Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 811
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Sunshine state
Тя няма и да посмее. Аз преди малко ги гледах и направо ми кипна кръвта, особено като й се навираше в лицето. Сигурно щях да направя някоя глупост. 🤣

# 1 201
  • London
Абе и с Милин не реагираха веднага сякаш. Според мен утре ще има наказание или изгонване. А сигурно и разясняване на това що е насилие и агресия, защото ножа можем да го извадим от картинката и то пак си е същото. Самото жестикулиране на тялото все едно ще биеш някой, навиране в лицето....това само по себе си е точно насилие и агресия. Ножа хич да го няма..... пак е достатъчно. Ако все още искат да е насоката градивна ще я нагонят Иван и Андрей.

Аз сигурно бих потърсила продукцията веднага. Няма да направя нищо, защото не съм й на габарита. Това все едно на мъж да скоча да се бия... Отделно дори Вили миналата година беше по-културна нищо, че беше силна жена физически. С тази как да се разправям като тя те сплашва.... Целенасочено със стойки, лепене на дъх и тн.

# 1 202
  • София
То и да е слаба, пак не бих се изложила да стигна да я бия. За косите ли ще се хванем? Не съм се била и ми звучи абсурдно. Само човек да стане за срам.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 02:12 от Niya-

# 1 203
  • London
То по принцип най-голяма полза има да го оставиш сам да се излага както и стана в случая. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега видях промото за утре, ми то от него направо си става ясно кой бие.....можеха да се постарая повече. Joy

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 02:17 от La Catrala

# 1 204
То по принцип най-голяма полза има да го оставиш сам да се излага както и стана в случая. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега видях промото за утре, ми то от него направо си става ясно кой бие.....можеха да се постарая повече. Joy
Дай линк за промото, моля!

# 1 205
Изгледах епизода попрочетох ви за което ви благодаря,но нека дам и моето мнение.Мария баш си беше агресор и ножа и аз забелязах,че го подхвърли,а за нецензурната и уста да пиша ли как псува,като каруцарка .....това,че Поли я избра за ратай Мария орева фермата..болели я краката /от кво бе джанъм/...тя не се ядоса,че ще е ратай,а защото нямаше да и се сбъдне пак мъжкия харем да и направи МАСАЖ...а Петър не е по тази част и без това аз се съмнявам в неговата мъжественост и ми е супер фалшив....иска ми се утре да се повдигне темата за АГРЕСИЯТА във Фермата,защото ако се премълчи то не ми се иска и да си представя всички,които и се заканиха идващата седмица....корабната сервитьорка ми е чудно с тези слаби ангели как ще отмъстява на Поли та Поли само две думи ,ще и каже и платната на сервитьорката,ще раздерат от ред сополи -ред сълзи....това продукцията трябва да го спести на нас гледащите....простотии и разврат не ми се гледат-лека нощ момичета!

# 1 206
  • Sofia
Добре,че бяха кученцата,че да ми оправят вкуса от епизода тази вечер.

Направо съм отвратена от Мара,от ненамесата на сеирджиите,от ненамесата на продукцията...,грозна работа.
Не съм фен на Поли,но браво,че запази спокойствие.Аз не знам дали щях да мога.

За съжаление,не вярвам утре да има реакция от продукцията,при положение,че днес нищо не споменаха.
Катрала,миналата година не реагираха веднага с Милен,но все пак Бети се оплака.Докато сега Поли не го направи.А трябваше.

На дуела в събота не знам дали не съм за Дана /до къде го докарах ooooh! /.Ванчето ми идва малко в повечко,особено сега,с идеите за отмъщение и доказване на ... не знак какво точно.Но,която и да отпадне,дано другата седмица да гледаме нещо по-различно от фермер Пешо или Калоян,че вече ще е банално.
Не храня много надежди,ама...

# 1 207
  • USA
Oще преди началото на днешния епизод има спойлер с избора на втори дуелист(Дана) и победителя в дуела,ама четете през редовете.

