Кой какво сервира снощи.........кой какво ще готви днес

• 33 007
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
снощи- зелева салата, супа пиле и наденички с доматен сос
днес- картофена крем супа, омлет със зеленчуци, десерт- крем

# 601
  • София
 Благодаря, вече ще знам Laughing

За вечеря- супа топчета и 2 вида бутер банички - със сирене и сладко от ягоди.

# 602
  • sofia
Снощи панирана бяла риба с картофена салата, днес пилешка супа, пилешко с гъби и сметана и сладолед.

# 603
Снощи - пържолки, днес - пилешка супа, ориз с пилешки филенца и Фъч за десерт   Heart Eyes

# 604
# 605
снощи - свински винен кебап с ориз за гарнитура; салата снежанака и ракийка естествено
довечера - сложих преди малко постен зрял боб на гърне (във фурната, а не на жар за съжаление) някаква салатка ще забъркам но незнам още каква (май ще е купешка тази вечер) и най-вероятно моят мъж ще си вземе някаква наденичка да я сложим на скарата (не долюбва той  постно)

# 606
  • София
Снощи гювеч,днес салата моя измишльотина-домат,печена чушка и морков нарязани на жулиен,овкусена с лук,чесън,олио,оцет,соев сос и поръсено със слънчогледови семки и сусам.Мариновано пиле на пара с картофки за гарнитура,а за вечеря пилешка супа.  chef  bouquet

# 607
вчера пържоли и стандартната салата с печени чушки.
Днес паламуд на фурна с лук и домати.

# 608
Вчера - нищоу.
Днес - спагети, ориз с месо, и манджа с картофи, майонеза, гъби, кашкавал и пилешко в йенското.

# 609
Вчера пиле с ориз, днес пържен калкан, салата варени картофи и крем карамел.

# 610
  • София
Вчера - кюфтета (пак ли? Mr. Green) и задушено-печени зеленчуци в плик + зелена салата (с пустите му кълнове)
Днес - съм дала на печката почивен ден, че мъжът ми е втора смяна  Mr. Green Изцяло съм се отдала на себе си.. Whistling

# 611
# 612
Снощи - супа, пилешки хапки със зеленчуци
Днес - на гости сме  Mr. Green
Утре - мисля да направя една леща и супата с топено сирене на Лео  Peace

# 613
Пилешка кавърма за вечеря

# 614
   Снощи - ориз с домати, а тази вечер кюфтета по чирпански. За десерт и двата вечера круши и ябълки, че сме се заринали с тях  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт