Кой какво сервира снощи.........кой какво ще готви днес

• 33 025
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
за закуска препечени филии с гъши пастет
а днес мисля да не готвя , ще доизяждаме пилето от вчера и най много някоя салата да направя.

# 676
  • Sofia
Снощи фарфале с филе и сметана и торта Роял за десерт.
За днес не съм решила още пък и събота вечер... нищо не се знае, като нищо ще сме някъде навън .

клик

# 677
Снощи тиквички с кисело мляко и чесън, кюфтета на скара, грозде. Днес пиле с ориз, салата марули и бисквитена торта.

# 678
  • Бургас
Снощи - котлети от сьомга на скара; салата домати, задушено брюкселско зеле
Днес ще готвя чак за вечеря - пица с четири сирена, салата с ролца от раци и еклерова торта

# 679
  • sofia
Днес ще правя крем супа от картофи и тиква(за пръв път) и кавърма по воденичарски. Десрт - тиквения сладкиш на mamica.

# 680
  • София
Бамя с картофи- яхния, таратор и печена наденица

# 681
Пиле с картофи на фурна  eat
За днес ще прегледам по форумчето да препиша нещичко от някой atwork

# 682
# 683
  • Някъде на път....
pep-4o, кажи моля те къде живееш да ти дойда на гости! Само като гледам какво  и как готвиш и ми текат лигите. Е, бива ли такива изкушения???  Cry

# 684
ами снощи имахме гости (силно казано, много добри приятели са ни) та пържих от готовите кюфтета на сами-м, две салатки - лютеница и зеле, моркови и майонеза, и направих картофи с копър и чесън, днес съм замислила едни милинки да омеся, ама дайте идеи - имам две пилешки бутчета в камерата, ориз имам, кашкавал, нещо завъртяно ми се иска newsm78

# 685
Снощи: баница с грозде.
Днес: супа леща.

# 686
tilieva готвя бързо и с мерак  Laughing

# 687
На обяд кренвирши с яйца и кашкавал

# 688
  • Пловдив
Вчера грах , питка и пуешко филе , днес пилешки шишчета , картофки и салата .

# 689
Тази вечер - панирани гъби, пилешки дробчета по селски и питките на Карина, които след малко май ще свършат eat

Общи условия

Активация на акаунт