Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 641
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Велико Търново
Аз пък залагам на Петър - Даяна за ратаи. От промото се вижда, че Пешо мие чинии, а Даяна липсва, когато Иван ги събира на поляната.
"Пешо мие чинии" и "Поли говори на всички" може да са моменти преди да изберат новия фермер на седмицата. А когато Иван ги събира на полянката, не само Даяна липсва. Петър обаче е там.

И "4-те жертви" не ми приличат да са животни, както някой писа днес. Повече прилича на човешка фигура това, което за миг се мярка в промото. Като нищо ще са от отпадналите, ама защо пък четирима и каква ли ще е целта? Rolling Eyes

Aurora77, влизаха участници от предишни сезони, живееха 2-3 дена и според впечатленията си даваха имунитет на някой от настоящите участници. Имунизираният имаше право да избира в кой момент от играта ще използва имунитета си. Само че май това се случваше на по-късен етап, когато оставащите бяха по-малко, сега все още е рано. Също и не помня в кои сезони го правиха. В първи със сигурност не е било Satisfied

# 1 666
  • London
Звучи идиотски да определят те ратай. Дано им измислят по-съществено участие.

# 1 667
Изобщо не е честно, да връщат стари, отпаднали играчи, като участници, отново!

# 1 668
  • Велико Търново
Те накрая, когато останат само четиримата финалисти, отпадналите участници все пак влизат. Задачата им е да гласуват. Не помня дали само за един от четиримата или за един от мъжете и една от жените. Както и не помня после това гласуване как точно се отразяваше на последващото развитие. Нека по-паметливите да се включат.
Когато е имало връщане на отпаднал участник (и аз го смятам за нечестно), за да остане в състезанието, е било на по-ранен етап, мисля. Diavolo също го беше споделил. Затова според мен няма да връщат някого, за да продължи участието си. Вероятно е друга целта.

# 1 669
  • София
Само за един от финалистите гласуват отпадналите.

# 1 670

Общи условия

Активация на акаунт