Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Добро утро момичета и от мен!
Благодаря за превода на фрагмана и анализа Навид Шахзад .🌹🌹🌹
Очаква ни поредна драматична серия с неочакван обрат .
Интересно как Санджар разбира за Менекшето . Мисля , че на събранието вече знаеше и се досети още когато говори с Гюлсие , но не искаше да се издаде до залавянето на Акън.
От предната серия имам усещането ,че Гедиз започва да се усазнава и това ме води на мисълта ,че разговорът с Менекше може да е с цел да я примами в капана на Санджар . Интересно каква ще е присъдата на Санджар за нея .
А Санджар ще живее . Все пак , както беше писала Марта , медицината в турските дизита са на свръх човешко ниво ( това в кръга на шегата).
Хубав ден !

# 256

Хубав и слънчев е денят навън,
Санджар се усмихва най-вероятно на Мелек... Що трябваше да ни дават втория трейлър?
Че сега не този понеделник , ами другия ще чакаме с нетърпение.

# 257
Привет в слънчевия съботен ден!

Благодаря за преведения трейлър а също и за преведената серия

Снощи тъкмо гледах до момента когато Мелек се събуди и мама и тати са щастливи, Марианчето пусна трейлър-бомбата и рязко си смених настроението 🙃 Марта, права си, сега повече чакаме по-следващата серия 😜
  Сега, аз мисля че Гедиз прави някаква постановка към Менекше, на събранието се видя, че очакваше отговора на Гюлсие, но не беше сигурен съвсем. А Санджар беше спокоен и сигурен.
  За Кахраман - има нещо допълнително, за да стреля по него, той е сгазил допълнително лука, нещо по-сериозно е станало. Но и по него стреля в ръката му, не в тялото, мисля.
  Сега за скока от скалата - стигаме до фантастиката пак, макар че в случая Санджар има по-голям шанс да оцелее отколкото Наре навремето - сега той може да падне върху Акън и удара да е смегчен, а и Наре веднага ще извика помощ.
    Като цяло хем съм тъжна , хем съм доволна че ще има справедливост, всички наказани, включително и Санджар ще си плати дълга към Наре. Пито-платено, Наре и Мелек свободни и в безопасност. Без любим и баща наистина... , ама как да имаш всичко в тоя живот, май не може 🙄😥

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 12:39 от araselia

# 258
  • София
Най-после изгледах 24 еп. и имах глупостта да вляза в темата /не го правя, когато ми предстои да гледам преведени епизоди/ и изкушението да видя фрагмана! Ужас! FearfulFlushed
Особено след сцените в болничното легло на Мелек. Тези сцени бяха по-любовни дори от целувката! Тримата слети в едно!

Но ако Санджар умре, то и сериала непременно свършва - едва ли ще продължи без Енгин! Ако са решили да продължат, то Санджар оживява, няма друга опция!
При този интерес и рейтинг, би било идиотска глупост да спрат излъчването му, освен ако на Енгин не са предложили по-добра възможност за нова роля... Тревожи ме разкриването и заслуженото възмездие на злодеите... мирише на финал... Дали?

# 259

Сега за скока от скалата - стигаме до фантастиката пак, макар че в случая Санджар има по-голям шанс да оцелее отколкото Наре навремето - сега той може да падне върху Акън и удара да е смегчен, а и Наре веднага ще извика помощ.
    Като цяло хем съм тъжна , хем съм доволна че ще има справедливост, всички наказани, включително и Санджар ще си плати дълга към Наре. Пито-платено, Наре и Мелек свободни и в безопасност. Без любим и баща наистина... , ама как да имаш всичко в тоя живот, май не може 🙄😥

Кой, как ще оцелее не ми е ясно, но ще сложа отново нещо което бях писала, че четох при рускините. Отнася се точно за последните кадри - Санджар и Акън на скалата.  

Цитат
Четох в една руска група обяснение за това което казва Санджар на Акън горе на скалите. Казва му, че той е неговият Азраил, а това е "сарат". Азраил е ангелът на смъртта, а  "сарат" е мостът който чака човек след смъртта. Този мост е тесен и много остър. Ако човекът има грехове, то той пропада в Ада, ако е добър ангелите го пренасят в Рая.
Та си мисля вече и друго - и двамата са пред този "сарат" Акън ще загине и съответно ще иде където му е мястото - в Ада, но Санджар има своят ангел Мелек и пъстрата птица, които ще му "помогнат" и ще го пренесат към Рая.
Дали това ще е чисто духовния Рай - т.е. Санджар също да е загинал или ще е земния Рай и той може и да оцелее.  
Тук ще е удачно да ни покажат кой е помогнал на Наре.

