Перилни препарати и омекотители – 63

• 48 550
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
Няма универсален. Това е маркетинков трик.
Има прах с избелители и прах без.

# 601
  • оттам, откъдето започва България
Natt***, радвам се, че и ти си експериментаторка. Simple Smile Аз в последните години Диксан не съм ползвала. Преди много години, когато първоначално го пуснаха на пазара, бях доволна от него (май доста години минаха от тогава - почти 30 Relaxed).
Сега може да се намери само в магазини паралелен внос.
Може като поразчистя наличния прах и от него да взема да пробвам. Ще ти бъда благодарна, ако ми изпратиш на лични снимка на състава на праха.

# 602
Дами , моля споделете прах и омекотител , който силно да ухае след пералня и сушилня Wink
Омо и Ленор не става .

# 603
Дами , моля споделете прах и омекотител , който силно да ухае след пералня и сушилня Wink
Омо и Ленор не става .

Ленор защо не става, розовият по-специално? При мен има ефект. Други, които ми харесват, са Семана и Сано (светлосинята опаковка). И при двата ароматът остава след изсъхване (на обикновен сушилник или на терасата, нямам сушилня). От праховете - Персил на прах, Персил дискс и Рекс от по-ниския клас.

# 604
Омо и Ленор не става .
Персил на прах и омекотител Софтлан .

# 605
Омо и Ленор не става .
Персил прах и Силан светло розов или светло син . След сушене в сушилня не се губи аромата . Но най-най ароматизирани ми са дрехите след Персил диск .

# 606
Здравейте. Някой има ли мнение за този гел?

# 607
  • София
Аз се опитах да се задуша със "Сано"-синия омекотител. Предозирах го малко и повторно плакнене не помогна. Толкова силен аромат се получи, добре че бяха чаршафи, иначе с толко напарафюмирани дрехи не бих се показала пред хора.

# 608
С кой прах ?
Аз се опитах да се задуша със "Сано"-синия омекотител. Предозирах го малко и повторно плакнене не помогна. Толкова силен аромат се получи, добре че бяха чаршафи, иначе с толко напарафюмирани дрехи не бих се показала пред хора.

# 609
  • София
Праха беше "Ариел", купуван от "Кауфланд". Но на фона на омекотителя се беше загубил. Всъщност, веднъж с риск да ме биете с камъни, бях попитала какво му харесвате на този "Ариел". Нито пере, нито остава аромат след това. Аз се изхвърлих с една голяма разфасовка и сега още се мъча с него.

# 610
  • Бургас
Ще помогнете ли с превод какъв е този Ариел, дето ми го харизаха, че бил много изгоден... Че е типичният препълни-чекмедже е ясно (дори не знам как би се побрало препоръчаното количество в предвиденото отделение Grinning ), ама за бяло, цветно, "универсален"...?  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 611
  • София
Ще помогнете ли с превод какъв е този Ариел,
Скрит текст:
дето ми го харизаха, че бил много изгоден... Че е типичният препълни-чекмедже е ясно (дори не знам как би се побрало препоръчаното количество в предвиденото отделение Grinning ), ама за бяло, цветно, "универсален"...?  Rolling Eyes
Скрит текст:
Гулъл преводача, казва че е за цветно. Като гледам дозата е около 150гр. за пране, но не знам за колко кг. Турските ми правят впечатление, че са с голям грамаж. Може да се изсипва виректно в барабана. Аз така правя, ако не ползвам екобабъл функцията (за нея трябва да си е горе в чекмеждето).

# 612
  • оттам, откъдето започва България
Не владея турски език, но чичко Гугъл (преводач) казва, че е за цветно пране и явно с аромат на планински бриз. Мисля че 150 мл не са чак толкова много за едно пране 4-5 кг.
Преди, когато слагах праха в чекмеджето, винаги съм слагала в двете отделения - за предпране и за пране. Моята пералня когато пълни вода пълни и през двете отделения, независимо че съм задала програма без предпране. Забележи твоята как пълни вода и може да се възползваш от тази възможност щом ти е малко чекмеджето. Моето събира 150 мл.
Другият варианте да слагаш в мерителна чашка праха и да го разтваряш с вода, както аз действам от доста време. Само че в моята чашка мога да разтворя 100-120 мл, тъй като допълвам с вода. Явно ще ти трябва по-голяма такава.

# 613
  • София
Защо да се занимава да го разтваря, като може просто да сложи мерителната чашка с все прах в барана, както се слагат течните? Така или иначе ще се разтвори от водата в барабана.

# 614
  • Бургас
Моят е 7,5кг за 50 пранета, НО за 4-5кг дозата е 200мл, а за 6-8кг (каквато ми е пералнята) 300мл (грамовете не играят роля тук Wink ).  Ще го ползвам на половин зареждане евентуално, защото и без това най-често пускам по половин пералня. Лошото е, че за цветно имам предостатъчно прах, а първосигнално виждайки зелен пакет (цветните ивици горе ги няма при мен), предположих че е за бяло и въпреки че беше нежелан подарък, реших че ще ми е от полза... Кой да се сети за Гугъл, хич ме няма Grinning Grinning Grinning  Дано поне пере сносно!
Благодаря момичета  :*

Общи условия

Активация на акаунт