💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 391
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 855
Не са им сини долниците на ловците, от светлината така изглеждат.

Да бе, да.
Преди малко гледах епизода и на телевизора ми не са сини като на рибарите, ама ок, щом е да, бе да, ясно..

Сега върнах епизода от линка на Mari_Mar - ловците са с дългите сиви клинове, които леко синеят на екран.

Късите мъжки гащи и на трите отбора имат едно черно парче плат отпред на слабините, при дългите сиви клинове няма черно парче плат и това на снимките са точно сивите дълги клинове на цветенца.

# 856
Малеее, крадецът вика дръжте крадеца!
Най-лицемерният и хлъзгав участник - Ивана, тръгнала да обвинява Влади в лицемерие!
Ама той много добре й каза всичко, а "мъжагите" Любо и Вайс стоят и мълчат. Когато Влади мълчи, според Иванка бил страхливец, когато другите мълчат, на нея й е удобно. И тя никога, никого не е уговара кого да номинира... защо ли камерите днес друго ни показаха?!?!?
А Вайсчо за пореден път се показа като типичен плазмодий - номинира Влади само и еднствено от злоба и да му върне за Сюзън. а точно Влади имаше най-голям принос за силното им представяне тази седмица.

Искам Иванка първа да си ходи, предпочитам още една седмица да гледам психиатричната клиника "Рибари" в пълния им състав, отколкото превзетата Иванка, която се мисли за велика.

# 857
На Вайс плановете му пропаднаха заради това, че първи му дадоха думата да номинира. Убедена съм, че е планирал останалите да номинират него и да отиде на битка с Влади (разчитайки на гласа на Ивана и своя). По едно време даже ми се струваше, че саботира играта нарочно, защото много бързо взе да показва умора.

# 858
Въобще не обръщах внимание на джералдиновите шорти, ама откакто ги коментирате все там гледам. Хубаво дупе ама да беше го поизпекла малко, а не така да се белее самотно като фар на морския бряг

Е нали затова го е оголила,  за да се изпече;)

Оффф, а аз откога чакам и мъжете да се присетят, че задниците им са бели, че само женски задници и предници не ми се гледат.

# 859
  • София
Уазкошотия!Победа на ловците,въпреки Лазаринов.
Аз ви казах,че в изометричните игри предимството е за дамите.Джери постоя 20 минути и вече аплодисменти,чудеса.А Ванчето като стоя 3 часа-хъм.Само че мъжете бързо ги напъдиха,да не си вирят много носа.
Направо не мога да преценя кой искам повече да напусне.Ако това е жътвар-остават 4-ма,май е по-добре Simple Smile
То каквото и да смятам,ако продукцията е решила да разбие ловците..ще го намести.
Хареса ми дуета Ваня и Боби,родеото с прасетата.Хареса ми и,че на рибарите им дадоха шанс да се нахранят.
Николай-Екатеуина,хапни месо,стани човек! Smile

# 860
  • София
Какво му е неприятното??????
Изключително неприятното е мръсното , гадно и гнусно поведение ва Иванка!
ЕДинственият минус на Влади е доброто му възпитание .Но както се вижда такива хора са неприятни за родените с мръсни души:на екрана, около нас и ....навсясъде..
Няма да пиша повече, че ..
Неприятни за мен у Влади са много неща - намирам го за неискрен и без никакво мнение, което често се представя от неговите фенове и дори от самия него като "добро възпитание"."Страдание" му след напускането на Сюзън беше лицемерно, отделно - не съм видяла нито един интересен кадър с този играч през целия сезон. Смятам, че вече изграденото мнение за Ивана не позволява на някои от участниците във форума да разгледат ситуацията "днес" от всички ъгли - това, което тя казва е, че ако тя отпадне - Жътварите ще се разпаднат, защото ще са най-малобройни и няма да има смисъл да пазят Вайс като силен играч в племето, защото такова няма да има. Друго нещо, което тя подчерта и всеки човек с очи и мозък може да види е, че шансовете на Ивана за отпадане на елиминации са по-големи от тези на Вайс (дори не става въпрос за това, че днес той провали битката) и на Владислав. Не виждам кое от това не е ясно?

Ако може без епитети в темата като парцал, к*рва, цигане...Познавате ли хората, на които слагате такива епитети?
Присъединявам се към този апел, имаше и други коментари, придаващи качествата на отделен индивид на една цяла общност и оправдавайки дадено поведение с нечий произход, шеги за Осама бин Ладен - неща, които дори ми е неудобно да споменавам, но съм забелязала отдавна в темата.
Излишни са в XXI век.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 01:46 от La Vikinga