При по-внимателно взиране - Мюге е тази която ги прибира от летището или поне Мелек. Всъщност, събранието най-вероятно вече е минало и всички знаят, че покушението над Мелек е извършено от Менекше. Затова Мюге взима Мелек при себе си.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 12:31 от Марта_49

# 260
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1319934806889824256

От акаунта на сериала:

Съдбата пренаписва епоса за тях. Този път това е епос, в който не птичката, а нейния Ефе ще падне на земята...  

Дали пък някой не сънува този финал - я Кахраман, я Наре, я Санджар, я Акън....

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 13:09 от mariana51

# 261

В предната серия Санджар каза, че едва не е загубил дъщеря си след като сърцето ѝ е спряло. Тези които са ѝ причинили това - не заслужават да живеят и ще бъдат наказани.
Кахраман го  застреля, но може и да е тежко ранен и да оживее някак.
С Акън скочи в пропастта.
Как ще постъпи с Менекшето?

# 262
  • Варна
Привет  Smile
Благодаря за превода на Шахзад, сега ще го чета. Стресирах се от трейлъра Rage
Не знам, ама и аз започнах да мисля да не искат да финализират вече Imp Хич няма да ми хареса това Disappointed
След като  Санджар ще скача какво ни чака натаък, без него филм няма Anguished
Щом лошите ги разконспирираха, какво повече ще се случва Thinking
Ха, направоуспяха да ме изненадат Scream

# 263
  • Пловдив

Ха, ще има и сватба ли???

Момичета, за какъв финал говорите - това си е по план и сценаристката го писа преди време, че си работят така, както е било планувано. 25 епизода за 1 сезон.
Знаете, че когато идва финал на историята - пишат си го в трейлърите...

# 264

"Не е нужно да съобщавате на околните своята самооценка и душевно състояние. Те вече са я почувствали."
Сър Франсис Галтън

Извън сериала ни.Hug

# 265
Изгледах серията. Според мен Санджар и грам колебание не е имал, че ще убие Акън. В момента ,в който Мелек се събуди, почна да си действа по плана. Наре има шесто чувство, усети го веднага, а и той толкова лошо я лъже, всичко му личи.Те въобще се познават перфектно , като се погледнат в очите си четата мислите ,това са години познанство все пак. Ясно беше ,че броеше щастливите мигове като за последно, не защото ще летят, а защото той ще отиде в затвора. Трудно си криеше тъгата и сълзите в очите всеки път като говорят за бъдещето, при тържеството по посрещането, защото знае , че ще пропусне много такива хубави моменти.  Не знам какво ще му попречи да не хвърли Акън сега от скалата Rolling Eyes пък и явно Акън ще се добере до Наре някак си, ще избяга ли пак Rolling Eyes, идея си нямам.
  Сцената при конюшната ме просълзи - и от двамата, Наре усеща какво ще се случи, но все пак с треперещ глас търси уверение от Санджар в обратното, като удавник за сламка се мъчи да го отклони с мисли за Мелек, за бъдещето .Но хич не си вярва, милата Worried

А семейните сцени ми сгряха душичката, много хубав смях, щастие, красота

И да ударя една критика Stuck Out Tongue Winking Eye- при тоз коронавирус да накарат детето да целува ръка на 100 човека, само да си покажат табиетите , ми е в повече Rage Хайде, Неслихан и Енгин предполагам се тестват редовно, че то много целувки и прегръдки с детето. Ама другите , не знам ...

# 266
  • Пловдив

Отново ни очаква страхотен епизод.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1320004618911404033

Подгряване с въпрос:

Приключва ли бракът на Санджар и Менекше?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1319964354041810944

Ако обичаш, искаш да простиш...

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 17:28 от mariana51

# 267
Ама с какво  деколте се е издокарала Менешке в съда Joy Между другото ,забравих да коментирам - Менекше би трябвало да я съдят за отравянето на Мелек -опит за убийство и съучстничество на Акън и да влезе в затвора.

# 268
  • Пловдив

Нова снимка от сета.
Енгин е в болнични дрехи.
Явно Санджар е оцелял.

# 269
Е-е, ами след такива трейлъри - хората се подлудиха и явно дебнат екипа още по-осторожно за да фотнат нещичко.
Да, ама сега ми "утрепаха" интригата... Аз пък исках да  гледам ето така серията

След като видях Санджар на крака вече ми е спокойно, ама може пък снимката да е на Енгин /въпреки, че едва ли се разхожда по болнична роба навън/...
А сетих се - излиза от караваната си и отива на снимки. Може Санджар да е в кома или каквото и да се сетите още...

Общи условия

Активация на акаунт