Прахосмукачка робот - 20

• 64 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Четох,четох и се омотах, искам да купя робот до 500-600 лева макс,ще се пуска 1-2 пъти на седмица,основно косми от котета  да почиства.Ако става за килими ще е добре,но надали за тази цена.Та кой от тук да закупя-https://www.technopolis.bg/bg/search/?query=Прахосмукачка+робот&query_autocomplete=&search_main_category=ALL

Каквато и марка да изберете, ще разберете какво невероятно улеснение и удобство е роботът. И ще го пускате всеки ден Simple Smile
За момента Шаоми-то и Румбата държат първенството, като давам лек превес на китайчето заради цена-качество.
Вижте и в онлайн магазините на брос.бг или дедал. Линковете ги има в първият пост. А, и Емаг пускат от време на време някои на оферта, но определено место Емаг бих избрала Алиекспрес.  Във ФБ групата, админа съдейства за покупки и пуска оферти. Не взема комисионна от клиента, с магазините си има някакви уговорки. Важното обаче в случая е, че пуска добри оферти Hands Plus1

# 496
  • софия
Врътката на админа на групата е афилиейт линкове 😉 Няма договорки, няма ексклузивни оферти специално за него. Зе това и не се позволява пускането на други линкове, освен неговите. Лошо няма след като не всеки умее да пазарува в али. Иначе всеки, който иска, може да вземе предложените от него продукти на същите цени, стига да знае как да ползва и да търси на сайта.

# 497
  • Русе
Абсолютно ми е все тая как го прави. Важното е, че хората, които не се оправят с онлайн пазаруването имат опции за това.

# 498
  • софия
Не мисля, че написах нещо различно. Написах за тези, които се чудят защо и как намира "оферти", и защо в тази група не се толерира обсъждането на други роботи, купуването им от други магазини.
За мен това е леко на границата на коректността, но това е лично възприятие. Няма нищо безплатно (отделя време да рови, прави принт скрийн, обяснява, прави поръчки за другите), но е редно да го кажеш.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 09:40 от zvаnchе

# 499
  • Русе
Извинявай, права си. Тази сутрин явно ми куца четенето с разбиране Simple Smile

# 500
Момичета,а има ли някой да включва мокро почистване?

# 501
Момичета,а има ли някой да включва мокро почистване?
Да, моята има и моп, Xiaomi vacuum mop C1 и си я избрах благодарение на темата тук. Мисля, че е най-купуваният модел, така че и други момичета могат да кажат, защото аз я имам само от няколко дни, но вече съм много доволна. Не ми е останало време по празниците даже да си инсталирам приложението, но си я пускам така, от копчето засега. И въпреки че къщата ми е на две нива, налага се ръчно да я преместя, освен това не минава между краката на столовете в трапезарията, но като я пускам да чисти, ги обръщам върху масата, много съм доволна засега, спестява ми време и ми помага много. Има я в емаг за 399 лв, в Дедал - 439 и в Технополис - 499, но тези цени са промоционални, до Нова година. Аз я поръчах от Дедал, заради гаранцията и защото предлагат профилактика и 20 процента отстъпка на консумативите ако роботът е закупен от тях.

# 502
От седмицата сме с vacuum mop pro. Много и се радваме, чисти добре, но като я пуснах на моп почистване имах проблем когато дава на заден ход се затруднява и стърже по ламината. Какво не е наред според вас.Колко вода пълните и стига ли да измие 2 стаи

# 503
Добър вечер на всички от скоро имам Румба 976.Килимите във вкъщи са бежаво с кафяво и прахосмукачка отчита кафявото като пропаст, можели някой да ми каже дали има как да покрия сензорите за падане за да може да минава навсякъде.

# 504
rEvfti може да стърже ако не е правилно сложен мопс. Трябва да се чуе щракване.
NaDynKaa покрий си сензорите с бяло хартиено тиксо. Потърси клипчета в YouTube има доста.

# 505
Бях споделила преди време за проблема ми с румба 981 - винаги беше на power boost режим и действително се оказа, че е от неоригиналните екстрактори. Благодаря на съфорумката, която сподели, че вероятно е от тях! Сменихме с оригинални и е ок вече. Но й трябваше малко време да "зацепи" и да пуска power boost само върху килимите. Едно обхождане на апартамента беше достатъчно.

Сега съм складирала един неоригинален комплект и се чудя какво да го правя 😒

# 506
Здравейте доживях и аз да се реша да направя покупка на робот прахосмукачка. Много добри мнения за Миеле като цяло за всички техни продукти, а в момента Miele SCOUT RX1 е на цена 600лв което ме устройва, но не намерих информация за консумативи какви се сменят на колко време от къде да купувам и колко скъпо излиза? Моля който ползва от повече време да сподели и за батерията сменя ли се, след колко време и каквото се сетите, което ще ми е от полза. Много благодаря!

# 507
Здравейте доживях и аз да се реша да направя покупка на робот прахосмукачка. Много добри мнения за Миеле като цяло за всички техни продукти, а в момента Miele SCOUT RX1 е на цена 600лв което ме устройва, но не намерих информация за консумативи какви се сменят на колко време от къде да купувам и колко скъпо излиза? Моля който ползва от повече време да сподели и за батерията сменя ли се, след колко време и каквото се сетите, което ще ми е от полза. Много благодаря!
Ако не си я купила, я пропусни. Продуктите на Миле са супер, но точно роботите им не са топ. Личен опит. Преди време точно след покупка на робот Миле  влязох в тази тема за да науча, кой робот е наистина добър.

# 508
  • София
Точно така, прахосмукачките им роботи не са най-добрите.

# 509
Хайде и аз с каквото съм видяла от Миле робота. Лятото бях на гости на приятелка и я видях тази объркана машинка-не знаеше нито какво и е предназначението,нито къде се намира. Въртеше се и се опитваше да катери по крачетата на масата,милата,в продължение на 20-30 минути,а останалата къща беше потънала в прах...

Общи условия

Активация на акаунт