Объркана

• 11 072
  • 260
  •   1
Отговори
# 195
Хубаво е това, което искаш. Но как го виждаш да стане с този мъж?

# 196
Скарани силно казано, но не си говорим.
Щом не си говорите, за мен сте скарани. Или по детски се инатите и се цупите един на друг? Не се засягай, не съм много по-възрастна от вас двамата, но вече го отбелязах и пак ще повторя - държите се незряло. Поработи върху самочувствието си, ще ти е от полза. Като станеш по-уверена, ще станеш и по-зряла. Ти самата ще се уважаваш повече и ще изискваш и другите да те уважават. Няма да толерираш детски игрички. Зрели партньори не си мълчат през седмица, казват си, ако има проблем, и заедно търсят решение. Най-добронамерено ти го казвам.
Точно това му казах и аз. С диалог се решават проблемите.

Жена обиден съм ти за еди кое си, защо трябваше да ми го казваш по този начин, ами разбери ме и мен. Обаче не, когато и да го питам само мълчи и се цупи все едно е жена, как да ви го кажа обича да го питаш да го буташ да му се молиш. Все едно е Мара общата ще ти пусне ама да я погшезиш малко. Не знам, но и аз запопнах да се държа като него, щом не иска да води диалог с мен аз също не желая. И така ще е да видим до къде ше стигнем, аз знам де но все пак.

# 197
Ти искаш да си щастлива, но буксувате на едно място. А децата щастливи ли са в обстановка на цупене, мълчание и напрежение? За тях също трябва да помислите и двамата. Всичко усещат. И го преживяват в пъти по-интензивно.

# 198
И така ще е да видим до къде ше стигнем
С инат няма да стигнете по-далеч от раздяла. Сякаш и двамата искате вече да се разделите, но всеки чака другия да поеме инициативата и вината. Ти бъди човекът, Постъпи както е редно за теб и децата ти, осигури им по-спокойна среда. И на мен ми се е налагало понякога аз да се държа мъжки в отношенията с мъжете. Не е приятно, признавам, но иначе си е мъчение. Аз деца нямам, но ти имаш две. Нека те ти бъдат стимул. Събери кураж и постъпи правилно.

# 199
Никой не е щастлив, нито аз нито той, нито децата. Родителите ми и те усешат, но нищо не казват. Аз знам, че усещат...Не знам, наистина не знам как ще я карам за напред с този човек. Знам само, че ако останем на 40, а може и по рано няма да можем да се гледаме. За това си мисля, че ако сега всеки си поеме по пътя, ако не друго то поне ще имаме очи да се гледаме.

# 200
Вие никога ли не сте се разделяли дори за малко?
Изнеси се някъде с децата за седмица. Нека се постресне малко, нека види какво е без теб.
Може и да се зарадва разбира се, но пак печелиш яснота.
Нека той те моли да се съберете. Пък ако не го направи - не си струва вътрешната ти борба.

Ако пък се поуплаши, че ти можеш без него, че не си даденост, че реално те губи, тогава като се съберете ще е омекнал. И няма да се скарате примерно две седмици, вместо една.

# 201
Ани, щом не си добра домакиня, започни да готвиш. Запиши се във всички кулинарни теми и чети момичетата, какво готвят. Аз уикенда готвя 5-6 манджи и така ми минават поне 4 - 5 часа, после карам колело, чистя къщата и съм буквално труп, не ми остава време да се карам с когото и да било, защото периодично проверявам и форума.
Мъжът ти като се върне от работа, ще вечеря нещо вкусно и няма да се карате.
Често не разбирам за какво се карате. Звучиш като жена, която буквално няма какво да прави.
Аз имам хоби: меся кифли, сладки, солени, соленки, петифури, готвя промишлени количества. Няма нахранен мъж, които да се люти на жена си. Живота е прост.
И стига с това на 40. Аз съм на 40 и имам милион и един планове. Живота започва на 40.

# 202
Вие никога ли не сте се разделяли дори за малко?
Изнеси се някъде с децата за седмица. Нека се постресне малко, нека види какво е без теб.
Може и да се зарадва разбира се, но пак печелиш яснота.
Нека той те моли да се съберете. Пък ако не го направи - не си струва вътрешната ти борба.