# 861
Добре де обясни тогава, защо Ивана не гласува за Вайс примерно, ами за Влади ?
А що се отнася до Влади, значи някои хора имат много искрено виждане за нещата и направо ми е трудно да ги разбера.
Когато даден човек е спокоен и се изказва нормално и спокойно и гледа да не създава/да избягва скандали, видиш ли бил без никакво мнение и характер. Обаче ако е като Юлиян, Веско, Тодор и т.н. бил супер груб, рязък и прочие. Хайде да си уточним какво точно искаме ? Юлиян май добре го беше казал това нещо, не искам да съм добър, добър, а всички да ме виждат като глупав. Реално е точно така. Когато даден човек е добър, всичко гледат да му се качват на главата и да се възползват от него.
Влади си играе играта като всеки вътре. Има си схема със сигурност и си се придържа към нея. А за неискреността, не вижда с какво е бил неискрен. В дадени ситуации си замълчава чисто и просто, защото не иска да влиза в излишни спорове.
А за интересни кадри, вече зависи за какво гледаш, някой да ти прави шоу или за добър играч.
За мен Влади е един от добрите играчи и винаги го е показвал.
Тая седмица им спечели резиденцията абсолютно безпрецедентно, на първата елиминационна се представи пак доста силно, Ивана пак о****** работите на пъзела и днес беше последният оцелял.
И за цялата тая заслуга го номинират ....

А що се отнася до Ивана, тя нищо умно не е казала, понеже е ........ Реално си плете интриги от началото и се опитва по някакъв начин да върви напред, защото уменията и са кръгла 0.
И какво има да разглеждам ситуацията, Влади никого не е уговарял да гласува против нея. Напротив тя манипулираше Джералдин, а знаем и схемите с Вайс също.
Реално тя имаше план, но не и се получи, защото Любо я заколи.
Държанието и пък е без думи и само се излага. Не знам и кой е мишка и страхливец извън живота, при положения, че професиите им говорят за точно обратното ....
И кво Вайс излезе, че е Рамбо ? Аман от измислени ММА-ци и фитнес инструктори, всеки втори вече е такъв. Винаги бил заложил на един жандармерист, пред
А за номинациите, те няма как да знаят другите кои са номинирали, а и винаги има риск от играта, а паднат ли се жени, дават игри, които на тях да си им удобни в повече случаи, за да имат реално шанс.
Любо добре прецени, че могат да се паднат Вайс и Влади и тогава наистина щяха да са обречени.

# 862
Не разбирам, защо трябва да се жертва някой, за участник, който не допринася нищо за отбора си. Това да идеш, защото те мислят за по-силен играч, не е правилна стратегия за мен. Ако трите племена я следват, то на първите дуели ще излезнат силните и накрая ще гледаме бозата. Представянето за мен е водещо, всеки е отишъл за парите, не на почивка. А това да си играеш с късмета, не винаги е печеливш ход.

# 863
  • София
Не разбирам, защо трябва да се жертва някой, за участник, който не допринася нищо за отбора си. Това да идеш, защото те мислят за по-силен играч, не е правилна стратегия за мен. Ако трите племена я следват, то на първите дуели ще излезнат силните и накрая ще гледаме бозата. Представянето за мен е водещо, всеки е отишъл за парите, не на почивка. А това да си играеш с късмета, не винаги е печеливш ход.
Не да се жертва за конкретен участник, а за да запази отбора цял, защото седмицата е ключова. Ако не иска да запази отбора - да го каже, а не да го изпозлва като аргумент в номинациите и други речи - получава се противоречие. "Вайс е ценен за племето, не смятам, че трябва да рискуваме, изпращайки го на елиминации." Какво значение има кой е ценен за племето, ако то не съществува?

Когато даден човек е спокоен и се изказва нормално и спокойно и гледа да не създава/да избягва скандали, видиш ли бил без никакво мнение и характер. Обаче ако е като Юлиян, Веско, Тодор и т.н. бил супер груб, рязък и прочие. Хайде да си уточним какво точно искаме ? Юлиян май добре го беше казал това нещо, не искам да съм добър, добър, а всички да ме виждат като глупав. Реално е точно така. Когато даден човек е добър, всичко гледат да му се качват на главата и да се възползват от него.
Последните две години не съм изказала нито едно положително мнение за изброените трима души, не знам какво общо имат те с Владислав. Не е нужно да отстояваш позицията си с викове, нито налитайки на бой, аз казах, че не съм видяла Владислав да отстоява дадена позиция в тази игра по "възпитан" или какъвто и да е начин.
Относно номинацията на Ивана - тя номинира Влади от много време и не е обещавала, че точно "днес" ще номинира на база игра, да не говорим колко пъти му е казвала, че не го харесва, в този аспект - наистина не виждам нищо изненадващо в действията ѝ.

# 864
Точно така.
На тези игри, независимо силен или слаб играч пращате, всеки може да отпадне и племето им пак ще се разпадне. С тази разлика, че вместо заслужили играчи да продължат в едно ново, обединено племе, ще продължат слабите. Не ми се вижда никак честно.  Никой не и е длъжен на Ивана да се жертрва за нея, за да може тя при всички случаи да остане, или в старото си племе, или в ново.

