НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 106
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Любовта към племенниците е уникално нещо. Мъжът ми няма племенници, няма братовчеди, с които е близък. Като цяло освен деца на приятели, в семейството му няма малчугани. Беше му адски непонятно как може толкова да ги обичам, да ги гледам, а аз му обяснявах, че ги чувствам направо като мои. Знам, че обичта към собствено дете е най-силната възможна, скоро ще го разбера, но съм сигурна, че и към тях ще продължава да бъде така силна, ако не и еднаква. А представям си някой ден как ще обичам и техните деца... много далеч отидох, знам. 😆
Абе, да бъдеш леля е благословия!

# 586
Аз първа имах дете, след това сестра ми...беше ми странно и не знаех какво ще изпитвам към това човече. Но се видяхме за първи път и я гушнах...обичам я 99% колкото собственото си Blush

Както при баткото, така и сега ще дойдат моите родители и на съпругът ми и най-много сестра ми с мъжа и. По една снимка за спомен с бебка и кой от къде е.  Предвид ситуацията сигурно няма да дойдат до болницата, а направо у дома.
Не се съмнявам, че ММ ще се справи да ми помага, но ще имам нужда 1-2 седмици помощ от майка ми за домакинството най-вече да сготви-заради баткото(той не иска и да чуе за някакви сухи храни, трябва да е манджичка) пък и кърмачките е добре да ядат сготвени и разнообразни неща), да почисти.Може да ми помага и за някои неща с бебка за да мога да отделям време и за баткото. Той си търси всяка вечер да четем приказка и да се гушнем за 10 мин, не искам да го лишавам от това за да не се почуства пренебрегнат.

# 587
Честито за родилите се бебчета! Да са здрави ❤💙
Относно кърменето и отслабването май е строго индивидуално. Първият път като родих и оставих всички качени кг в болницата, но после с кърменето качих поне 6-7 кг. Сега съм качила повечко и с кърменето не знам до къде ще го докарам.
Пак по тази тема да питам за коланите след раждане. Четох че за естествено родилите е хубаво да се сложи такъв колан, но да не се прекалява с носенето, защото мускулите ставали лениви и по-бавно ставало възстановяването. Вие на какво мнение сте по темата?
А относно падането на коремите моят е толкова нагоре все едно ще раждам декември, дано падне от раз.

# 588
  • Варна
Момичета на колко от вас са им се смъкнали/"паднали" коремите и имахте ли някакви по-странни болки в тазовата и седалищната част по време на процеса Rolling Eyes
Нямам представа как да разпозная това смъкване на корема. Аз съм вече в последната седмица и моя сякаш си е същия. Neutral Face Вече си мисля дали не е мит това нещо. Grinning

Относно племенниците... ММ се сдоби с такива за първи път от страна на сестра ми. Не мога да повярвам колко ги обича и също и те него. Мислих, че ще му е странно и притеснено, а те взеха, че се привързаха супер много. Още от бебета се грижи за тях наравно с мен, а с игрите се раздава дори повече. Като ме видят малките, първо питат къде е чичо. Smiley  Голяма любов, голямо чудо. После се появи още една племенничка от негова страна и съвсем се обградихме от малчугани. Голямо щастие е наистина, не мога да си представя и с нашето как ще е. Даже ме е яд, че толкова късно го направихме и ще имат 3-4 години разлика и няма да им паснат игрите. Grinning

# 589
Честита да е Естел! Нека расте здрава и обичана!💝
Аз с първата бременност качих 14кг ,оставих 7кг в болницата,но честно казано докато бях в болницата си хапвах стабилно. Кърмих 2 месеца и през това време свалих 5кг като се хранех нормално.
Корема ми се смъкна  и бебка е ниско в таза. Прекарах уикенда в болницата. Утидох с регулярни контракции на 3мин,без никакво разкритие. През нощта контракциите се успокоиха. Явно на бебка още не и се излиза и правим само тренировки🤣

# 590
Хайде да се похваля. Вчера с планирано секцио родих втория си син Калоян - една голяма бухтичка 3900 гр, 54 см. Поне бързо ще смъкна килограмите, щом от 12 качени, почти 4 са бебешока Simple Smile Определено второто секцио ме понаболява повече, даже вчера и обезболяващи сама си потърсих, но вече след раздвижването е малко по-добре положението Simple Smile

# 591
  • Варна
Lady_Miau, честито бебче Калоян! Heart Жив и здрав да е и ти да се оправяш бързо.

# 592
Живи и здрави да са новите бебоци, мамите също и бързо възстановяване.
Аз идвам с питане отново, нощеска се събудих с напълно мокри долни гащи сега сутринта пак, възможно ли е да е изтичане на водите, почти през 3 часа ставам да пишкам и снощи сложих гиназол.
Дали може да е от него или си е било води, възможно ли е да ми изтекат без контракции към момента..

# 593
  • Варна
Джулчо, вчера точно гледах лекция за раждането и обясняваха, че водите могат да изтекат както наведнъж, така и бавно и постепенно. А когато питах моя АГ кога да ходя към болницата, едно от нещата беше "При съмнение за изтичане на води" .. така че според мен се насочвай да те видят, защото бебока май може да стои до 24 часа без води.

# 594
Благодаря ти!
Вчера бях на преглед за мнение за раждане, вкара ми онова желязо дет гледат по принцип на прегледи, не ми каза нищо за разкритие и тем подобни.
То като цяло и е време да излиза де ама все пак.

# 595
  • Варна
Моля, дано да не те подвеждам, но аз така бих направила. Blush
Ще чакаме новини! Hug

Мен въобще не ме гледат за нищо. Sad Вчера бях при дежурен лекар, защото моята се оказа коронясана и с този само поговорихме - нито разкритие провери, нито ехограф. Явно ще трябва аз да се услушвам дали бебока мърда достатъчно през деня, защото и на тонове не ме викат. А иначе си мисля, че имам някакво разкритие, защото се чувствам като разчекната постоянно. Grinning Но може да е таза, знам ли.

# 596
Джулчо, бягай към болницата, честно Simple Smile

Аз съм крива, крива още люта, люта още ... Хаха и мога така до безкрай. Мисля че политиките, които измислят към Ковид ми действат много подсъзнателно. От днес съм в 37 г.с. и съвсем вече се стресирах

# 597
Честито ново бебенце! 💙
Ама, Джулчо, бързо в болницата бягай. Лелеее колко си спокойна.. 🤦‍♀️

# 598
Спокойна съм защото вече 4 пъти ходих напразно до там и вече взе да ми писва да търча за нищо 🤣🤣

# 599
Честито на новите бебоци,здрави да са , а на мамите бързо възстановяване! ❤ Към мамите които са раждали секцио- не ви ли беше страх? Упойката е от корема на долу,смисъл нали лекарите си говорят "подай скалпел и тн" само като си помисля и мога да припадна 😣 как бяхте психически?

Общи условия

Активация на акаунт