Прахосмукачка робот - 20

• 64 361
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Ще поръчвам аксесоари от Али - освен хепа филтри и четки какво друго ми трябва?

Мопове. Simple Smile

# 361
Основните четки на s5 и s5max еднакви ли са?
Взаимно заменими са, но имат разлики мисля.

На Макса отстрани може да се свалят колелцата, което улеснява чистенето от косми. Също така мисля на новия частта с четките е по плътна.

За аксесоари за роборока: централна четка, странична,  хепа филтър, допълнителни мопове за да си ги менкате. Ако е С5 Макс и дюзички за мопа. Има комплекти по 20-30лв с по 1-2-3 от всичко.  

Иначе абсолютно всички има за робота. Моторчета с колелото, отпред малкото колелца, скобата на централната четка, контейнери и дори платка се продава. Но това са вече при нужда от ремонт.
За мен няма смисъл от допълнителни контейнери нито за боклука нито за вода.

Най големия проблем за роботите са тънките зарядни за телефон или други такива тънки и меки кабели и всякакви чорапи или подобни оставени по пода. С по дебелите кабели проблем няма. може да ги размести малко и издърпа но няма да ги засмуче или заседне.

# 362
Здравейте, някой дали има този модел : https://dedal-robot.com/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-1C-Prahosmukachka-Robot и дали е доволен от него?
Също така консумативи за Xiaomi само от алиекспрес ли могат да се намерят? Тук в БГ няма ли от къде да се намират?

Благодаря предварително.

# 363
Здравейте, някой дали има този модел : https://dedal-robot.com/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-1C-Prahosmukachka-Robot и дали е доволен от него?
Също така консумативи за Xiaomi само от алиекспрес ли могат да се намерят? Тук в БГ няма ли от къде да се намират?

Благодаря предварително.

Моята чинка има същия модел. Много е доволна и дори в отделението за моп слага вода + препарат за пода. Чисти перфектно. А тя е с черен под /плочки/.

# 364
Някой с ай робот Румба да има проблем с отваряне на приложението?Никак не се отваря ,пише че няма интернет.Изтрих го и го свалих наново пак същото?!

# 365
  • София
Аз имам, оказа се от частотите на рутера, роботът иска 2.4 мегахерца, а сегашното WiFi устройството ни е 5. Но пък с предните рутери имахме драми по време на предния локдаун (всички учим и работим от къщи и малкия един един яко избухна след като за пореден път му падна връзката по време на час) и се принудихме да минем на микротик от ново поколение.

# 366
Добре де ,ама аз съм на мобилен интернет сега,то приложението не отваря.Сутринта си работеше.То цяла седмица си работи.Пък и румбата си има интернет.Само не мога да отворя приложението?И за това попитах някой който го има изтеглено може ли да го отвори?За да знам проблема само при мен ли е?

# 367
  • София
И моето в момента не се отваря.

# 368
И моето в момента не се отваря.
Благодаря ,спирам да си  ровя телефона.Явно има някъкъв проблем ,но не е при мен!

# 369
  • София
Оказа се падане на сървърите на Amazon Web Services.

# 370
Здравейте,

Някой може ли да посочи/постне валидни Али експрес кодове за намаление?
Може и на лично
Благодаря предварително

# 371
Някой с ай робот Румба да има проблем с отваряне на приложението?Никак не се отваря ,пише че няма интернет.Изтрих го и го свалих наново пак същото?!

Вчера вечерта имах този проблем. Пишеше ми, че телефонът ми е офлайн (каквото и да значи това). Днес всичко е наред.
Явно самото приложение е имало проблем.

# 372
  • Варна

Благодаря предварително.
Това съм писала преди седмица за този модел:
Купихме xiaomi mi robot vacuum  и сме доволни, но тъй като този ни е първи робот, нямаме база за сравнение. Чисти, не е шумен, мие си, без да премахва упорити петна. На този етап си го пускам когато съм вкъщи и ръчно - не сме изтеглили приложението още. Малко ми е странно, че чисти час и половина - докато падне батерията, а мислех, че като си мине цялото помещение ще си се прибере, но не - минава по няколко пъти едно и също пространство. Живеем в къща и етажът е 60 кв общо помещение. На вторият етаж има стълби, не пада и вече го оставям сам, на отворени врати - първият път затварях стаите, пазих стълбите...
Купихме го от Ардес за 450 лв., а снощи го видях в Емаг за 399лв.,но исках да съм спокойна за сервиз без разнасяне и куриери. ОБАЧЕ преди седмица засякох цените  и в петък бяха повишени на доста места, явно има "черен четвъртък" преди "черен петък"....

# 373

Вчера вечерта имах този проблем. Пишеше ми, че телефонът ми е офлайн (каквото и да значи това). Днес всичко е наред.
Явно самото приложение е имало проблем.
А в истории на приложението ,чертае ли ти карта на изчистеното помещение?

# 374
  • Deutschland/HE
В понеделник поръчах Роборок С5 Макс от склад в Полша и изненадващо вчера беше при мен. Пуснахме я веднага, първо се зареди и като стана батерията над 50% започна чисти, помещението е голямо и като спадна на 24% пак се върна, зареди и доизчисти.  Днес сутринта я пуснах и за 35минути изчисти всичко отново. Днес ще я пусна на другия етаж (но децата трябва да разчистят пода от купчините с учебници). Какви аксесоари и добре да купя предварително?

Общи условия

Активация на акаунт