Ако пък се поуплаши, че ти можеш без него, че не си даденост, че реално те губи, тогава като се съберете ще е омекнал. И няма да се скарате примерно две седмици, вместо една.
Много искам, но не мога няма къде да отида. Той живее у дома, а ако му кажа той ще приеме, че го гоня. А АЗ не искам той да се чувства изгонен иначе с удоволствие бих се изнесла за малко, да видя и аз какво е и той да види.

# 203
Ани, щом не си добра домакиня, започни да готвиш. Запиши се във всички кулинарни теми и чети момичетата, какво готвят. Аз уикенда готвя 5-6 манджи и така ми минават поне 4 - 5 часа, после карам колело, чистя къщата и съм буквално труп, не ми остава време да се карам с когото и да било, защото периодично проверявам и форума.
Мъжът ти като се върне от работа, ще вечеря нещо вкусно и няма да се карате.
Често не разбирам за какво се карате. Звучиш като жена, която буквално няма какво да прави.
Аз имам хоби: меся кифли, сладки, солени, соленки, петифури, готвя промишлени количества. Няма нахранен мъж, които да се люти на жена си. Живота е прост.
И стига с това на 40. Аз съм на 40 и имам милион и един планове. Живота започва на 40.
Ти си права и съм съгласна с теб, но не всеки има твоята ведра нагласа към живота. И не е лесно да се добие, когато я нямаш.

# 204
Аз пък днес съм потресена от новината за поредното разбито семейство И защото са ми много близки ми е тъжно. Толкова любов и грижа имаше между тях, толкова амбиции..
Но поредния любовен триъгълник.
Четейки темата на авторката как се измъчва да вземе решение, а на среща не получава нищо. Чудя се защо жените не искаме да сме щастливи?
Семейството уж би трябвало да е любов, споделяне и упора.

# 205
Авторката сама не знае какво иска. И двамата се държат като деца, изобщо не са пораснали, оставили са битовизмите да ги смачкат. Жалко само, че две дечица растат в нездравословна среда.
Аз не мога да разбера толкова ли е трудно да му кажеш в прав текст:" виж какво, мъжо, това и това не ми харесва, така повече не мога да живея. Или спираш да правиш тези неща, или се разделяме. "
Само че, като го заяви, трябва да е готова да чуе и него. Какво той не харесва в нея.  И двамата трябва да направят компромиси.

# 206
  • Mediterraneo
Туй пък с изнасянето за малко е ужасна глупост. Никога не съм харесвала подобни отношения. Имам приятелка, която, докато се разведе окончателно, на всеки 2-3 месеца си грабваше детето и се прибираше при майка си. После пак се връщаше. Е, от втория път нататък изобщо не хващаше дикиш, както сазваше дядо!
Или се изнасяш, или си налягаш парцалите и си решаваш проблемите по друг начин.

# 207
Днес да ви кажа смених бушона у дома, похвалих му е, а той знаете ли какво ми отговори "Ъ" Ами за мен е горйство това все пак бушон е това.
Оле-лееее! Ти сигурно като загасиш сама лампата, очакваш бурни аплодисменти Grinning Сменила бушона, моля ви се!

Миналата седмица отидох у едни познати да оправям проблеми по компютъра им. Като влязох, дъщеря им, която май скоро навърши 17, сменяше контакт в същата стая. Видях, че го прави грамотно - почиства с нож всеки проводник от повърхностно окисляване, преди да го завинти в куплунга на новия контакт. Но ми направи впечатление, че компютърът е включен и работи. Попитах я не е ли спряла тока, а тя отговри: "Що да го спирам? Аз не пипам едновременно фазата и нулата, а съм стъпила на сух дървен под и не съм заземена.". След което продължи съвсем спокойно. Похвалих я, че работи майсторски, а тя ме погледна учудено и промърмори: "Че к'во толкова?". Но на 28 години жена с две деца да развинти изгорял бушон, да завинти здрав на негово място и да се хвали с това - не го разбирам...

# 208
  • София
Аз също се справям добре с ремонти всякакви, но някак си мисля, че за това сме в партньорство с някой, за да разчитаме някои битовизми да се покриват от другия.

При тях е объркана историята, защото живеят с родители и не е ясно дом ли имат или не.

# 209
Тва с бушона беше пример онзи как за нищо не си мърда пръста.

Общи условия

Активация на акаунт