Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

Рейтингът от снощи - 2 място в тотала, 5 място в АВ и 4 място в АВС1.
Нагоре в трите групи.

И социалният:

И подробен:

# 616
Ами супер си е рейтинга

Учудващо, не ми беше скучно на мен снощи, нищо че Санджар лежеше, Наре пък не се спря и имаше екшън 👍🙂 А сцените им бяха страхотни - и черешката на тортата, като си казаха имената 😍

Щастие в болката

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 11:17 от araselia

# 617
  • Пловдив

От Стар тв: https://twitter.com/startv/status/1323565047545815045

Името на изненадата е добавено към актьорския състав на "Дъщерята на посланика"!
Известната актриса Дениз Ъшън, която участва в проекти, които привличат вниманието напоследък, ще бъде включена в актьорския състав на сериала от 27-и епизод и ще пресъздаде героинята "Сахра" -  полусестра на Акън.

http://www.ranini.tv/haber/42409/1/deniz-isin-sefirin-kizi-dizis … rosuna-dahil-oldu

Ранини е отразила също новото попълнение.
Тя е допълнила само, че този персонаж, ще ни отведе в друго приключение.
Чакаме.

# 618
  • Варна
Здравейте момичета ! Изгледах серията на руски . Без да обръщам внимание на медицинската тематика , всичко ми хареса . Тази серия , без да пренебрегвам Санджар , е на Наре . Показа точно каква трябва дае жената на Ефе . Готова на всичко за любимия . Много хубави моменти между двамата .  Техните думи : Санджар-   Повече ме боли да осъзная, че си изтърпяла такива болки ... а Наре в отговор - Повече ме боли, че вече знаеш каква болка съм преживяла ... Санджар  - сега сме равни , са показателни за тяхната голяма любов .
Съжалявам за Елван , ще страда много , но мисля че това ще я направи по-силна .  Санджар както винаги постъпва правилно и справедливо спрямо нея . Дори се застрахова да се изпълни това.
Предупреждението на Елван за Халисе ще се окаже вярно ,но лелята ще се намеси . Сигурно ще изкара още неща от миналото. Освен това е доста колоритна .
Санджар добре подреди Менекшето . Бореше се пари и богатство , но остана с празен джоб . Сигурно ще вреди още , но ще излязат кирливите и ризи . Надявам се Наре да разкрие несъществуващата вече бременност и тя да я подреди подобаващо .
Мюге все повече ми харесва . Мисля , че тя е предопредила отново Наре за действията на Гедиз  и ще помогне да скрият и лекуват Санджар  . Санджар не е в линейката със сигурност , санитарите не са едни и същи . Може би Мюге ще изиграе ролята на пра дядо си , който е скрил прадядото на Санджар .

Хубав ден и бъдете здрави !

# 619
Тя направи много, но той повече. Рискува всичко той, буквално всичко! Уби и опита да убие себе си заради нея, без да му мигне окото. Това е любов. Псевдоморалистите, които жалят Акън да не забравят, че той е и убиец, опита да убие Санджар, Наре и невинното дете Мелек. И от затовра този псохопат нямаше да ги остави. Санджар искаше Наре и детето му да са вече в безопасност. Ама морален е бил защитникът на Акън, каква душичка, обичаш дадена жена и се грижиш за насилника й да получи справедливост. Гедиз е женчо знаеше , че Санджар ще убие Акън, но не каза искаше Санджар да му разчисти пътя и той да ходи към Нарето е Швейцария. Гедиз си е пълен олигофрен и подлец. И да умре Санджар , и в затвора да е  Наре никога няма да приеме Гедиз. Като е морален защо не предаде и сестра му, която опита да убие Акън?🤔 Как си му отърва си играе игрите тоя Гедиз бей... Ако обичаше Наре щеше да я защити той от Акън ама няма мъжество да го направи, можеше да го направи без да го убие, нали е много умен. Санджар се грижи най - добре за Наре и Мелек, защото там е истинската любов. Гедиз завижда на Санджар просто, иска да живее неговия живот ама няма как , не е мъж колкото Санджар. Не заслужава умна и силна жена като Наре. Пасва му някоя като Дуду. Дори тя му е много, тя си хвърли око на Яхята.😂 И тя не хареса Гедиз ... не му върви и това е 😂

