Прахосмукачка робот - 20

• 63 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • burgas
Моят е Roomba I7+ много съм доволна.Изключително ситематичен,почиства 80кв.м основно ламинат и килим който бях решила да изхвърля защото е като магнит за боклуци.Румбата обаче се справя чудесно с негоНещо конкретно ако те интересува-питай.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 18:16 от nelito70

# 166
Здравейте! От около 2 години отлагам закупуването на прахосмукачка-робот, но мисля, че времето най-накрая дойде. Simple Smile

Като марка съм се спряла на IROBOT, но не знам кой модел да избера. Най-вече се колебая между ROOMBA 976 и ROOMBA I7, а и разликата в цената между двете е доста голяма, така че ако 976 ще върши същата работа като I7 предпочитам да си спестя излишните пари и да взема нея.

Нямам изисквания да може да изчиства цялата къща на един път или без допълнително зареждане. Вкъщи сме с ламинат и килими, които са ниски и се надявам да няма проблем да ги чисти. Единственото, което ме притеснява, е че праговете са ни доста високи (имаме такива по 1 см., както и такива по 2,5 см.) и предполагам, че робота няма да може да преминава сам от стая в стая. Въпросните два модела имат ли опция за почистване на отделни стаи?

Ще съм благодарна за всякакви мнения/препоръки, тъй като съм доста "боса" по темата. Simple Smile

# 167
В алито имат намаления и на 11.11 roborock s5 MAX с резервни части ще е 660лв, чудя се още заради гаранцията, но май от там ще поръчам. Иначе и аз мислех да чакам до черния петък, но не вярвам да е по-изгоден..

# 168
И аз почти съм решила за Xiaomi Roborock S5 MAX. Въпросът ми е, може ли да се използва само за сухо почистване. Нужно ли е да се зареди и резервоара с вода, за да функционира нормално.

# 169
  • софия
И аз почти съм решила за Xiaomi Roborock S5 MAX. Въпросът ми е, може ли да се използва само за сухо почистване. Нужно ли е да се зареди и резервоара с вода, за да функционира нормално.
Може, всеки ден чисти като прахосмукачка. Много рядко пускам да мокри (защото реално не мие 🙂, но не я заменям).

# 170
Може, всеки ден чисти като прахосмукачка. Много рядко пускам да мокри (защото реално не мие 🙂, но не я заменям).

Защо не мие? Не може самият модел, по принцип миещите не мият добре, или друго? За някой ден питам. Като сдаде багажа моят робот.

# 171
  • софия
Защото не мие, а мокри. Такива са движениета. Няма търкане, а е минаване по определен път. Има роботи, които са програмирани специално за миене.

# 172
От къде да си купя аксесоари за конга 5490  по спецялно ме интересува гумената четка за косми не я намирам никъде.

# 173
И аз съм я търсила и много рядко се появява. Дори при производителя я няма. Провери ли Амазон, алиекспрес и ибей? Аз само за тези варианти се сещам.

# 174
Да няма а върши страхотна работа да се надяваме да ги пуснат скоро да имаме резервни!

# 175
Да няма а върши страхотна работа да се надяваме да ги пуснат скоро да имаме резервни!
В моя комплект гумената четка няма и нямам наблюдения , но си купих тази

Ползвах я за лятото когато ги няма килимите и много ми хареса. А и космите лесно се махаха от нея.

# 176
  • София
Здравейте, някой , който си е купувал прахосмукачка-робот на Черен петък би ли споделил в кои сайтове евентуално да следя? Амазон , друг?
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 177
  • софия
Здравейте, някой , който си е купувал прахосмукачка-робот на Черен петък би ли споделил в кои сайтове евентуално да следя? Амазон , друг?
Благодаря ви предварително Simple Smile
Преди година roborock s5 от aliexpress от европейски склад.

# 178
От 6 месеца имам Xiaomi S5. Днес я пуснах да чисти и ми даде грешка 105... моля за помощ       ( Malfunktion due to internal erorr. Reset the robot. Erorr 105 left wheel short circuit)

# 179
Според вас има ли смисъл да се купува работа с функция за приложение. Гледам  че механиката е една е съща

Общи условия

Активация на акаунт