Прахосмукачка робот - 20

• 62 610
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Още един глас съм за vacuum mop pro
+1

# 646
  • София
Здравейте, моля за помощ. Купихме Xiaomi vacuum mop pro. Жилището е голямо - 160 кв.м. Инсталираме приложението, пуснахме я, но батерията свърши и сега се зарежда. Имам чувството, че съм пълен идиот. Как да я пусна, за да си направи карта? Изобщо, какви са първите стъпки? Ресетнах картата, която направи, защото свърши батерията. Като се зареди, трябва да я пусна и да отворя вратите и тя сама ще си начертае картата ли? А мопът трябва ли да сложа, или после? Изобщо, в упътването почти нищо не пише...
Благодаря на отзовалите се!

# 647
Първо маркирай в приложението опцията за запаметяване на карта.
Изчакай да се зареди напълно и тогава я пусни да обиколи целия апартамент. Ако не си направи картата от първия път, след зареждане пусни пак.
Да не те притеснява, че се мотае като муха без глава и се блъска в мебелите. Само първия път е така. Simple Smile
Изчакай да обиколи навсякъде и сама да се прибере на док станцията.
Направи си ъпдейт на приложението с последната версия, ако не си го направила.

# 648
  • София
Как' Сийка, благодаря! Значи го пускам да си обикаля и това е. А мопът трябва ли да е там?

# 649
Не. Докато прави карта - без моп.

# 650
Може да се пусне на Еко режим за да е сигурно че ще му стигне батерията за да направи карта на целия Апартамент. После ще си го ползваш на каквото искаш мощност.

# 651
  • София
Може да се пусне на Еко режим за да е сигурно че ще му стигне батерията за да направи карта на целия Апартамент. После ще си го ползваш на каквото искаш мощност.
Няма еко...има silent, standard, medium и turbo. Silent ли да приема за еко?

# 652
Да silent после я ползвай на стандарт или медиум. Батерия 3200 ми се вижда малка за 160 кв. ,но зависи колко и какви мебели има. Моята прахосмукачка е с такава батерия и от 120 кв. Апартамент реално чисти към 60кв на нормална мощност, на турбо обаче няма да и стигне батерията за да изчисти всичко. Не е болка за умиране защото после ще продължи. Тези минути които ги пишат в описанията са за работа в най-икономичен режим на работа.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 21:31 от Desislava Rangelova

# 653
  • София
Е, не става. Три пъти започва и се върти по един час само в дневната, и това е. Вратите са отворени, нищо не му пречи, на silent е. Накрая му пада батерията и два от трите пъти не се върна на станцията, а започна да реве, че няма батерия. Не знам как да го ресетна изцяло и да започна всичко отново. Уж пише, че с кламер се натиска някъде, но аз не виждам такава дупчица. Не знам, нещо не става.

# 654
  • Манчестър
Здравейте да ви попитам някой поръчвал ли е от този сайт че тази оферта ми се струва доста добре

https://www.myrobotcenter.eu/en/irobot-roomba-980
Аз имам 2 поръчки от тях наскоро, всичко е ОК. Пристигат за 4-5 дни с Интерлогистика.

И аз точно този сайт гледах днес, но още не съм решила кой модел на Румбата искам.
Нямам килими / мокети, но е три етажа къща.

# 655
Е, не става. Три пъти започва и се върти по един час само в дневната, и това е. Вратите са отворени, нищо не му пречи, на silent е. Накрая му пада батерията и два от трите пъти не се върна на станцията, а започна да реве, че няма батерия. Не знам как да го ресетна изцяло и да започна всичко отново. Уж пише, че с кламер се натиска някъде, но аз не виждам такава дупчица. Не знам, нещо не става.
Свекърва ми в тях са с Ксиоми но 1С и по спомен като му се вдигне капачето имаше едно много малко бутонче точно колкото жичката на кламера, но дал беше точно до големия бутон или някъде по-надолу в момента не се сещам, а и няма как да погледна. Другия ти вариант е да попиташ в групата във фейсбук
https://m.facebook.com/groups/795791053941687/?multi_permalinks= … 2&ref=m_notif

# 656
Разбрах, че робота трябва да стои постоянно на док станцията. А трябва ли да се изключва от power бутона? По-рано днес беше на 100%, пуснахме я в режим medium и само за 2 минути падна на почти 90%. Нормално ли е това?

# 657
Не се изключва от бутона. След определено време той си заспива. След 6, 8, 12 часа нещо такова.

# 658
Здравейте момичета. Препоръчате ми нещо по-бюджетно,което да си върши работата добре,че ми писна вече с тия прахосмукачки...

# 659
Влизам да се изфукам, но най-вече да дам отзив. От една седмица имам този Магнум https://dedal-robot.com/MAGNUM-Robot-prahosmukachka-byal и впечатленията ми са отлични. Направи супер точна карта, чисти не по-зле от обикновената ми прахосмукачка (само дето го прави без мен, де Smiley), контейнерите са достатъчно големи, като единият е комбиниран и едновременно извършва и сухото, и мокрото почистване. Може би трябва да уточня, че настилката е ламинат и гранитогрес, имам само един малък килим. Основен проблем са ми тези ежедневно търкалящи се мъхчета по пода, а с тях се справя безупречно. За цената си е екстра! Дано се държи така колкото може по-дълго.

Наистина много добро попадение, и аз го имам робот MAGNUM и съм супер доволна, а и цената му е супер! И преди съм имала роботи прахосмукачки, но този наистина ми е фаворит.... Хубавото е че си има и упътване на бг, а и Дедал си имат сервизи Simple Smile Моят е този: https://dedal-robot.com/MAGNUM-Robot-prahosmukachka-byal
Може да си обменяме опит, ако възникнат някакви ситуации Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт