💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 400
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 750
  • Испания
Какво кандардисват Вайс сега? Най-нормално е той да е единият номиниран.

# 751
  • Germany
Дупето е готино обаче 😉 Мисля, че дори Ивана е по-силна от Алекс 😎 Освен ако не им дадат да варят ориз например, защото нали Ивана никога не била правила подобно нещо.

# 752
Еми ето.. няма нужда да връщам после даже. На Джери гащите не са шорти, и за това ви изглеждат - навряни.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 22:39 от DebSs

# 753
  • София
Джералдин е толкова манипулируема.

# 754
  • София
Според мен е логично Вайс и Любомир да отидат на елиминации и съответно да се върнат, отстранявайки член на Рибарите, което да доведе до тяхното разпадане. Перфектният развой на събитията за мен. Влади е един от най-неприятните участници за мен и в момента отново говори глупости.

# 755
  • Испания
Любомир

thefit.eng

Пределно ясно ми беше, че излизайки пръв от битката ще изглежда сякаш съм се предал. Разбира се, съвсем не беше така. Всъщност да изляза пръв от битката, като капитан, беше много по-трудно от колкото да играя до край. Обсъдих го със съплеменниците си. Всеки един от тях ме увери, че ще издържи колкото е нужно. На всеки един от нас ни се играеше до край. Трябваше да избера кой да излезе пръв. Реших, че въпреки негативите, които ще понеса, аз да бъда този човек, като така дам шанс на останалите. Да гледам как съотборниците ми се мъчат без да мога да им помогна, беше адски трудно за мен. Опитвах се да повдигам духа им до колкото е възможно, но това не беше достатъчно. Правилно ли постъпих излизайки пръв?

Болднатото е мое. Шегаджия!

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 22:12 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 756
Ох, Ивана как обработва Джери. Тя горката никога за нищо не е виновна и все някой си измива ръцете с нея. И наистина май смята, че мястото и е на финала...

# 757
Джери е супер глупава в момента. Как може да се съгласява за Влади, като само той държеше безотказно.
Жал ми е за Милен. Рибарите даже вече не са смешни.

# 758
Джери има хубаво дупе. Някои хора могат само да сънуват да имат такова.

# 759
  • Sunshine state
Ако следващата седмица, в която Ловците безапелационно ще са най-многобройни, не настъпи сливане, ще започна да вярвам, че има конспирация, целяща да се разпаднат именно те.
+1000

# 760
  • Испания
Джералдин е глупава не само сега. Ха, ха! Остава и да ѝ завиждам за дупето. Дооооооооообре!

# 761
  • София
Вярвам, че Вайс иска да отиде на елиминации, защото мисли, че ще се върне и не разбирам защо Любомир се опитва да го откаже, когато могат да идат двамата. Безумно е.

# 762
Ивана много красива тази вечер на номинациите

# 763
  • София
Всеки път като я загледам Ивана като говори ми се струва, че има някакви филъри в устните и около устните, защото почти няма мимика там, мускулите не трепват.

Джералдин как държи, обаче, не очаквах да е толкова издържлива, а е най-малка. Мъжете наистина изглеждаха измъчени, но при тях според мен всичко е заради обичайните им тренировки и дейности - повече динамични упражнения, а не статични.

# 764
Никаква логика в номинациите до тук.

Общи условия

Активация на акаунт