Аз симпатизирам на Мария,но агресивното й поведение спрямо Поли беше too much.А,че Полина я провокираше,беше ясно.Всичко това е заради теб,бла бла..И излъга,че Мария й насочила нож,Мара го държеше и казваше на Поля,че като толкова й пречи да й реже вените и да се приключва..нещо от рода.Не заслужава дисциплинарно изгонване по мое мнение.И Петър гледа сеир...
Очаквам Ванче да спечели,а кой ще бъде фермерски избор на Дана,наистина мога само да гадая.Евентуално Калоян.
Логично ми звучи,Ванче печели,става фермер и праща Поля за ратай,избира я на дуел.Полина вика Даяна и Даяна си заминава.И така стигаме до този 20-ти септ,за който говорите.

# 1 208
  • Sunshine state
За Дана съм на дуела /ох, вЕрно до къде го докарахме../. Не ме кефи Ваня и това е. 🤷🏼♀

# 1 209
Въпреки че спаси кученцето ( браво,  за което),  не мога да харесам Надя. Има нещо толкова фалшиво в нея. Особено на интервютата си е актриса, макар  и треторазрядна.

И аз така. Но не съм и сигурен, че тя спаси кученцето. Не знам какво видяха другите, но за мен Надя постъпи както винаги - грабна кученцето от ръцете на Ангел, въпреки че то вече беше почнало да диша, и му духаше в устата,  която то вече широко отваряше. Просто не може да не е нейна заслугата. Rolling Eyes

В интерес на истината, Мария набута ножа в ръцете на Поли и й каза: "Хайде, удари ме". Така че ситуацията е мааалце по-различна, отколкото каза Поли. Дайте все пак да бъдем честни, а да не повтаряме като папагали.

Цялото поведение на Мария беше свръх-агресивно. Ако някой тръгне към теб с изваден нож, само за да ти го навре в ръката в последния момент, според мен намерението му определено е било и заплаха.

# 1 210
  • Sunshine state
Надя в от типа хора, които все те да са отгоре. Много НЕ мой човек.

# 1 211
  • Варна
Виждам, че алманаха е пуснат в продажба - 368 страници.
https://www.ozone.bg/product/fermata-almanah-traditsii-i-praznit … 3zG2TTc84u-HWTfgE

# 1 212
  • София
Тъпото Маре отново прецука нещата. Този път прецука себе си и шансовете си за крайната победа, които и преди това не бяха високи, но сега са нулеви. ЧестУто! Simple Smile
Много съм разочарован от поведението и, което е рецидив, много съм разочарован и от Петър, който като един мъж с претенции трябваше да се намеси, а не да гледа сеир от близо, още повече, че можеше да стане и сериозен инцидент. А не после на масата да гони рейтинг и да говори с фалшив патос за неща, които са му чужди. Той ли ще е обединителя? олелеле Божкее, събери си вересиите...

Еее, Мери Ан, ще дойдеш и ти на моето. Там където отиваш, аз се върнах вече. Stuck Out Tongue
Е, ще викаме и двамата за Дана значи, хехе. И само ЦСКА все пак! Simple Smile
За утре съм твърдо за Дана. Хем за Дана, хем и против истеричното Ванче. Радвам се и че агитката на Дана е по-голямата, явно повечето там не харесват Ванчето, както и писахме ние тук. То си бе ясно...
Ако евентуално Дана загуби и ако най-накрая направи мъдър избор, Петър няма да се върне на власт, защото болшинството от фермерите няма да гласуват за шкафчето, защото не искат да гледат завръщането на омразната им власт и нови простотии. Дана според мен ще избере Надя, или пък Кустев/Ангел. Тя може и да харесва Калоян, но не е глупава като Жанета, Антония и останалите кукувици.
Иначе е ясно, че Поли ще е ратай, на едно 90% който и да е Фермер... Жалко, защото Поли много ми хареса и определено и симпатизирам в момента, което направо не мога да го повярвам, но е факт. Разочарован съм, че Кустев и Митко я наковаха зад кадър, разочарован съм и от Надя, че и даде оценка 3, а спокойно можеше да и даде 4 и даже 5. Абе лоши сме това хората, уф :/

Друго какво, ами разбира се 13 кученца, не е истина просто. Simple Smile Разчувствах се, особено трогателен бе моментът в който Надето спаси едното кутре. Имаше и хубави моменти в този много гаден епизод и всичко бе свързано с кученцетата.

