Прахосмукачка робот - 20

• 64 361
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
Общо взето аз още в началото взех пълен комплект допълнителни аксесоари - филтър и четки. Ако ще ползваш моп - парцалите.

# 376
  • Deutschland/HE
Ето този съм харесала (втория на първия ред, дава ми цена 15.05евро). Достатъчно ли е?

# 377
  • софия
И още как!
Безпроблемно и дълго ползване.

# 378
Общо взето аз още в началото взех пълен комплект допълнителни аксесоари - филтър и четки. Ако ще ползваш моп - парцалите.

От къде бих могла да взема и аз за lenovo t1 ?
В Технополис дали има...

# 379
# 380
Ето този съм харесала (втория на първия ред, дава ми цена 15.05евро). Достатъчно ли е?

Аз взех първия на втория ред. Реално разликата е 3те черни странични четки по-малки и 80ст по-евтино.
Понеже робота ми е бял тези черни четки ще ме дразнят а и така в комплекта пак си има 4 бели странични.

Чакам го да дойде още де. Не мога да дам оценка дали са едно към едно с оригиналните.

Бенджи това Дрийми ми бие на клонинг на Xiaomi 1C.  Само че има двойно по-голяма батерия.
Дрийми пак е некъв свързан бранд покрай Xiaomi както Роборок бе едно време, Както е Viomi и т.н.
Та е добра опция.

# 381
  • софия
От къде бих могла да взема и аз за lenovo t1 ?
В Технополис дали има...
Моят робот е xioami. Нямам идея са другите роботи.

# 382
Някой с ай робот Румба да има проблем с отваряне на приложението?Никак не се отваря ,пише че няма интернет.Изтрих го и го свалих наново пак същото?!

Вчера вечерта имах този проблем. Пишеше ми, че телефонът ми е офлайн (каквото и да значи това). Днес всичко е наред.
Явно самото приложение е имало проблем.
А в истории на приложението ,чертае ли ти карта на изчистеното помещение?

При този проблем вчера не съм пускала робота от самия него. Отворих приложениеето, защото исках да видя нещо и така установих проблема.

# 383
Здравейте, днес пристигна и моя робот Miija C1 и в момента се зарежда. Искам да попитам, когато искам да го пусна само да прахосмуче без да забърсва с мопа, трябва ли да му е сложена пластмасовата приставка за мопа, без парцала или не?

# 384
Не би трябвало да е нужна приставката само, за да смуче.

# 385
Здравейте, днес пристигна и моя робот Miija C1 и в момента се зарежда. Искам да попитам, когато искам да го пусна само да прахосмуче без да забърсва с мопа, трябва ли да му е сложена пластмасовата приставка за мопа, без парцала или не?

Без мопа.
Аз моя го пускам два пъти – първо само прахосмучене, втория път с мопа. Много съм доволна.

# 386
Благодаря! Пуснах го без мопа и съм много доволна 🙂🙂

# 387
  • Варна
И аз да се похваля с новата си придобивка. На черния петък купих от Емаг Xiaomi Roborock S6 MaxV . Пуснах го на сухо и мокро почистване, справя се чудесно. Изтеглих мобилното приложение, свързах го, направи си карта, но проблемът е в това, че живея в мезонет и на втория етаж на емпорето има необезопасени участъци за него, може да падне, а не мога да се справя със задаването на забранени зони и виртуални стени. Може ли някой на кратичко да ми каже как става това?
За първото ниво на апартамента няма никакви проблеми, чисти си дневното пространство, коридора и спалнята, но на второто ниво съм до него или го пускам стая по стая, като затварям вратите , за да не тръгне и да падне от емпорето или стълбите. Не мога да направя картата за второто ниво като задам виртуални стени или забрана.
И още едно питане относно аксесоарите. Разгледах в Али, но не е упоменато точно за кои аксесоари за кои модели, а са изброени няколко модела робота. В описанието аксесоарите са за моделите S5, S5 max , S6 и S6 max ,  като не може да се избере при покупката за конкретен модел робот?

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 01:57 от a6olq

# 388
Здравейте.Днес като е Black Friday някой дали е намерил XIAOMI MI ROBOT VACUUM MOP 1C ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ за по-малко от 429 лв. или да я поръчам?

# 389
След черния петък дали на някой ще му се намери излишно зарядно или поне захранващ кабел за докинг станция на Румба. Имам стар модел, и нещо не може да се зареди като хората - не е от батерията, сменихме я. Готова съм и да си платя разбира се - за съжаления ситуацията е такава, че няма да можем да си позволим нов робот в близките година-две Sad

Общи условия

Активация на акаунт