💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 382
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 645
Мисля, че е така , защото тези битка не се е играла още и не виждам логика да са трима жътвари на едно място.
Е,как да не може трима от едно племе да играят един срещу друг  - ей ги довечера на номинационна как са се подредили

Това е предположение

# 646
  • Вестерос
За питането относно вътрешен човек - не стана ясно дали е такъв този, който писа. По-скоро не, но твърдеше че познава Чудомир и знае, че ще влиза. Имаше негови снимки и пишеше, че е футболист и гей. Пък после се оказа, че имал жена и дете. То не че едното пречи на другото... Не го слагам в скрит текст, защото нищо не разкрива, освен евентуално ориентацията му.
И аз не мисля, че има много сериозни кастинги. За миналия сезон бях чувала, че близначките и Веско е било важно да са вътре. Сега може би е било за Джери и сестрите. Но те поне се представят добре.  Някои са наистина нелепи.
Защо Веско и близначките? Аз не знаех, че е било важно някои хора да са в играта.

Александър все едно пиян е бил...

Мира аз я виждам отслабната, главата ѝ е като два номера по-голяма за тялото вече..

# 647
!Спойлер !
Скрит текст:
Май това ще са финалистите

Не е това..
Скрит текст:
Накрая има кадър на Ивана, където плаче. Зад нея се вижда, че е от същата игра.

# 648
Този спойлер откъде го изнамерихте?

# 649
  • Козлодуй
Преди финала като се слеят племената няма ли да си сменят цветовете? Не помня как беше миналата година Simple Smile

# 650
Този спойлер откъде го изнамерихте?

Този спойлер, ако не се лъжа, беше едно от първите промота, които пуснаха на предаването. Тогава все още участниците бяха непознати и този спойлер не значеше абсолютно нищо.

Скрит текст:
На този етап от играта това най-малкото означава, че Жътварите не се разпадат, но не съм сигурна, защото не знам кога ще бъде обединението.

# 651
Какви са ви прогнозите за играта довечера, според мен Тодор ще държи торбите на Симона най-малкото. Ваня няма да пусне, Йоана и тя ще захапе като куче. Май май жътварите ще паднат.

# 652
  • Пловдив
Според мен е тя;

Моите впечатления от снощи са по отношение на Рибарите- Моля продукцията да ги захрани! Ники беше на издихания и имах чувство , че ще се счупи от слабост и немощ, както и Екатерина и Александър; Стисках палци при скока от стената да не се разглобят на кокали; Разбирам на лоши условия са, но това граничи с разболяването вече и не е приятна гледка!
Молбата ти няма как да бъде изпълнена, все пак гледаме запис.

# 653
Мисля,че довечера някой от Ловците няма да играе, защото са с 1 повече. Все пак и играта не е като вчерашната, да може някой да мине няколко пъти.
А, иначе предполагам че Жътварите ще загубят.

# 654
От Лоците тази Симона ми е мега анти -скатавка

# 655
!Спойлер !
Скрит текст:
Май това ще са финалистите

Не е това..
Скрит текст:
Накрая има кадър на Ивана, където плаче. Зад нея се вижда, че е от същата игра.
Скрит текст:
Интересно. Аз тези стари промота не съм ги гледала, но на мен това момиче не ми прилича на Ивана, а на Симона Stuck Out Tongue Winking Eye

# 656
Скрит текст:
Интересно. Аз тези стари промота не съм ги гледала, но на мен това момиче не ми прилича на Ивана, а на Симона Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Еее, сега като го каза, и на мен ми заприлича.. Обаче се чува, когато плаче и сякаш ми звучи като Ивана :/
Ето линк към промото. Не знам дали би го гледала, има кадри с някои битки, които не са излъчени, но вече няма спойлер за следващите отпаднали. Точно накрая е тази част с Ивана (?! ако е тя).
https://www.instagram.com/p/CECYj2jJyP3/

# 657
  • Стара Загора
Рибарите са слаби и това е ! Екатерина направи каквото можа за краткото време , което имаше за пъзела. Гласувах за нея. Тя изнесе битката с дънерите по 50 кг! Евала!

# 658
Ами слаби са, то храната прави борбата. Едва ли друго толкова дълго гладуващо племе би се справило по-добре. Така им тръгна и откъде да им дойде сила и енергия.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт