple Smile Но бих пробвала и нещо различно.

# 598
# 599
  • Пловдив
Здравейте,
от известно време заглеждам ботите на Ciaboo APPENNINO. Имате ли впечатления от марката? Дали си струват?
Познати окола мен имат и са доволни и аз май ще се изкуша за един чифт тази година.

Общи условия

Активация на акаунт