# 620
Здравейте,
все още не искам да стигам до заключения относно Гедиз.
За него не знаем почти нищо от миналото.
Надявам се, въпреки всичко да не е новия АКън в сериала.
Спомням си думите на Наре, че никой няма право да я съди- че обича Санджар, дали ще му прости и т.н.
И е праваа...
Защо трябва да обича Гедиз, само защото той е прекрасен образ, защото той я обича, защото феновете му така искат или защото Санджар я е изгонил?  Аз мисля, че това си е нейния избор, спрямо нейното сърце и желания.

Нещо не разбрах логиката в действията на Гедиз, ясно, че издаде Санджар под афект,злоба и завист.
Не зная, защо му е толкова трудно да приеме, че Наре обича Санджар.
КАто, че ли не  е обичал така силно някой. Мисля, че гледа на Наре, като на трофей или плячка.
За мен Санджар не е убиец, няма да влезе в затвора, ще има раследване, то  ще е кратко.
По интересен е новия образ, дано вземе да се влюби Гедиз в новата и преживее несподелената любов.
Иначе ще си наблюдаваме един нов Акън. Наре ще го намрази много.

Мисля, че става затворник и жертва на собствените си фантазии и гордост.
Многозначителни са и сълзите му, самия той осъзнава, че постъпва погрешно ..
Защото в него се борят емоциите спрямо НАре и Санджар...
Той се държи, точно като дете на което са отказали да купят сладолед и прави на пук.
Лошото е, че сам знае че пътя които избира не е добър.
Първо защото му пука за Санджар.
Второ защото изборите му нараняват другите, но най-много него самия.
Трето ..Дори и да раздели със затвор Санджар и НАре, тя никога няма да го обикне.
В началото и аз не можех да разбера напълно, защо Наре беше толкова ядосана на Гедиз, защо за нея той беше единствения виновен.
Истината е, че тя гледа на него като на  приятел на Санджар, нейн довереник, приятел.Добър човек, който търси правдата и справедливостта.
До сега не е виждала в него  подлост, не е смятала, че е способен да изпрати Санджар в гроба за да получи това което иска.Не беше осъзнала, че това е поредния маниак, който ще я преследва...
Много жалко,че става враг номер едно за НАре. Няма да постигне нищо хубаво.

Има надежда, че ще излезе от този собствен ад...Дано да е достойно....

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 14:58 от Nina_richi

# 621
  • Варна

Прекрасната Пъстра птичка и нейното Ефе !💞
Великолепни Енгин и Неслихан !💞

# 622

Прекрасната Пъстра птичка и нейното Ефе !💞
Великолепни Енгин и Неслихан !💞
Една дума само - ЛЮБОВ♥️

# 623
  • Пловдив

Е, да се насладим на целувката от Наре.
Дали Санджар ще си я спомни???
Името си чу обаче.

Да си допълня поста.
Наре помисли, че Санджар е умрял.
Затова го извъртя и целуна.

А Гедиз като разбере, Че Акън има природена сестра, за която никой не знае, дали ще съжалява, че е предал приятеля. Парите, които си помисли, че ще наследи Наре - ще ги делят на три: посланик, полусестра и Наре....
Ама първо трябва да се докаже, че Акън е мъртъв...

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 17:40 от mariana51

# 624
Здравейте,
Цитат
Парите, които си помисли, че ще наследи Наре - ще ги делят на три: посланик, полусестра и Наре....
Ох, тази полусестра на Акън, да не стане доверител на Санджар със задна цел.Thinking

Например, отмъщение.

Иначе, ясно е, че ще стане желана "булка" за сребролюбците.

# 625
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:efac54552c?p=playlist&id=2096636

Момичета, да си спомним песента изпята от Енгин в "Мръсни пари и любов" от 28 еп - предложението за брак от Йомер на Елиф. Ама и това умее Енгин - да пее.
В сегашния сериал звучи същата песен - от около 43 м.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/420890_mrusni-pari-i-lubov-ep-28-p … edlojenie-za-brak

# 626
  • Варна
Момичета , Днес си мисля за сериала като цяло .
За мен , както и сценаристките са замислили, първи сезон завърши с 25 серия . Разказаха ни за една детска любов , за едни младежки копнежи , за двама порастнали хора , които носят болката от миналото , всеки със своята правота . Показаха ни пътя до достигане на истината , осъзнаване на грешките и опит да се поправят . По този труден път направиха и нови . Но това не попречи на любовта , застинала в сърцата им да се разгори с още по-голяма сила . Да осъзнаят какво са един за друг и това ,което е най-важно за тях - дъщеря им , която както името си е истински Ангел . До сега сега се бореха един с друг . Наре неможеща да прости , Санджар безсилен да промени реалността .
След всички трудности ,извървяни и изстрадани , дойде и прошката .
Сега започва втория сезон и в него очаквам да се напише истинската легенда за любовта на Наре и Санджар . Искам да видя как се борят ръка за ръка срещу всички препятствия в живота и  на финала едно прекрасно семейство .
Хубава вечер!

# 627
  • Пловдив

Колко е щастлив Санджар, че Наре наруши клетвата си.
Като цяло за епизода важи правилото: "Господи пази ме от приятелите ми, от враговете си сам ще се пазя."

Санджар прилича на това асистентче - замаено...

# 628

Добра вечер и от мен.
Тези дни ми е доста натоварено и въобще нямам време нито да гледам нещо през деня, нито да чета поне.
Сега сядам на компа и ще се опитам да наваксам пропуснатото.

# 629
  • Pleven, Bulgaria
Привет,другарчета по интереси!Не можах да гледам снощи серията подробно,закъснях от работа,дойдоха ни гости и т.н. Не смея и да коментирам,защото още по- малко пък разбрах кой на кого,какво казваше.
Струва ми се неестествено да се лекуваме в 21 век с праисторически методи,но може би буквичките ще ни дадат някакво по- приемливо обяснение.
Това,което аз видях беше страхотната игра на Енгин и Неслихан.Въпреки болката,въпреки всичко,видяхме прекрасни моменти между Наре и Санджар!Думата “ОБИЧАМ” нямаше нужда да бъде произнасяна,тя витаеше около тях като мехлем за раните им.
Шапка свалям на Енгин,дори овързан и увит на вързоп,блестяха очите и талантът му!
Днес се подписвам със огромно съгласие под постовете на Кристалчето и Нина Ричи,почти се припокриват с моите мисли!
Една от тях беше написала,че Мюге може би ще изиграе ролята на дядо си в случая със спасяването ма Санджар....Дано да е така...
За пръв път съжалих Гедиз,колкото и странно да звучи...Наистина прилича на сърдито дете,на което са взели играчката...Не ми се иска той да бъде нов Акън в сериала.Ако дойде зло,да е различни от това,което вече остана в миналото.Нека се борят ръка за ръка Наре и Санджар за любовта си и срещу всеки,които жадува да ги нарани.Нека ни подарят и щастливи моменти,които да помним дълго време,да се връщаме към тях и да споделяме отново с копнеж!Тези двама прекрасни актьори заслужават цялата фенска любов на света!!!Случи се да се срещнат в проект,разбунил духовете и разместил пластовете,но това не омаловажава невероятната им игра!!Сигурна съм,че са търсели нещо,което да провокира и предизвика както тях,така и публиката.Никой не иска да влиза в стереотипи,а те притежават талант в излишък,за да изиграят всичко?което пожелаят.И го доказват.По- малко или повече обичани,това няма значение,изпълненията им са перфектни!!!За мен лично двойката НарСан подпалва екрана и подгрява душата ми!!!
Хубава вечер,момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт