Кой какво сервира снощи.........кой какво ще готви днес

• 32 944
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
снощи
зрял боб и диня
днес
пържен патладжан с кисело мляко, за десерт пак диня

# 91
  • варненка от София
Мусака ще хапваме.

# 92
снощи не казвам, защото много се изложих. днес ще правя пълнени чушки с кайма   chef

# 93
За втори път ги правя вместо пълнени разтъпкани и стават супер пджеш да пробваш ако не си ги направила вече.

# 94
  • Чехия
Знаете ли днес като си дойде мъжлето ще има тиквички.......... и най-важното домашни тулумбички   chef че от сутринта за тях бленувам

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 09:33 от ivalex

# 95
спагетки  Party

# 96
  • София
Паниран карфиол и паниран хек. За десерт грозде и малини.

# 97
за вечеря-пица и 2 пилешки пьржолки на барбекю от снощи,за десерт-толумбички/ама купени/

# 98
Пилешко роле с картофи! Peace

# 99
Пълнени пиперки с лук , зеле и сирене.

# 100
  • на кой му пука, майна
Снощи стар фасул и салата доматки
Днес мусака и овчарска салатка

# 101
Имам стар хляб и мисля да изпържа филии от него

# 102
днес пилешки рулца с гъби и кашкавал

Мариета, може ли да ми дадеш рецептата за пилешки рулца Simple Smile

Благодаря предварително
Разбира се  Hug.

Пилешкото филе се начуква  като за пържола, осолява се и се ръси с бял пипер. По средата се слага кашкавал ( може на парченца, а може и настърган ) и нарязани на ситно гъби ( може и мариновани ). Навива се на руло. По желание може да се обвие с бекон. С помощта на клечка за зъби се захваща, за да не се разпада и се пече на скара, като се обръща често, за да не остава сурово отвътре.

А по темата - вчера ядохме наденичка и  пилешка салата с майонеза, а днес имаме празник и още не съм измислила какво ще приготвям Embarassed.

# 103
за да не пускам отделна тема, искам да питам - защо се слага хляб в кюфтетата? За обем, пухкавост, вкус? Никога нямам подръка сухи филии.

# 104
за да не пускам отделна тема, искам да питам - защо се слага хляб в кюфтетата? За обем, пухкавост, вкус? Никога нямам подръка сухи филии.

Поне на мен лично повече ми харесват с хляб, стават по- сочни и са ми по- вкусни  Wink

По темата, вчера паниран език с пиперки бюрек, днес- или спагети или мусака, още се чудя  Confused

Общи условия

Активация на акаунт