Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 707
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Другата България
Не вярвам Надя да направи женски дуел, според мен ще е мъжки. Няма да сложи Кустев ратай, да се бутат и двамата в кухнята. Тя не обича да дели кухнята, ще си готви сама, вече са малко хора и ще ѝ е лесно.
За да се докаже колко е многоръка? Като Шива? Многофункционална? "Майката" на фермата?
Незаменима?
Може, и това е вариант.
Интересна седмица се очертава, най-сетне.

# 1 576
На Даяна ѝ е време да се размърда и отлепи от кукуригото на Данчо и да помете обора. Дано не го пратят ратай с нея. Като се гледа после Дая ще осъзнае как е проспала цялата игра лепната за тоз човечец.

# 1 577
  • Sunshine state
Като се замисля, то и Данчо не сме го видяли в друга светлина, освен цуни гуни с Даяна. А аз мисля, че е голяма терца и е време да блесне. 😁
Относно Веселка и Боби - за мен двамата са на светлинни години и нямат много общо.

# 1 578
Мисля, че Надя ще е фермер (от промото) и ще избере ратай Поли.

# 1 579
Данчо два пъти беше вице, що годе има уважението на съфермерите си. Прави се там на интересен, мустачки, фокуси, Дон намкъв...не им се получават тази години смешните ситуации, поне според мен.

Добре ще и той да е ратай, но без Даяна. До ги видим и тез двамата разделени като ПиК.

# 1 580
Стоянчо показа, че може да готви, нали прави сарми и хлебчета за някакъв обичай. Като нищо ще го пратят ратай И заради това, и защото не е бил, и защото не искал нещо с Боби да работи според промото.
Не вярвам пак да има женски дуел, то жени не останаха...

# 1 581
  • Варна
Понеже сега гледам епизода от петък, само едно искам да кажа - Мария е дъно, завършена простачка, не вярвам вече на сълзите и, ако ще да се скине от плач. Човек който крещи и нарежда като махленска чавка, ще ми вади нож и ще ме вгражда в печката, получава един голям Х и игнор. Нищо не може да я оправдае в моите очи вече, да пътува.

# 1 582
  • Sunshine state
На мен ми е чудно защо пък Стоян да не иска да работи с Боби и не съм сигурна, че ще е непременно нещо лошо, както го представят.

# 1 583
  • София
Това, че не излъчват ситуации с някои от участниците, не означава, че те са незабележими или безинтересни. Означава само, че около тях няма скандали, че не се държат грозно, че не изтрещяват.
През цялото време от "продукцията" избират да ни показват само грозната страна от живота на участниците. Изключвам ритуалите, посещенията на Шопски и гостите, с които готвят.
Ако някой не се е забъркал в някоя гадост - няма шанс да бъде излъчен. Затова и е незабележим за зрителите.
В малкото пъти, в които сме гледали Боби, той се показа като интелитентен човек, с чувство за хумор и самоирония. Ако беше зациклил на циганската вълна - щяха да го излъчат. Явно не е. Работи си човекът, няма драми около него, вероятно е забавен, ама няма как да разберем.

# 1 584
Данчо се лигави,но и се озърта и се присламчва към определени групички. Той вице на Поли, шепоти с Калоян и Петър - трябва да ги чистим жените. И после  отново хоп - Дайче, много си хубаваааа ...

# 1 585
  • София
За дуела снощи.
Яд ме е за Дана, но логичното се случи. Заслужено Ваня продължава напред. Дана, ако случайно четеш отнякъде, стегни се, младо и будно момиче си, не може разни лелки да имат по-добро кардио от теб. Но нищо, горе главата, ще те запомним определено.
И не се предаде, това е най-важното. Да преодолееш болката, съмненията, дори срамът надигащ се в онази игра със сеченето и рязането не е лесно и само адмирации за което.
Ваня ме разочарова, въпреки че не съм очаквал кой знае какво от нея. Посредствен участник от това което видях до тук.
Като цяло въпреки че се играха всичките 5 игри, поне според мен това бе най-слабия и некачествен дуел. Само Асен – Митко може да се конкурира с него.
Да се надяваме, че всичко най-добро на Арената тепърва предстои.

И според мен Дана ще избере Надя за фермер. А и е време и тя да стане фермер, кой ли не се изреди, а точно най-одумвания участник за добро или лошо все още не е. Големия джокер са думите на Дана, че иска да сложи ред във Фермата. А кой там става най-рано и прави най-много забележки? Ами Надя...
Кандидати за ратаи: Поли/Даяна. Поли на този етап си навлече негативите на фермерите (но не и на зрителите) и както писах вече който и да стане фермер, то тя ще е на пангара. Но ако изпрати Даяна за фермер, то Надя ще докаже още един път, че е голям играч. За мъж ратай, няма да повтори с Петър, значи остава от ''противниковия лагер'', Данчо (а и нали са с Даяна заедно) или от своя лагер, Стоян, който не е долюбван много, много във Фермата от това което подочувам при различни разговори. Има едни такива тънки намеци срещу него.
Та Поли/Даяна + Данчо/Стоян.

# 1 586
  • London
Дана ясно си каза, че няма да е някой от предишните фермери, защото ги определи като несправили се с народната каса и пазара. Добре го чух та не знам какъв Калоян се обсъжда или Кустев, ще е някой който не е бил досега фермер изобщо. С Мария мисля вече не са особено близки, та тя дори беше в подкрепа на Хепи Ванче та..... малко странно. Залагам и аз на Надя сякаш или Ангел, даже по-вероятно Ангел.

# 1 587
Аз пък залагам на Петър - Даяна за ратаи. От промото се вижда, че Пешо мие чинии, а Даяна липсва, когато Иван ги събира на поляната.
Ако дуелът е мъжки, Пешо избира Данчо, и фермата остава без магьосник.
Ако е женски - Даяна - Поли.

# 1 588
То кои ще са ратаи зависи и от това кои ще вземат имунитет. Мъжът с имунитет от ратайство  е почти ясен и сигурен, а Дая се представя добре в повечето случаи, та може да ѝ се размине ратайството.
Аз бих пратила Йордан ратай и дуелист на този етап, мазен и хлъзгав е той, жени ще гони с двамата лешпери, добре.. Точно между капките минават някои дотук, и Калоян не е бил ратай и дуелист, и Даню, и Дая, и Надя - тя си го отвоюва, де, печели си имунитет от дуел... Анго на дуел не е бил, но се отратайства, докато ратайството беше рахат работа.  Joy Кустев и Стоян не са били ратаи и дуелисти, сезонът ще свършва, а що народ минава между капките, не е истина, верно.

# 1 589
  • London
Не вярвам Надя да направи женски дуел, според мен ще е мъжки. Няма да сложи Кустев ратай, да се бутат и двамата в кухнята. Тя не обича да дели кухнята, ще си готви сама, вече са малко хора и ще ѝ е лесно.

ОООО, подценяваш Надя. Точно женски ще е дуела. От какъв зор ще е мъжки, тя е влязла да играе.

Общи условия

Активация на акаунт