Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 853
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 095
В една свястна продукция в чужбина Мара веднага щеше да е аут. Това е агресия и то не само вербална. Ебати селската пръчка, ще ми се репчи и навлиза в личното пространство. И какво стана с кавалерството, което прокламираше Петър като защиваше Ванята, че не можела да си преглътне вечерята - нагънал се там да не му снима лицето камерата и се хили.

# 1 096
Според мен трябваше да има намеса на продукцията. Мара буквално размаха нож на Поюи.Като луда беше. И защо-защото трябва да е ратай за един ден. И да точно заради нея са новите правила. Ама тогава рева и очакваше съчувствие. А Пешо и Ваня се въртяха наоколо и гледаха сеир.

# 1 097
  • Варна
Е тази Мария... потрес е. Защото я избра Поли за ратай ли е това падение?

# 1 098
Защо Петър стои като статист, а не ги укроти, май имаше и друг вътре???
Мъжете в този сезон само сеира им гледат.

# 1 099
Ямболска циганка 😂

# 1 100
  • Другата България
Значи ако това с ножа остане ненаказано.............
алооооу, продуцентИтИ, нали четете тук уж?
Показаното е безумно, това е агресия, тази жена е по-зле от Дана, онази поне само гледа с безумен поглед и говори като наемен убиец, но е безобидна откъм действия.
Докато тази с нечленоразделната реч е направо опасна , с показаното тази вечер и най-вече с ножа си е за санкция отвсякъде.
Тази е с явни проблеми, от всякакво естество, и то само защото трябваше да стане ратай!
Още не мога да повярвам!

# 1 101
  • София
Мара е нечленоразделен и грубиянка, но не беше честно да я пратят на пънгара ратайка с контузени крака. Вече 2 броя напуснаха с контузени крака. Сега нищо чудно още някой да последва.

Певицата със силиконовата уста много простее и господарски го раздава.

Отвратителен ми е футболистът, но ми хареса лафа за брадвата.

# 1 102
Ами като е контузена да си ходи! На ръце ли да я носят?

# 1 103
  • София
Милото кученце, добре че го спасиха, браво на Надя! ❣️

Геле вече ще я краде Надка, край 😂

# 1 104
Онемях! Такова просто животно! Трябва незабавно да я изгонят! Тази агресия нито е интересна, нито е приятна за гледане!
Евала на Поли, че успя да запази самообладание.

# 1 105
Ставам и фен на Надя. Дори кучката усети че тези хора помагат на детето и. А някой тук се възмущавате че ще я захапе.

# 1 106
Защо е контузена Мара?

# 1 107
Държанието на Мария беше покъртително. Поли е оправна според мен и е доста читава, просто вече като фермер на седмицата видя какво е работа.

Аз имах друг спойлер и вече след тая седмица съм сигурен в едно:
Скрит текст:
Минаха 6 седмици от както се видя как Дая пуска клипче за РД на водещата на  игри на волята, което за мен означава, че ги пускат за малко поне.

# 1 108
  • Другата България
За момента се чудя агресивната Мария ли ми е по-отвратително брутална, или пут@то от ИДИЛ.
Значи лудата мята ножове, той мълчи и гледа сеир! И се кефи! Пълен путьо, този път няма да слагам никакви кльомби или други знаци. Смотан тъпанар!

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 01:46 от Merri_An

# 1 109
Още колко пъти ще го повторят тоя момент с фъфлещата истеричка? Стана непоносимо за гледане вече!

Общи условия

Активация на акаунт