Объркана

• 11 083
  • 260
  •   1
Отговори
# 75
Ами тя авторката май не знае какво иска. Като ѝ кажат да се опита да запази семейството си, казва, че не иска. Като ѝ кажат да се развежда, пак не иска. Не знам с каква цел пусна темата. Дали наистина търси подкрепа, друга гледна точка или просто се оплаква.
 Аз знам едно - когато човек не го удовлетворява дадено положение, търси начин да го промени. Другото е само мрънкане и безкрайна агония. Авторке, никой не може да ти каже дали да се развеждаш и дали ще останеш цял живот сама. Помисли си какво искаш да ти се случи и къде се виждаш например след 5 години.
И аз не знам какво искам, не искам страшно съм изнервена. Ето сега цял месец съм си в къщи гледам детето, в болнични съм, той се прибира когато си поиска, търси ме като има зор.Не говори, само мълчи и се цупи. Аз знам какво иска, но всеки оът аз да му го давам не става, то за това са ни и проблемите сигурно. Задълбава много, краен е. А аз вече не знам дали го обичам и дали искам да се старая за него. И не, не пиша от скука, регистрирах се тук, за да споделя. Аки взема решение един ден, какво да правя с живота си ще е супер, за сега просто си стоя и тъпча на едно място 7 години.

# 76
С прилични доходи и две здрави деца, знаеш ли как ще му седя да му се чудя на настроенията? Я ги заведи на разходка, някъде излез с тях, с други майки. Вечерта хапнете навън, приберете се, игнорирай го. Не му давай повод за кавга, по- скоро време за нея. Вторачила си се само в него и мислите му, до толкоз чак...

# 77
И аз мисля, че прекаляваш. Ма много му здраве на този. Гледай себе си. Чак пък толкова да се вторачваш в един мъж, не е на добре.
Като имаш висше образование, защо не опиташ да смениш работата. От мъж файда няма, освен да имаш деца, ама ти вече имаш, но от хубава работа определено има файда.

# 78
Ей, на, баба все казваше- За мъж не се плаче, от мъж се плаче!

# 79
Абе, вие с мъжа ти нищо ли не правите заедно, освен да работите?
Децата са вече относително големи, имате баба и дядо подръка да ги наглеждат... Вместо да го ударите на живот, да посрещате гости, да ходите на гости, по кръчми, на кино, други забавления, вие се чудите как да си скапете настроението и живота.
Единият си е намерил начин да избяга от тази „прелест“, другият се е вкопчил на принципа „на мен не ми трябва, ама и на друга не го давам“. И докога така?

# 80
  • София
Я верно излезте и се напийте заедно, преди да са затворили заведенията!

# 81
Дали се чувстваш добре или зле не може да каже никой, който не си ти.
Може да изглежда, че всичко ти е супер, наред, добре и т.н., но ако ти се чувстваш зле, значи си зле. Тези понятия отнасящи се за вътрешни състояния губят смисъл като ги изнесеш извън субекта и ги повериш на друг. Все едно аз да ти кажа - не те боли зъб, докато на теб зъбобола ти дълбае в черепа, но отвън нищо не личи.
Та няма какво да обсъждаме, че не е редно така да се чувстваш a.k.a. да се вземеш у ръце. Можем, като странични наблюдатели да ръсим добронамерен мозък какво може да се направи оттук нататък. Но не и как си.
+1

И тоя страх от самотата. Ужас голЕм.
Май се наблюдава само у хора, които никога не са оставали сами.
Толкова е хубаво да имаш време, в което си сам със себе си. В което си си най-готината компания.
И на мен ми е трудно да разбера хората, които не се чувстват добре в собствената си компания. Съответно в техните очи аз изглеждам странна сигурно. Именно сред други хора се е случвало да се почувствам самотна, излишна, не на място. Сама винаги ми е добре.

# 82
Мацки вие ми говорите направо за апокалипсис, какво кино, какви кръчми. Той не е по тези работи, на него му дай само работа, да свърши работа на някой, да седна с някой и да говори за коли. Аз не съществувам, мен само като има зор, да го забера или пробера от някъде с колата, или нещо да му направя. Аз съм за това, за друго не. Ето сега след седмица имам рожден ден ставам на 28г. Мога да се обзаложа, че дори няма да ми го честити, да не говорим за подарък.

# 83
Авторке, твърде млади сте били с мъжа ти като сте се обвързали, явно сте бързали и не сте се познвали добре. Той изглежда работохолик. Ако си беше дала време да го опознаеш, щеше да знаеш, че е такъв и да прецениш дали това те устройва, или не. Сега имаш два варианта - или си го търпиш какъвто си го избрала, или не. Средно положение очевидно няма.

# 84
Авторке, твърде млади сте били с мъжа ти като сте се обвързали, явно сте бързали и не сте се познвали добре. Той изглежда работохолик. Ако си беше дала време да го опознаеш, щеше да знаеш, че е такъв и да прецениш дали това те устройва, или не. Сега имаш два варианта - или си го търпиш какъвто си го избрала, или не. Средно положение очевидно няма.
Така е, просто трябва аз да се стегна защото в момента както казаха по-горе хем не го искам, хем и на друга не го давам.... Страшно съм объркана, трудно ми е много. Защото явно не знам как да продължа на пред. Какво да направя,за да ми е по лесно.

# 85
    Мацки вие ми говорите направо за апокалипсис, какво кино, какви кръчми. Той не е по тези работи, на него му дай само работа, да свърши работа на някой, да седна с някой и да говори за коли. Аз не съществувам, мен само като има зор, да го забера или пробера от някъде с колата, или нещо да му направя. Аз съм за това, за друго не. Ето сега след седмица имам рожден ден ставам на 28г. Мога да се обзаложа, че дори няма да ми го честити, да не говорим за подарък.
    [/list]
      Мацка, ти излез- ти!

# 86
    Когато вземеш решение ще изпиташ огромно облекчение.

# 87
      [/list]
        Мацка, ти излез- ти!
      Само да има с кого веднага бих излязла. Нямам такава приятелка на която да и се обадя и да излезем. Имах една тя замина.

# 88
      А да излезеш сама? Защо все трябва да си с някого?

# 89
      А да излезеш сама? Защо все трябва да си с някого?
      Защото ако изляза сама, ще стане проблем, ще ме изкара, че имам любовник и съм ходела някъде да правя нещо.

Общи условия

Активация на акаунт