Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Пуснете си звука.
50:50 както знаете.

https://www.facebook.com/EnginAkyurekfrance/posts/1711213465714727

# 451
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Кога ли отново тримата ще се гушнат???
Успешна събота на всички.

# 452
Добро утро и хубав уикенд!Бъдете здрави и щастливи с хората, които обичате Purple Heart

В църква, джамия или в мислите си, търсим помощ ,когато сме на ръба. Ама като не си бил, няма как да те трогне.

Днес се надявам да изгледам серията най-после .Този сериал е с истински ,дълбоки човешки ситуации, емоции, чувства, казуси, които провокират хората и ни разделят, както и в живота - винаги е така(предразсъдъци, "сития на гладния не вярва", липса на емпатия - изпитват я главно хора, преживяли нещастие.
  Естествено , е измислица и има хиперболизация, метафора , така че не се вживявам в детайлите , и в живота повърхностното не ми е отправна точка какво мисля за хората, и мисля, че всеки има право на  втори шанс в живота.

Музикалния ми поздрав днес е лиричен, релаксираща музика,ангелски гласове, текста много ми бръкна в сърцето , намирам аналогия и с нашата история -красотата няма език , раса, стил, просто те докосва - Your Eyes Tell /очите ти казват /

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 08:12 от araselia

# 453
  • Варна
Добро утро момичета ! Желая ви хубави почивни дни .
От вчера си мисля за продължението на историята и кой ще спаси Санджар
 . В сериала се преплитат две легенди . Първата е за дядото на Санджар . Преди години е паднал в пропастта и е спасен от прадядото на Гедиз и излекуван от прадядото на Каврук . Каврук и Наре са на скалата и може би те помагат на Санджар .🤔
Другата  легендата е на Санджар и Наре . Преди девет години Наре скача от скалата и най-големия и враг я спасява .
Ако се повтаря тази легенда трябва врага на Санджар да го спаси . А от неговите врагове остана само Гедиз , Акън е мъртъв , Кахраман е ранен. Дали и той не стои и чака някъде под скалите ?!🤔

Бъдете здрави !

# 454
Добро утро,

Да видим колко серии ще лекуват Санджар и дали ще успеят...

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 455
Добро утро мили момичета! Hug
Кристалче, аз мисля, че Санджар ще бъде спасен най-вече от Акън, защото при падането, явно тялото на Акън ще омекоти удара за Санджар. При скалата са само Наре и Надим, те биха оказали първа помощ, но може и Мюге да каже, че при скалата се разиграва драма и още няколко човека да се окажат там, но кои, ще видим!
Ох, да идва по-бързо понеделник! Ако може и всеки ден да си имаме епизод!
Мили момичета, желая ви един уютен, топъл по домашному, спокоен, щастлив и най-вече здрав уикенд! Sparkling Heart

# 456

Добро утро момичета Two Hearts

Хубава и спокойна събота!
Нека започнем с молба за страдащите. Дали от стихийните природни бедствия или покосени от болест и други тревоги - нека Този, който винаги е стоял над  нас и ни е направлявал - да бъде милостив и да даде сила за преодоляване на трудностите.

След като написах, че просим милост - ми стана ясна саможертвата на Санджар пред неговия Бог.
Той  даде своя живот срещу живота на Мелек.
Може пък сега Наре да изпроси милост за Санджар. И така да си намери причина и да му прости.

Имаме хубава песен за добро утро. Слагам и кафето, пък после към задачите за днес.

Скрит текст:

# 457
  • Пловдив

Интересно, в 26 епизод ще излекуват ли Санджар?
Цял епизод ли ще е в болница, в хижата или където се решили сценаристките?
Оставиха ни да гадаем, но май е по-добре така.

Тук Мелек е много усмихната.
Дали тате вече не е в стаята на дядо Ефе?
А Менекше напуснала ли е конака?
Подсказаха, че с Джейлян са в някаква къща. Там трябва да са Атике и Неждет...
Кахраман вероятно е оцелял, Джейлян трябва да се грижи за него.
Не вярвам Менекше да се е отказала от отмъщението си към Санджар с "бременността".
Освен ако събитията около Санджар променят нещо. Но какво ще прави с бебето Джейлян?
Аз все очаквам Наре да разкрие Джейлян от онзи видеозапис.
Това може да се случи, ако Наре поеме ръководството на марината на Кахраман.
Нали Санджар я назначи там за изп. директор.
Колко въпроси си чакат отговорите.

# 458
Марианка, наистина доста отговори очакваме, и дано да са такива, каквито ние искаме!
Аз мисля, че Санджар няма да го отведат в болница, а на първо време ще го скрият някъде да го лекуват, за да го предпазят от полицейско разследване и докато така подредят нещата, че той да излезе чист от цялата ситуация!
Предполагам, че след като беше разкрита Менекше, въпреки, че Санджар няма да е в състояние да я изгони от конака, другите, най-вече Халисе няма да я остави там, мисля, че позорно ще бъде изгонена заедно с цялото си семейство!
Доколкото разбрах от предния епизод, Наре разбра само, че Санджар се разведе, но разбра ли за това, че Менекше е дала лекарството на Мелек, е това ако разбере, жална и майка на Менекшето, ще я гони до дупка и ще и изкара всички кирливи ризи на показ!
Аз много искам бебето на Джейлян да си остане при нея, защото тя може да е глуповата, но поне носи добро сърце.

# 459

Момичета  Two Hearts бебето трябва да се роди след поне 5 сериални месеца.
Мисля, че ще има някакъв скок във времето и Менекшето ще бъде разкрита подобаващо.
Онази Джейлян толкова ли ще е глупава, че веднъж да не отиде на преглед? А и ми се струва, че накрая няма да си даде детето или ако случайно пък сглупи и го "продаде" - то ще ходи непрекъснато да го вижда и ще се издаде.
Ами ако нещо с бебето не е наред - нали трябва проследяване... Абе тази линия СЦ я омотаха и не зная как ще излязат.

# 460
Туба има сантимент към КПА, често си спомня с носталгия и хубави спомени за това време.И има защо..., бяха като скачени съдове с Енгин и другите полицаи в историята. Изглеждат ми нещо като soulmates Heart Eyes

Не ме разбирайте погрешно, но те и външно имаха някаква особена хармония - с красиви тъмни коси, високи, стройни, с дълги крака - като Гедже и негова сестра Stuck Out Tongue Winking Eye

Докато при Наре и Санджар имаме привличане на противоположности, и външно нямат общо, и като характер, социален статус,и за това и не е сигурно дали ще им се получат нещата на края според мен Rolling Eyes. Сложно им се получава всичко, но затова пък е любопитно и интересно от неизвестността.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:03 от araselia

# 461

Туба има сантимент към КПА, често си спомня с носталгия и хубави спомени за това време.И има защо..., бяха като скачени съдове с Енгин и другите полицаи в историята.

Араселиа Two Hearts въобще си те разбираме прекрасно. Имаха  наистина голямо сработване двамата и въобще всички от екипа. Това се доказва от многото съвместни снимки от сета.  Заедно хапваха, снимаха се с фенове, станаха приятели - мъжката група ходеше заедно на футболни мачове и събирания. Ето сега Тойгар, Бурак и Енгин, както и задочно А.Т.Т. бяха заедно. Въобще там имаха сякаш друга обстановка.
А и Туба  притежава една, как да кажа - мекота и грацилност. И наистина с Енгин сякаш станаха едно цяло - в сериала Йомер и Елиф, навън  показваха приятелско отношение един към друг, хората ги харесаха и даваха своята подкрепа както на сериалната двойка, така и на сериала.

Тук в "ДП"  въпреки  прекрасната игра на Неслихан, нещо се "счупи" още в началото на сериала. Нейните фенове категорично обърнаха гръб първо на Санджар, после автоматично и на Енгин.
Решиха да направят нова двойка - Наре/Гедиз и  започнаха атака против двойката Наре/Санджар.
Аз това не мога да проумея - нали гледаме сериал, една измислена история - защо е този негативизъм и "пренаписване" на  историята.
Дори и сега се продължава да се критикува, да се бойкотира сериала, двойката и най-вече Санджар/Енгин. А пък от последните серии  вече и Наре не им е удобна, защото  отхвърлила този, когото те /феновете/ харесали. Ами смехотворно е направо.

Нито една снимка от Енгин и Неслихан  зад кадър няма, освен онези на промото за  сезоните...
Дано да завършим успешно този сериал, защото  драмата в историята наистина е много. Можеха да компенсират с нещо  от сета. Омръзна ми да гледам снимки на  разни оплезени и  изкуствено позиращи за соц. мрежи.
Единствено ме радват снимките в които има красота /на Берен/  и тези в които се показват чисти човешки взаимоотношения /на  Едип Тепели и семейство/. Всичко друго е ПР.   

# 462
Марта, ами така е, не може с всички колеги и винаги да си в приятелски отношения, поне професионално нещата да вървят, това е по-важното, другото е бонус.За сега при нас мисля, че се получава.

А за феновете... насила хубост не става, аз се примирих No Mouth

# 463

"Да направиш една душа по-малко тъжна. Това може да е смисълът на един цял човешки живот!"
Никола Манев, български художник

Момичета, Hug

Йомер и Елиф се срещнаха, когато вече бяха възрастни.Сърдихме се като лъжеше Елиф, като криеше Йомер за брат си и......
Виж за Енгин и Туба си е точно, че си общуваха съвсем непринудено.Hug

# 464
Хармония, изобщо не приравнявам историите, съвсем различни са. Аз говоря как ми изглеждат актьорите като комуникация в кадър и извън,пък и като химия, мое мнение

Общи условия

Активация на акаунт