Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 717
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 560
Как точно се опитват да убедят драгия зрител, че целият ромски етнос е като Боби? Искат да покажат, че е възможно някой да избяга от рамките на стереотипа, не че всички са такива.
А зорлем никого не опетняват, мисля, хич не е нужно Зорлем. Не са представителна извадка там една шепа хора, просто наблягат на сеира всички такива формати, затова избират И такива като Мара примерно.

Много ясно че могат да щадят определени хора и да опетняват други. Никой не се държи перфектно във всеки момент от живота си - н а всеки се случва да каже глупост или да избухне. Колко им е да издебнат такива моменти и да ни го покажат при избрани участници. Както и пак да ги издебнат и да ги скрият при други. Очевидно е кои щадят и кои петнят.

# 1 561
Засега Боби и Стоян си работят в тандем, чукат, коват, режат, явно разговорите са скучни за зрителите. Ето, че от промото ще има някаква драма и излизат на "светло". Оредяват редиците, всеки ще се разгърне с хубаво и лошо. Тепърва ще ни опротивеят(както обикновено се случва Smiley) някои невидими на този етап играчи.

# 1 562
  • Другата България
Когато някой сам се е омаскарил и изложил достатъчно, не е нужно някой друг да го "петни".

# 1 563
Боби не се опъна на Косъма.
Осмели се да каже, че е намерил косъм: "Моля ви се, от утре, слагайте шапки или кърпи....защото..."
Косъма: "Кво?''Rage
Боби: ''Нищо не казвам сега, не се сърди."Relieved
Продължението е в кухнята, пред Надя, където с жален глас се оправдаваше:"Сякаш светът ще падне, че съм си казал мнението за два косъма", "Какво толкова съм казал!"
За мен на този етап Боби не трябва да е на финал.
Да, добър човек е, много добър строител, професионален майстор. Това е чудесно! Но! Боби е в предаването - Фермата, не в Бригада нов дом. Боби е като майсторът, който идва от време на време да им помага. Как да не го хареса човек, като за него нищо не дават и не показват! Боби е или на покрива или реди плочки и реже греди. Ще ми е интересно да го видя ратай, да чуя негово мнение, да влезе в спор, да заеме позиция в конфликтна ситуация.
Докато не го извадят от зоната му на конфорт за мен не е достоен за финал.
Същото ми е мнението и за Стоян. Разликата между тях двамата е, че единият свири на гайда.

# 1 564
  • Другата България
Е как да го извадят от зоната му на комфорт, като има толкова други персонажи, от които той не може да се дореди? То и на мен ми се иска същото, ама със стратегията, с която е влязъл и която следва засега успешно - да е по-тих от тревичките и водичките, скоро няма да го видим да се изявява като нещо различно от строител.

# 1 565
Абсолютно сигурна съм, че Боби ще е на финал. Искам той да спечели или Чичо Митко. Никой друг не харесвам от Фермата.

# 1 566
Чакайте, бе, тепърва може да видим Боби и в друга светлина. Надка сигурно наистина е фермер, щом на Боби говори, че нещо със Стоянчо не вървели нещата, че последният не искал да работи с Боби ли, нещо такова. Ще прати сигурно някого от тях ратай.
Те двамата определено са най-невидимите дотук, ама - има време, поизтъркаха се конфликтите между другите, сигурно ще почнат нови сюжетни линии.

# 1 567
  • Велико Търново
Момичето няколко пъти написа, че НЕ Е Дана. Колко пъти да го пише още? А и в крайна сметка, всеки тук е анонимен, не е необходимо някои да са по-малко анонимни от другите, само защото на другите такава муха им влязла в главите.
много ясно, че това ще напише, да не е луда да си признае - на тях им е забранено да пишат по форуми. Но от 100км личи, че е тя. Или ти изобщо не допускаш вариант Дана да си влезе тук анонимна и да си драска?
Аз мога да си допускам всякакви варианти. Само че... криещи се зад също толкова анонимни никове и също толкова анонимно драскащи си тук, да изискват от някого да си признае, че е еди-кой си... ето това ми е много трудно да допусна, че е нормално. Колкото "тежи" твърдението на тези, които смятат, че lolina33 е Дана, толкова "тежи" и нейното отричане на това. И понеже съм по-склонна да вярвам на нея, не ми харесва натискът, който ѝ се оказва. Нека всеки си пази анонимността и да не се прекалява. Все пак тук никой не може да задължи никого да разкрива самоличността си, нали?

Надка сигурно наистина е фермер, щом на Боби говори, че нещо със Стоянчо не вървели нещата, че последният не искал да работи с Боби ли, нещо такова.
И аз за това се "хванах" като гледах промото, ама да видим...
И снощи изчислявахме, че уж няма да има пета битка, пък то какво се оказа... Grinning

# 1 568
  • Другата България
Чакайте, бе, тепърва може да видим Боби и в друга светлина. Надка сигурно наистина е фермер, щом на Боби говори, че нещо със Стоянчо не вървели нещата, че последният не искал да работи с Боби ли, нещо такова. Ще прати сигурно някого от тях ратай.
Те двамата определено са най-невидимите дотук, ама - има време, поизтъркаха се конфликтите между другите, сигурно ще почнат нови сюжетни линии.
На това разчитам. Да го видим в друга светлина.
В смисъл, дори и същата да е, да го видим в някаква светлина.
Напълно безличен досега. Това не е светлина, това е някакъв полумрак, ако така стигне на финал, не бих гласувала за него, въпреки, че ми е един от фаворитите.

Много ми е интересно Надка ако е фермер, коя жена би изпратила за ратай?
Наистина се затруднявам, но понеже тя е наистина хитра сврака със стратегия, залагам на Даяна.
Защото вижда в нея конкуренция за финал ако така продължава да минава между капките.
И защото разчита на това, че тя ще се провали в кухнята - Даяна си каза, че нен може да готви, с което ще си навлече нехаресване и това ще е повод да я изпрати на дуел.

# 1 569
  • Sunshine state
Аз залагам да избере Мария или Даяна. Не съм убедена, че ще посмее да сложи Мара, обаче. А може пък и тя да вземе имунитет. За мъжете не съм сигурна кой ще сложи.. Може би Кустев, за да готви??

# 1 570
За ратай и аз си мисля за Даяна, да бели картофи, да разнася чинии и чаши, да мете на овцете. Стоян, да мели брашно. А тя самата ще готви и ще ги командва да правят основните заготовки за храната. Много вероятно Ангел да ѝ е заместник.

# 1 571
  • София
Трагичен дуел снощи. Искаше ми се Ванчето да ходи да си лекува нервите, но как да стане, как?! Дана показа такава физическа, психическа и умствена немощ, че първо й се ядосах, че не мисли, но после ми дожаля. А шансът беше силно на нейна страна, направо не можех да повярвам какъв луд късмет извади на четвъртата игра. Но въпреки че не се отказа, много й личеше, че се беше предала. Не зная какви са подбудите на такива слабо подготвени физически хора да искат да влязат в подобен формат и на какво точно разчитат, но за мен това не е трезво решение.
И въпреки че дуелът беше направо окаян, успях все пак да си извлека някакъв извод - Данчо е ужасно противно човече. Confused
Според мен е напълно възможно Дана да посочи Надя за фермер, не смятам, че й се ядоса кой знае колко много за откровението, че никой не би гласувал за нея.

# 1 572
  • Другата България
Аз залагам да избере Мария или Даяна. Не съм убедена, че ще посмее да сложи Мара, обаче. А може пък и тя да вземе имунитет. За мъжете не съм сигурна кой ще сложи.. Може би Кустев, за да готви??

Ей това е.
Ако иска да докаже, че е наистина умна и стратег, това е варианта.
Кустев и Даяна.
Не са били досега, Кустев готви, и после Дая на дуел.
Да видим дали ще се окажем прави.

Но така автоматично си печели враг в лицето на Кустев.
Ето тогава ще стане наистина интересно.

# 1 573
Според мен Надя не е казала нищо на Дана, което не би казала и на децата си. Мисля си, че и Дана така го приема - като майчински тип реплика. Не всички майки смятат, че децата само трябва да се хвалят и да не им се казват истини, само защото може да не се харесат на децата. Намирам го за доста по-ценно от модерното днес непрестанно превъзнасяне на собствените деца.

# 1 574
  • София
Не вярвам Надя да направи женски дуел, според мен ще е мъжки. Няма да сложи Кустев ратай, да се бутат и двамата в кухнята. Тя не обича да дели кухнята, ще си готви сама, вече са малко хора и ще ѝ е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт