Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 435

Както каза Наре на Мелек - "Баща ти е по-симпатичен с брада"...
Докато е в безпомощност - може да го видим и с "комисарска" брада...

# 436
  • Варна

От Инстаграма на Туба .И тя си го спомня .

# 437

Предлага се следобеден чай...

# 438
  • Пловдив

На въпрос към актьора Бюлент Шакрак/Кахраман, кои са любимите му 5 книги, присъства и "Тишина" на Енгин.
Снимки и озет - все още йок...

И статия: https://www.24chasa.bg/novini/article/9172132

Земетресение от 6,6 по Рихтер в Измир.
Дано всичко е наред с екипа ни. В Мугла са го усетили бая, бая...

ДОПЪЛВАМ:

https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1322169132108767232

Клик... Днес са снимали в къщата на Наре.
Хивда/Елван и Доукан/Яхя са присъствали.

Започнаха да излизат снимките.
Санджар - йок, по понятни причини.

Въведение към епизод 26:

Мелек с радост се втурва към имението. Заедно с майка си те се върнаха при баща й. Вече няма пречки за тях да станат семейство. Но тя не може да намери баща си никъде. Защото баща й, който е като планина, лежи в подножието на планината. И тя сега ангел ли е или сирак от легендата? Без корени ли ще бъде сега?  Какво ще каже Наре на дъщеря си и на майката на любимия си? Дали Санджар, който застреля Кахраман и хвърли Акън от скалата, ще умре или ще остане жив и ще бъде считан за убиец?

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 17:41 от mariana51

# 439
Здравейте,

"Не можем да избягаме от това, което трябва да ни се случи."
@

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Усмихнати Наре и Мелек.Thinking

А за лелята, да не като на Елиф от КПА.....Thinking

# 440
  • Варна
Благодаря за озета и снимките ! 💐
Не ни подсказаха нито с озета , нито със снимките . Ще чакаме и мислим до понеделник .

На тази снимка ми се струва, че Наре е с Каврук на хижата . Дали в нея не е Санджар ?!

# 441
Мелек с радост се втурва към имението. Заедно с майка си те се върнаха при баща й. Вече няма пречки за тях да станат семейство. Но тя не може да намери баща си никъде. Защото баща й, който е като планина, лежи в подножието на планината. И тя сега ангел ли е или сирак от легендата? Без корени ли ще бъде сега?  Какво ще каже Наре на дъщеря си и на майката на любимия си? Дали Санджар, който застреля Кахраман и хвърли Акън от скалата,
 ще умре или ще остане жив и ще бъде считан за убиец?

Първи и последни щастливи мигове.

Най-вероятно ще остане жив и ще бъде "считан" за убиец - още една причина Наре да му е сърдита и да не му прощава.
Това, че му извика името - нищо не значи. Може пак да замълчи.

Но, има едно но....  Това, че двамата са паднали от скалата не го прави убиец на Акън, защото няма кой да докаже, че са скочили.
Има разлика между паднали и скочили.
Полицията ще разпита очевидците - Недим, Наре и Каврук. Дали има още някой обаче?
Мюге знае, но от разговора на брат си с Кахраман. Кахраман ще е само ранен със сигурност. Дали ще подаде жалба срещу Санджар - не вярвам, защото ще излязат далаверите му с Акън. А Акън така или иначе е търсен от полицията за финансова измама /онези 9 милиона долара/. Така, че Кахраман ще мълчи - още повече, че той отвлече Локи и го държа насилствено, плюс дето имаше и физическа разправа.

Ако обаче признаят Санджар за виновен - значи е имало още някой свидетел на мястото....

# 442
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_134343

Излезе следната информация: Тази вечер новият епизод на сериала "Вавилон" няма да бъде излъчен поради земетресението в Измир. Вместо това ще бъде показано повторение на "Дъщерята на посланика".

Източник: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_134328

Оттеглянето му не беше официално обявено, но актьорът изтри следенето си към официалния акаунт на сериала, като по този начин ни потвърди смъртта на Акън и края на ролята му. Актьорът Ерхан се оттегли от нашия сериал поради смъртта на героя Акън от ръцете на Санджар, за да отмъсти за любимата си, а на негово място ще влезе млада жена, която ще бъде новият злодей в историята.

# 443
Привет!

Много работа, нищо не съм гледала, не съм чела всичко. Благодаря за преводите 💚

Нарсаните много се издигнали 👍😋

# 444

"Куражът е любовна афера с неизвестното. "
Ошо, духовен учител

Ох, освободиха Ерхан от тази роля.Голям бой биха героя му и нищо...Много добре играе...

Ни ни стига Менекшето, та и нова злодейка.Wink

# 445
  • Варна
Ужасно земетресение е било Imp дано няма много жертви Thinking
Благодаря за озета и новите снимки, засега загадка, така е по- добре, не искам да ми разказват епизода преди да го излъчат ..

Чудесна двойка бяха, Туба май доста често се сеща за сериала, има за какво Yellow Heart
Прекрасно играеха и двамата, особено любовните сцени Relaxed

От Инстаграма на Туба .И тя си го спомня .
  https://vk.com/video-144707938_456242271?list=968d97e506dfc27cc4

# 446
Скрит текст:
Момичета  Two Hearts стана ми тъжно и мъчно като гледах трагедията при съседите.
Голям блок просто рухна за минута има-няма. Ами хората... ами домовете... ами събираното с години...
В случая най-важни са хората и техния живот.  Държавата ще помогне,  от другите места ще им помогнат също.
Дано да няма жертви, но много е било силно.

За някои пълната и ярка луна е супер красива, но за мен е свързано с нещо страшно. Огромна и ярка, с цветен ореол беше луната при силното земетресение от Вранча, когато и нашите крайдунавски градове пострадаха. Като видя такава "облещена" луна и ме побиват тръпки.
Снимката е с телефончето ми, затова не ѝ придиряйте много.

# 447
Скрит текст:
Момичета  Two Hearts стана ми тъжно и мъчно като гледах трагедията при съседите.
Голям блок просто рухна за минута има-няма. Ами хората... ами домовете... ами събираното с години...
В случая най-важни са хората и техния живот.  Държавата ще помогне,  от другите места ще им помогнат също.
Дано да няма жертви, но много е било силно.

За някои пълната и ярка луна е супер красива, но за мен е свързано с нещо страшно. Огромна и ярка, с цветен ореол беше луната при силното земетресение от Вранча, когато и нашите крайдунавски градове пострадаха. Като видя такава "облещена" луна и ме побиват тръпки.
Снимката е с телефончето ми, затова не ѝ придиряйте много.

Марта Hug
Cry Cry Cry
Бог да прости загиналите и да даде сили на останалите живи!

# 448
  • Пловдив

https://twitter.com/fdetne_eqla3/status/1322250198924615681

Здравейте.

Благодарим за поздрава - добре е.
Енгин казва: С любов и уважение......

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 05:12 от mariana51

# 449

https://twitter.com/fdetne_eqla3/status/1322250198924615681

Здравейте.

Благодарим за поздрава - добре е.

Flowers Bouquet