Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 39 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Този садист Акън ако има останала капчица нормална мисъл, ще се метне сам от скалата, трябва да му е пределно ясно, че след това с Мелек, живот за него няма вече, Санджар ще го унищожи съвсем физически няма друго решение!

# 106
  • Pleven, Bulgaria
Момичета,не знам за вас,но аз така разстроена отдавна не съм била.Получих главоболие от рев.Тази серия наистина беше страхотна.Всички сцени НарСанМел бяха просто невероятни.Овации за Енгин и Несли от мен.Накараха ме да изживея тяхната горест и отчаяние!Просто думи нямам.Радвам се,че тези двама са приели участие в ДП и ни представят чудесен спектакъл!Прощавам всички други недомислици и дребнави неща.

# 107
Дали Акън няма да разкаже на Санджар, кой е спасил Наре, преди години.А може и да е той....

# 108
Нимука, мил е животеца, хеле на такива плазмодии съвсем, абсурд сам да се хвърли Акън.

Heart Eyes

# 109
Дали Акън няма да разкаже на Санджар, кой е спасил Наре, преди години.А може и да е той....
....и Санджер да му подари живот?!?!?

# 110
  • Варна
Ох ,момичета имам проблем . Как ще мине още една седмица до новия епизод .😆

# 111
Споко Кристалче, всички сме с този ОГРОМЕН проблем! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз утре съм по доктори, да правя изследвания, сещайте се какви ще са.... Joy

# 112
  • Варна
Хубави сцени имаше с тримата

Хубава беше серията, още по-хубава ще е с превод Grin
Играта на Енгин и Неслихан е супер, наслада за сетивата !
Момичета, лека

# 113
....и Санджер да му подари живот?!?!?

Поне ще му отвлече концентрацията и да се сети, че има затвор...

# 114

Ще чакаме трейлър, после превода или обратното. Ще предполагаме какво и как ще се случи...
Имаше и трейлър - Санджар ги изпраща на летището.

# 115
Споко Кристалче, всички сме с този ОГРОМЕН проблем! Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано пуснат по скоро тейлър,епизода беше супер.
Само аз ли имам чувството,че Наре не иска да си тръгва?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 116
Ох беее, тръгват си Наре и Мелек Cry

# 117
  • Варна
И другата седмица ще се плаче .😭

# 118

Дано пуснат по скоро тейлър,епизода беше супер.
Само аз ли имам чувството,че Наре не иска да си тръгва?Stuck Out Tongue Winking Eye

Е-е,  нали искаше толкова много да си тръгне - ще отлетят двете птички. Но малкото птиченце май не иска да се разделя с баща си.
Нека да я заведе насила в Швейцария и да бъдат щастливи.

# 119
Излита самолета, ама не ми е много тъжно да ви кажа. Ако ще са щастливи и след ужаса днес да не умре Мелек, съм доволна. И Санджар ще се примири, това е поносимо.

Общи условия

Активация на акаунт