Прогноза за утре не ми се прави, защото съм твърдо за Дана, но мозъка ми казва, че Ванчето ще спечели, просто битките ми се видяха доста силови, а тя е просто по-силна физически от Дана, която е 40 кг. с мокри дрехи. Уви, 60 на 40 за Ванчето. Дано не позная този път, дано. И дано не стане Фермер (в което вярвам), защото простотии не ми се гледат.

Не ми хареса как Даяна полугола се хвърли на леглото до Данчо. Можеха да ни го спестят това. И тя с кой акъл го направи? Точно така както е по бельо ще се хвърли пред камерите. Актриса та дрънка. Ама пак си вкарва автогол по този начин и олеква. И тя прекалено дълго се задържа във Фермата. В никакъв случай не искам да стигне финал, Ванчето също.
Прогнозата ми остава за Надя и Мария (освен ако двете не се скарат и нямаме един епичен дуел), но ми се иска вместо Мария, Поли да е другия финалист, ще е огромен шамар в лицето на Мария и куку Ванче.
Мария определено о десетина дена насам завижда и злобее яко за Надя, явно не и харесва, че си играе играта, а пък тя милата все се прецуква, не харесва, че е пчеларката е комплексна, печели имунитети и със знания и с игри, та какво друго и остава освен да ходи да я топи, а пред Кустев, я пред Пепи, мдааам... То разделението тръгна още от момента в който Мария като ветропоказател се присламчваше около силните на деня и искаше да я забележат. И все в агитката на чалгарите ходи. Е, така де, Шушана нема ли кой да и пусне? Пък после и без сутиен дава да я мачкат трима мъже, представям си съпругът и как се е червил. Неща, които Надя никога няма да допусне. Не виждам как тези двете могат да бъдат приятелки в живота. Цяла галактика ги дели. И Мария е тази, които търси това приятелство, ауу ти си ми като сестра, майката пчеларка, аа, уу, ама Надя не тръгна подир Петър, Калоян и Антония, нито да се мазни и да се обръща накъде подуха вятъра. И 10 дена по-късно двете са изправени пред все по-скорошен разкол. А Иван и Андрей каквито са сеирджии със сигурност няма да пропуснат един такъв момент и ще намерят начин да ги скарат окончателно.  Твърде лесно и предвидимо е и двете да стигнат финал, така че вероятността да се стигне до пряк дуел между двете става все по-логичен според мен.

# 1 213
  • Sunshine state
Дяволо, на 100% с моите мисли за епизода отново. Simple Smile От миналата година теб и Мери Ан помня от темата за Игрите и сме почтии винаги на едно мнение. Много мои хора. 😋

# 1 214
1- во. - за дуела - все ми е едно.
3 -ро -за събитията  - нямам думи .
3 - то - за анкетата,  през следващата седмица, както обсъдихме
 Давайте предложения (Колкото  и каквито  желаете) .
Това предложение, което събере най -  много удобрения (лайкове )  - нека бъде  СЛЕДВАЩА анкета.
Вие сте на ход !  До  довечера  след  дуела или до полунощ - предлагайте Simple Smile
ХУБАВ ДЕН !
Р. S. Най - хубавото  нещо, което се случи - бяха сладурските кученца !
Беше  изумително и откровено вълнуващо !
Супер вълнуващо,  особено спасяването на едното мъниче !
Беше удивително!

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 07:52 от *Godiva*

Общи условия

Активация на акаунт