# 865
Последните две години не съм изказала нито едно положително мнение за изброените трима души, не знам какво общо имат те с Владислав. Не е нужно да отстояваш позицията си с викове, нито налитайки на бой, аз казах, че не съм видяла Владислав да отстоява дадена позиция в тази игра по "възпитан" или какъвто и да е начин.
Относно номинацията на Ивана - тя номинира Влади от много време и не е обещавала, че точно "днес" ще номинира на база игра, да не говорим колко пъти му е казвала, че не го харесва, в този аспект - наистина не виждам нищо изненадващо в действията ѝ.
Аз не знам Юлиян да е викал или да е налитал на бой и той беше предимно спокоен, ама им сипваше с черпака яко, както и аз бих правил, предвид, че той им вадеше 99,99% от всички игри и за награда на елиминации.
Влади много добре си казва гледната точка, чисто и просто няма как да проведеш нормална дискусия с хора без грам мозък, визирам Ивана и Вайс. Това значи да им слезеш на нивото и да настана един безсмислен и безкраен диалог.
Ивана е хлъзгава, уж Любо щеше да номинира, ама хоп Влади. Тогава на какво основание иска логика в номинациите на другите, при положение, че номинира най-силният играч в последната седмица ?
За мен е по-добре да са 4-ма, освен ако това не означава да се разпаднат, пък и тогава би било по-добре, отколкото с Ивана в отбора, която реално за нищо не става.
Единственият и шанс е да и дадат игра, на която преди това са я пускали тайно и са я подготвяли за това. :Д

# 866
Ивана се интересува само от собственото си оцеляване. Който и от жътварите да отпадне, племето ще се разпадне. Ако Ивана загуби на елиминация, за нея вече ще е без значение племето остава ли цяло или не. Така че в случая имаме класическа ситуация - или Ивана, или някой друг и всеки я отигра, както е най-добре за него. Мисля, че най-много спечели Вайс, който си беше заслужил номинацията, но поради стратегическите номинации на другите, мина между капките.

# 867
  • София
На тези игри, независимо силен или слаб играч пращате, всеки може да отпадне и племето им пак ще се разпадне.
Понеже Владислав и Любомир са в прекрасни отношения със своя пряк конкурент Вайс и искат да гарантират неговото оставане в играта, макар и като част от друго, обединено племе? Само че аргументите, които изпозлваха по време на последните номинации (за които се отнасят моите коментари днес) не бяха тези.

Аз не знам Юлиян да е викал или да е налитал на бой и той беше предимно спокоен, ама им сипваше с черпака яко, както и аз бих правил, предвид, че той им вадеше 99,99% от всички игри и за награда на елиминации.
Юлиян проявяваше вербална агресия, най-вече към жените в предаването, почти до самия край на своя престой. Един от последните му скандали беше с Радостина и близначките и то не на база игри, а за това какво са постигнали в живота - хвърчаха определения като "стара чанта" и някои по-грозни. Имаше и спречкване със Стоян в една от игрите.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 01:37 от La Vikinga

# 868
  • София
Може да е ключова седмица, ама ако и рибарите мислеха така и бяха изпратили Ники и Милен срещу Вайс и Любо? Важно е племето, ама всеки си преценява дали да рискува в името на племето или да играе индивидуално и в такова решение няма нищо лошо. Това не значи, че не искат Ивана да се върне, разбира се, че не искат да се разпадат, но точно в тази, ключова седмица си е риск да отидеш на елиминация. Ако знаеха, че е срещу Алекс и Мира, щяха да отидат и да изкарат и пари.

# 869
Какво му е неприятното??????
Изключително неприятното е мръсното , гадно и гнусно поведение ва Иванка!
ЕДинственият минус на Влади е доброто му възпитание .Но както се вижда такива хора са неприятни за родените с мръсни души:на екрана, около нас и ....навсясъде..
Няма да пиша повече, че ..
Неприятни за мен у Влади са много неща - намирам го за неискрен и без никакво мнение, което често се представя от неговите фенове и дори от самия него като "добро възпитание". Неговото  "страдание" след напускането на Сюзън беше лицемерно, отделно не съм видяла нито един интересен кадър с този играч през целия сезон. Смятам, че вече изграденото мнение за Ивана не позволява на някои от участниците във форума да разгледат ситуацията "днес" от всички ъгли - това, което тя казва е, че ако тя отпадне - Жътварите ще се разпаднат, защото ще са най-малобройни и няма да има смисъл да пазят Вайс като силен играч в племето, защото такова няма да има. Друго нещо, което тя подчерта и всеки човек с очи и мозък може да види е, че шансовете на Ивана за отпадане на елиминации са по-големи от тези на Вайс (дори не става въпрос за това, че днес той провали битката) и на Владислав. Не виждам кое от това не е ясно?

Ако може без епитети в темата като парцал, к*рва, цигане...Познавате ли хората, на които слагате такива епитети?
Присъединявам се към този апел, имаше и други коментари, придаващи качествата на отделен индивид на една цяла общност и оправдавайки дадено поведение с нечий произход, шеги за Осама бин Ладен - неща, които дори ми е неудобно да споменавам, но съм забелязала отдавна в темата.
Излишни са в XXI век.
100 процента заставам зад това мнение, неприятни са всякакви генерални сравнения. Но преди няколко дена гледах, че в едно от сторитата си Вайс стреля с Калашник в някаква планина и като се има предвид последните му изказвания, лично аз си имам едно на ум.

Общи условия

Активация на акаунт