Модни консултации - 49

• 42 581
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
И понеже рових за илюстрации към въпроса за ботушите попаднах на тази снимка във Vogue и се позасмях като се сетих колко пъти коментираме в тази тема кога се носят пуловер и сандали - точно тогава, когато се носят голи кълки и ботуши!
https://www.vogue.com/slideshow/celebrity-approved-knee-high-boots-for-fall

# 706
На мен са ми доста кънтри тези велурените ботуши.
Сещам се за този филм
https://www.youtube.com/watch?v=CNPYFr-JUDo

Иначе имам тези от 6-7 години, харесвам ги, но мнооого отдавна не съм ги носила. Отпред не са така вдигнати реално
Скрит текст:

Полата от последните страници е чудна.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 17:07 от goddess

# 707
Полата е чудна, по-скоро на теб ти стои чудно, на мен примерно не съм сигурна дали ще ми стои така добре, въпреки че съм по-висока. На жени с тънка талия, буквално подчертава и засилва женствеността.

Класически каубойски ботуши не харесвам. Груби са ми и буквално селски (без конотация, че всичко селско е лошо, аз съм селянка в момента). Но тези велурените са супер. Ама как се успокоих, моят номер е изчерпан.

# 708
Полата и аз ще взема, ще се броим на есен, а те листата падат 😁

# 709
Пазарували ли сте онлайн от Манго? Остана х потресена като прочетох, че връщането се случва по пощата. Наистина ли това е единствената опция?

# 710
  • Бургас
Пазарували ли сте онлайн от Манго? Остана х потресена като прочетох, че връщането се случва по пощата. Наистина ли това е единствената опция?
пазарувам само от аутлет-а и не връщам, че.... До Испания много солено излиза

# 711
пазарувам само от аутлет-а и не връщам, че.... До Испания много солено излиза
Това е някакво безумие! Разбирам да нямат магазини в България, ама имат, но явно не зареждат всичко от новите колекции. Харесах едно палто, показва ми, че го няма в магазините им тук. Вариантът е само онлайн, ама да връщам по пощата в чужбина, мерси! Май и Бершка бяха по същия начин.

# 712
Бершка са на принципа на Зара...  безплатна доставка и връщане в магазин на марката.

# 713

А, не, ти ако искаш и с друг куриер може да върнеш, но излиза скъпо. То и с БГ Пощи не е много евтино. Освен, ако не са тънки блузки... И аз напоследък доста премислям, преди да поръчам от тях. Трябва да съм мнооого убедена, че нещото ще е добро, че в последно време доста компромисно е качеството на дрехите. Разбрах за ситуацията с връщането, когато преди месеци ми се наложи да връщам чифт дънки и една безумна рокля (безумна беше на живо, на снимки изглеждаше съвсем различно).
Последната ми поръчка беше много успешна обаче, имаше и две кожени якета, много добро качество и бяха смешни пари.

# 714
Пазарувам, да. Но, съм поръчала само неща, които съм убедена, че ми харесват, искам и ще ми станат. Като цяло, много рядко връщам. Size гайда на Манго е относително точен с уговорката, че идват една идея уголемени. Винаги се колебая между S и ХS от страх да не си омаля избраното. В Манго, когато посоча, че искам дрехата да ми стои по-прилепнало, ми определя ХS. Идват ми или по мярка  или възсвободни, но поносимо. Последно точно палто купих. Те са си доста свободни. Под ХS спокойно мога да облека още една доволно дебела дреха. Би ми станало и с още 10 кг. отгоре. Оставих си го, защото ми харесва, а и е с колан и позволява просто да го прехлупя, ако искам да стои по-прибрано.
Говоря за гном с ръст 160 см.

# 715
  • Някъде там
Взех си полата пепит за която споменах.
С миди дължината също си я взех.

# 716
  • София
Искрица, много е стилна полата и страхотно ти седи. Беше споменала, че е от физически магазин. Може ли да кажеш къде е този магазин. В момента съм в търсене на такава пола и на черна кожена, но нищо не мога да си харесам.

# 717
  • София
А така! Аз трябва да си взема една пратка. Ще видя как стои с бежово поло и ботуши.

# 718
  • в моята си къща
Здравейте. Редовно следя темата, много ми е интересно! Моля за помощ. Според вас кои кубинки?

Много ли е демоде този змийски принт? Харесва ми това, че е цветно и  има различни цветове в него.Първите са на Гидо, някой с опит с тази марка, бях чела отзиви че не са много удобни?

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 13:10 от TONITATA

# 719
Прави ми впечатление, че змийския принт е много актуален сега. Щом аз като един краен противник на този принт, си взех чанта, чиито къси страни са в него... 😀

Относно ботите - първите не са лоши, но ако този принт не беше по целите обувки..така малко бие на очи и постоянно ще трябва да се съобразяваш с какво и в какъв принт си облечена. Обувки от сайта не съм имала и не мога да коментирам качеството.
Вторите са ми страшно груби и не ми харесват. Но това е субективно спрямо моя стил.
Ако трябва задължително (аз) да избера едни от двата - първите! Съветвам те да погледнеш гардероба си и да видиш кои кубинки има с какво да ги носиш. Първите са по-задължаващи от вторите.

Общи условия

Активация на акаунт