Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 720
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 545
# 1 546
  • SF
Дана говори много хубаво в Тази сутрин. Сякаш е друг човек.
Не беше гримирана добре и си е скъсила косата. Видяхме я в доста по-добри визии. Харесах я, когато е била с руса права коса. Много й отива. Да се връща към тази прическа!

# 1 547
Според мен Дана ще предложи Мария (кофти избор)
Мария срещу Ванчето - Мария ; Вице- Кустев

Не знам що обсъждате все Боби.. Какво му е на човека- работяга, добре се пригажда към всички, с чувство за хумор, интелигентен. И аз мисля, че той ще е на финал.

# 1 548
чак пък друг човек....Това че очите и придават налудничав поглед явно не значи, че тя самата е такава. Не е съвсем наред с тоя футбол и странни хобита, но не е и толкова луда колкото изглежда като се пули. И на мен ми се струва че юзерката дето списва тук е самата Дана

# 1 549
  • Другата България
Ако въпросната съфорумка наистина е Дана, то аз предлагам дори и да не желае да си каже, да не я линчуваме, а да я оставим да си коментира, миналогодишната участничка ни хвърли бомбата и не се включва редовно, явно няма възможност момичето, а ще е интересно да има коментиращ от първо лице.
Та Дана или не, /а ако все пак е Дана и това за Надежда - че е било на майтап, дето написа/, то значи наистина Надка ще е фермер.
Сега, кои ще са ратаи на мен ми е по-интересно.

# 1 550
Дана на снощния двубой гледаше като пребозало теле.Grinning

# 1 551
Тя по принцип така си гледа, когато не се пули да крещи. Силно неприятна ми е.

# 1 552
Мисля си, че от продукцията пак гласят ром за победител.  Може би техния етнос е по-склонен да пуска смс. Много рядко го показват и сякаш пазят образа му от опетняване. Тази година намериха достоен циганин- работлив, самостоятелен, прилично образован, с добър речник,  дори не скриха произхода като миналия сезон, за да не берат пак негативи .

Намерили най-свестния циганин на света и сега искат да ну убедят че целит етнос е такъв че и да ни какарат да гласуваме за него и да спечели голямата награда. Нямам нищо против човека, харесва ми лично на мен. Но това умишлено щадене на етноса и зорлям опетняване на българите е гнусно предателство към народа си. Но то си е ясно, че ако не се подлагат на който трябва никой няма да пусне опосумите да се вихрят из телевизиите вече 2 десетилетия

# 1 553
Как точно се опитват да убедят драгия зрител, че целият ромски етнос е като Боби? Искат да покажат, че е възможно някой да избяга от рамките на стереотипа, не че всички са такива.
А зорлем никого не опетняват, мисля, хич не е нужно Зорлем. Не са представителна извадка там една шепа хора, просто наблягат на сеира всички такива формати, затова избират И такива като Мара примерно.

# 1 554
Честита победа на Ваня! Успяха да ни изненадат този път с последната игра, изобщо не очаквах да се стигне до 5 битка, дори в паузата реших, че ще преразгледат "късметлийската" победа на възлите, ноооо обича го това винце Ваня Smiley Браво!
Каква тогава е целта на тази дървена скара през която трябваше да се провираш и усукваш въжето, като може да си навържеш едни "хлабави" възли и да не проявиш никаква тактика. Редно беше да не се допуска, но правилата не са доизмислени и им беше неудобно да си го признаят.
И аз като Даяна да се изкажа, къде са 37, къде са 26 години.Wink Можеше да е много по-бърза и нахъсана Ваня, но си зависи от противника.

Боби се разкри, сподели си историята, работи си, общува си с всички и се опъна на Косъма.
В сравнение с миналогодишната лъжлива мърда, Боби е топ победител или поне заслужено би станал на този етап от играта.

Дана само да не сглупи да предложи сънувания Калоян. В промото кахърно свиваха цигари с Петър. Отново само двамата.Smiley

# 1 555
Не знам дали Боби го пазят умишлено от продукцията, или той сам се пази, опитвайки се да е политкоректен спрямо всички.
Боби напомня много на Нури от 4 сезон. Същата линия на поведение има.

# 1 556
Да, и Райно от първи сезон - също.

# 1 557
  • Велико Търново
Момичето няколко пъти написа, че НЕ Е Дана. Колко пъти да го пише още? А и в крайна сметка, всеки тук е анонимен, не е необходимо някои да са по-малко анонимни от другите, само защото на другите такава муха им влязла в главите.

Бях по-скоро за Ваня снощи и се радвам, че тя ще се завърне. Разбира се - не защото ще очаквам да си отмъщава на Поли. А и то въобще може да не ѝ се отдаде такъв шанс.
Дана може да посочи всеки един от групата, която застана зад нея, за фермер. Наистина най-любопитно ми е що за фермери на седмицата биха били Ангел или Надя. Който и да е от двамата, другият ще му е вице, така че няма голямо значение кой точно ще е посочен. Моля се да не е Калоян пак, че много ще им стане на двамата "братя". Всъщност, като се замисля - без присъствието на Тонка, може пък да са малко по-различни, знае ли човек... Satisfied

Твърдо съм за Боби на финал. За другите трима - не знам.

Публикация на Яни във ФБ - https://www.facebook.com/qni.andreev/posts/3414640351946038

# 1 558
Тя по принцип така си гледа, когато не се пули да крещи. Силно неприятна ми е.

На мен трудно някой ще ми стане неприятен само защото има определен вид очи. Но мъжът ми вчера ги погледна за секунди без да разбира какво говорят и се изказа, че от Ванчето, Дана и Поли - Ваня му е най-симпатична и нормална, Дана имала много големи очи, но не му е неприятна, а  Поли му изгледжда арогантна и му е антипатична. Всичко това само от 1 поглед на външния вид и мимиките.

Момичето няколко пъти написа, че НЕ Е Дана. Колко пъти да го пише още? А и в крайна сметка, всеки тук е анонимен, не е необходимо някои да са по-малко анонимни от другите, само защото на другите такава муха им влязла в главите.

много ясно, че това ще напише, да не е луда да си признае - на тях им е забранено да пишат по форуми. Но от 100км личи, че е тя. Или ти изобщо не допускаш вариант Дана да си влезе тук анонимна и да си драска?

# 1 559
  • Другата България
Забранено им е?
Това не е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт