Перилни препарати и омекотители – 63

• 48 983
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Mного ти благодаря! Точно такова нещо търсех!

# 586
  • София
По спомен от детските ми години Тайд се водеше висок клас препарат, еквивалентен на Ариел. Сега така ли е? Знам, че отдавна е спрян за бг пазара и не съм го срещала по магазините.

Аз от темата, първоначално само с четене, слез това и с конкретни включвания с въпроси, научих много неща. Не виждам нищо лошо в обоснованото мнение за високия клас прахове, те неслучайно са класирани там. Не виждам лошо и в споделянето кой какво е купил и дали е останал доволен. Мен нито едно мнение не може да ме накара да купя парфюмен омекотител например, просто защото са ми страшно натрапчиви ароматите им и предпочитам мириса на парфюма, който използвам, а не на омекотителя. Но таво не означава, че информацията кой е траен и кой не, няма да е полезна на някого.

# 587
По спомен от детските ми години Тайд се водеше висок клас препарат, еквивалентен на Ариел. Сега така ли е? Знам, че отдавна е спрян за бг пазара и не съм го срещала по магазините.

Аз от темата, първоначално само с четене, слез това и с конкретни включвания с въпроси, научих много неща. Не виждам нищо лошо в обоснованото мнение за високия клас прахове, те неслучайно са класирани там. Не виждам лошо и в споделянето кой какво е купил и дали е останал доволен. Мен нито едно мнение не може да ме накара да купя парфюмен омекотител например, просто защото са ми страшно натрапчиви ароматите им и предпочитам мириса на парфюма, който използвам, а не на омекотителя. Но таво не означава, че информацията кой е траен и кой не, няма да е полезна на някого.
До колкото знам сега е среден клас на P&G . Преди време съм ползвала капсули  Tide и бях доволна , изпираха петната .

# 588
  • София
Отдавна съм го ползвала, може би преди 2 г. последно - изпира петна и съм доволна. Точно този течния за цветно обаче не съм ползвала.

# 589
Диксан - от Гърция или Италия. В Испания е нисък клас, аналог на нашия Рекс.

# 590
# 591
Следя темата от много дълго време. Благодаря на Guess, Taed и на други потребители, които се включват с полезна и обоснована информация. От темата научих много полезни неща, които прилагам на практика. Пера с прах, не ползвам омекотители.

Това, което разбрах от темата е, че универсален прах означава, че е за различни видове материи, а не за цветно и за бяло. И от опит ще споделя, че изпрах черна грейка с Омо и избеляха ръбчетата (това преди да прочета за универсалния прах:smile:)

# 592
Следя темата от много дълго време. Благодаря на Guess, Taed и на други потребители, които се включват с полезна и обоснована информация. От темата научих много полезни неща, които прилагам на практика. Пера с прах, не ползвам омекотители.

Това, което разбрах от темата е, че универсален прах означава, че е за различни видове материи, а не за цветно и за бяло. И от опит ще споделя, че изпрах черна грейка с Омо и избеляха ръбчетата (това преди да прочета за универсалния прах:smile:)
Явно си чела през редове . Универсален прах е за бяло и светли цветни тъкани .

# 593
Хм, и тя е права. За различни видове материи, да. Памук, синтетика, без вълна.

# 594
  • оттам, откъдето започва България
Дидка, знаем, че обичаш течните прпарати и ги ползваш с кеф, но не смяташ ли, че по този начин даваш лоши съвети на незнаещите и разчитащите само на аромата на препаратите?
Въпроса ми е риторичен на част от поста ти. " Рекламата или по-скоро предизвикателството, което върви в темата, за ползване само на прах Ариел, Персил и Омо ми е досадно вече."

Astonished Пролетно цвете, малко съм изненадана от поста ти. Не знам кого цитираш под "незнаещи и разчитащи само на аромата на препаратите". Всеки си има глава на раменете, може да чете и да мисли.
Къде в темата давам съвет да се ползват само течни препарати за пране? Thinking
Това, че съм изразила мнение, че ми е омръзнало да чета само за горните прахове означава ли, че трябва да се пере с течни препарати? На пазара само тези прахове ли се продават?
По-назад в темата качих и снимка на закупени таблетки прах за пране от Англия. Ако бях любител на течните перилни препарати дали не бих си взела от тях (а също и капсули, с които е заринат пазара)?
Ползвам прах за пране, но когато преценя за определени дрехи - ползвам течен. С капсулите и преди съм писала, че не се харесахме.
Остани си със здраве!

# 595
  • Пловдив
Имам питане...да видим дали е по темата.
Какъв прах да си купя, та да си избеля бяло пране-бельо? Да светне искам...с Ариел и Персил на 60° не става.

# 596
Имам питане...да видим дали е по темата.
Какъв прах да си купя, та да си избеля бяло пране-бельо? Да светне искам...с Ариел и Персил на 60° не става.

При мен бяло бельо, гарнирано с дантела, (тип синтетика), изпрано с прах за пране на високи градуси - 60, придобива сивкав оттенък (вкл. и дантелата) и не съм успявала да го оправя. В същото време при бялото памучно бельо нямам забележки.

# 597
  • Пловдив
Може и от това да е...става дума за сутиени. Все като засечено и мръсно стои.

# 598
Тях ги пропуснах, но с времето и те стават така. Може би трябва специално отношение към тях - по-ниски температури.

# 599
Не харесвам нито Ариел, Персил и Омо за нашия пазар, всички казват, че няма разлика в състава, ама за мен има голяма разлика в изпирането на дрехите. с този тениските на мъжа ми и сина ми са изкрящо бели, което не мога да постигна с никой прах за нашия пазар. Обичам да еспериментирам и купувам прахове и гелове от магазини за паралелен внос, досега не съм попадала на такива с изтекъл срок на годност.

Общи условия

Активация на акаунт