Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 760
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 485
  • London
Лолина33, кой ще посочи Дана? Дай спойлър.

# 1 486
  • Варна/Амстердам
Честита победа на Шкафчето!

По БТВ ще дават "Зеленият път" 😭💚

# 1 487
  • Другата България
Обаче Поли стои с абсолютно каменна физиономия.
Никакви чувства, никаква емоция не показва.
Сфинкс.

# 1 488
Както и по-назад писах - Ваня е доста по-силна и издръжлива от Дана. Напълно заслужена победа, въпреки нелепата четвърта битка.

# 1 489
  • София
Голяяяма мъка ми беше гледането. Пак не бях за никоя. Всъщност от началото не харесвам нито една жена. За Боби съм си и това е.

# 1 490
Присъствието и завърши добронамерено и симпатично, бих казала. Даже ми стана мъчно. Довърши си битките, въпреки видимото изтощение и физическа немощ. Смятам, че и двете с достойнство се поздравиха и представиха, доколкото беше по силите им. Имаше много по-недостойни битки и отношения между участниците. За мен е показателно, че всички слязоха и я изпратиха с прегръдка.

# 1 491
  • Варна
А може ли Дана да посочи Ваня за фермер? Не знам по правила дали е възможно и ако да, тогава без гласуване Ваня е фермер така ли...

# 1 492
Честито на Ваня и браво на Дана, че не се отказа, когато й беше трудно! Simple Smile
Но Дана вместо да казваше кой бил лицемер да се беше научила на рязане и коване.
Най-хубавото на Дана беше че победи Жанета! Няма такъв кеф!

Данчо ми е много противен, пръв слезе да е прегърне Close

# 1 493
  • London
Силно ме съмнява да посочи Ваня за фермер.

# 1 494
Според мен Дана се представи достойно, все пак победи в две игри, плака, но не се отказа, като някои мъже.
Прави ми впечатление, че говори много отчетливо и ясно, членоразделно, за разлика от други.

# 1 495
Ваня е по-силна в краката, т.е. по-пъргава е, но не мисля, че е коййй знае колко силна. Като муха без глава се движи, никаква концентрация... мъка си беше да ги гледам и двете.

# 1 496
  • Другата България
Абсолютен плужек е Данчо.
Няма такъв плужек, дори Ангел е класи над него.

# 1 497
Аз залагам, че ще посочи Надя за Фермер.

# 1 498
Честита победа на Шкафчето!

По БТВ ще дават "Зеленият път" 😭💚
Браво на Ванчето. Честита й победа. Най- сетне се разкара недоразумението на природата, с налудничавия поглед.
Колкото до "Зеленият път" - филмът е невероятен. Гледала съм го веднъж, но втори път такова нещо не бих си причинила. Разтърсва душевно из основи и те кара да мислиш за него с дни.

# 1 499
Ами тя Дана се издаде, че не е харесала досегашните фермери (т.е. Кустев, Калоян и Петър отпадат). Също, че иска ред - Надя най-вероятно ще посочи, все пак нея всички я слушат и се кланят.

Общи условия

Активация на акаунт