Перилни препарати и омекотители – 63

• 49 392
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Аз не съм уау от омекотителя Трезори. Сано е ми е фаворит за сега...само, дето е 10 кинта Simple Smile

mystic woman,от кой Tesori d"oriente не сте "уау"?Аз харесвам ароматите Hamam и Ayurveda,остава силен аромат дори и след сушилня.Максима омекотителите на Сано също са със силни аромати,но турският Yumoş ми харесва повече.

# 136
  • Пловдив
Аз не съм уау от омекотителя Трезори. Сано е ми е фаворит за сега...само, дето е 10 кинта Simple Smile

mystic woman,от кой Tesori d"oriente не сте "уау"?Аз харесвам ароматите Hamam и Ayurveda,остава силен аромат дори и след сушилня.Максима омекотителите на Сано също са със силни аромати,но турският Yumoş ми харесва повече.
този взех...

# 137
  • Пловдив
mystic woman,точно този-Ayurveda-ползвах веднъж и оставаше много силен аромат,като от парфюм.А омекотителите на Сано в магазин за паралелен внос близо до дома ми са на цена 7,50лв.

# 138
  • Пловдив
mystic woman,точно този-Ayurveda-ползвах веднъж и оставаше много силен аромат,като от парфюм.А омекотителите на Сано в магазин за паралелен внос близо до дома ми са на цена 7,50лв.
около мен нямам паралелен внос.

# 139
https://shop.miele.bg/konsumativi/11683430.html

Реших отново да ги пробвам, че Ариела ми писна, само нещо бройките пранета не отговарят на написаното на опаковките, ама този път ще ги засека.
 Някой друг да сподели впечатления ?

# 140
  • София
https://shop.miele.bg/konsumativi/11683430.html

Реших отново да ги пробвам, че Ариела ми писна, само нещо бройките пранета не отговарят на написаното на опаковките, ама този път ще ги засека.
 Някой друг да сподели впечатления ?
139 лв?... много ми е.
Купих си Omnio bianko , от италианския магазин- нежна миризма и неагресивно. И Felce azzura  бебешки омекотител.

# 141
  • Пловдив
Доволни ли сте от Персил? Намален е в Лили и му се чудя

# 142
  • оттам, откъдето започва България
Персил за цветно ползвам и съм доволна. В момента е на промоция и в Кауфланд. Тази вечер видях, че 60 пранета са на 15 лв.

# 143
Откъде купувате Сано Максима?

# 144
За омекотител Сано - аз го купувам от Кауфланд, когато е на промоция за 3 или 4 лв. 1 литър. Любимите ми са обикновения, който е със синьо-бяла опаковка, не му знам наименованието и розовия Бебешки.

# 145
  • Пловдив
Омекотители Максима на Сано има в Метро,аз от там ги купувам понякога.

# 146
Омекотители Максима на Сано има в Метро,аз от там ги купувам понякога.

Във Елитис, Кауфланд също ги има, мисля че и ДМ

# 147
Омекотителите ги видях, но в два магазина Кауфланд не можах да видя перилен препарат - в крайна сметка го намерих и купих в магазин Техномикс, но ми се струва доста странно да купувам перилен препарат от магазин за техника 😁.

# 148
Омекотителите ги видях, но в два магазина Кауфланд не можах да видя прах, успях да купя праха от магазин Техномикс, но ми се струва доста странно да купувам перилен препарат от магазин за техника 😁.

В бебешката секция с прахове е Саното, поне при нас

# 149
  • Пловдив
За омекотител Сано - аз го купувам от Кауфланд, когато е на промоция за 3 или 4 лв. 1 литър. Любимите ми са обикновения, който е със синьо-бяла опаковка, не му знам наименованието и розовия Бебешки.
тези са в меки пликове...аз купувам в бутилка.

Общи условия

Активация на акаунт