Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 311
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
набързо прелитам да кажа, че и ние сме на линия за клубчето. Че особено като се развали времето съвсем му писва на малкия мъж...

# 181
А нас отново няма да ни огрее за срещата.Татито започна и втора работа-няма как да ни закара,а ни е далече!

А да попитам-правихте ли ваксината Тримувакс(паротид,морбили и вариола) и ако да как подейства на детето?Ние ще я правим във вторник,затова питам.

# 182
  • София
Да, миналата седмица направи ваксината, нямаше никаква реакция. Но май още не е минал съвсем "инкубационният" период, та не знам.

# 183
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от нас,
Времето е много гадно,не може да се излиза,то не че има и време де.И Мариелка вчера паднала и малко е ожулена на едната буза и клепача.Отложиха ни ваксината за понеделник.
Новото при нас е,че вече яде с вилица-голям хит.Нарязваме и парченца сирене,домат,кашкавал,кренвирш или там каквото има и тя си боцка и яде  Mr. Green.Беше ме страх да не си набоде венците,но се справя успешно. Laughing.От тази седмица вече мием зъбките с четка и паста.Първо аз и ги мия(тя малко позахапва четката,но важното е да създаваме навици),после и давам четката и тя сама,много смешно я върти из устата. Joy

Утре съм в София,ама никой нищо не каза,май ня сте се организирали.

Честит рожден ден на mama meg!   bouquet   bouquet   bouquet

Много здраве,щастие и късмет!

# 184
За ваксината- Ивана от вчера има температура, но не много висока. Има и обрив под пелените. Надявам се да мине скоро. Днес е 11 ден.

radost24 каква четка и паста използва Мели Simple Smile

Честит рожден ден на mama meg!    bouquet

# 185
  • Sofia
Ако събота и неделя изговорите 5 страници, пускайте нова тема, не ме чакайте Simple Smile
Чак в понеделник ще цъфна на работа пак.

# 186
Ако има желаещи в неделя след обяд в южния парк на среща?

# 187
  • В лудницата на 2-рия етаж.

radost24 каква четка и паста използва Мели Simple Smile

Kika-взех и на Колгейт-четката е от 0-2 год.,а пастата избирах да е с най-малко количество флуор,защото я яде. Mr. Green

# 188
ЧРД mama meg!

Мерси за отговорите за ваксината!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 23:25 от petia47

# 189
Честит Рожден Ден на mama Meg  bouquet

Честит Рожден Ден на petia47  bouquet

# 190

Честит Рожден Ден на petia47  bouquet[/size]
Благодаря много.Черпя виртуално всички августовски членове на темата!
Но да не забравяме  pisho и кремЧестито и на Вас!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 16:29 от petia47

# 191
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН 

НА

mama Meg 

petia47

pisho

Здраве, щастие и много любов!

Аз в неделя следобед май няма да мога, че утре ще водя Дени при майка и в неделя следобед ще ходя да си я взимам! А и Лъчи нещо се сополяви и не е за пред деца! Wink

И нашата четка е на Колгейт, но още не се използва по предназначение  а само за игра! А пастата е на Вадемекум /пфу,така ли се пише това чудо?/, но засега я използва само Дени!

Juana какви 5 страници бе душа?! Ние напоследък 5 страници за 2 седмици изписваме, ти за 2 дни! Laughing

Toni4ka много е сладка Вили! Миличката как е ожулила нослето и челцето  изглежда много страшно. но бързи им минава на дребосите!

И на мен много ми се иска да се видим на някоя срещичка! Хайде сериозно да направим организация за някое клубче!

# 192
Честит Рожден Ден на pisho  bouquet и крем  bouquet

# 193
newsm59 Чести Рожден ден  newsm59
на
mama Meg 
pisho
petia47
крем
 baloni baloni baloni baloni

TadaБъдете много щастливи, обичани и здрави  Tada

Нашата четка за зъби е Аквафреш, а пастата Ненедент.

Аз имам еднин въпрос?
Нашия педиатър на една от последните консултации (преди 2-3 месеца) ни изписа 1 път седмично Йодид (против гуша - профилактично), на някой друг дя са му изписвали?

# 194
Честит Рожден Ден!

На mama Meg,pisho,petia47 и крем!
Здраве,щастие и много любов!

Общи условия

Активация на акаунт