Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 739
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ММ каза "искам чорапи" Joy Избрала съм няколко модела весели чорапи, ще му взема.
И за бирата се навивам.

А пък щерката отсече, че иска коте.
Вчера даже ми прати по вайбър обява за котенца, в Благоевград Joy
Агитира ме.

Миналата година взех на двамата мъже вкъщи кутия коледни чорапи от Пирин хил, много бяха доволни.

# 91
  • Германия
Тъй като трябва да мисля за подарък за приятеля ми не само от мен, а и от родителите и от сестра ми, вчера направих списък с евентуални подаръци само за него:
- две настолни игри, които знам, че харесва
- парфюм на Булгари, на който получи мостра и който и двамата харесахме много
- книга за Толкин, която обаче трябва първо да видя и от вътре, за да преценя, дали си струва.

За себе си също се сетих, че искам мишка за компютър и евентуално туристическа раница, защото нямам никаква.

Освен това за чичо му се сетих, че мога да купя / направя диск с песни на една ирландска група, защото знам, че харесва такава музика, а поне миналата година не ги беше чувал.

# 92
  • София
Моята дъщеря превключи от рисувателни принадлежности на укулеле. Ама не такова, ама не онакова пфууу - тия джуджета луди ги направиха.

# 93
  • София
Миналата година взех на двамата мъже вкъщи кутия коледни чорапи от Пирин хил, много бяха доволни.
Моите искат шеренки на "По чарапи". ММ е доволен от тях.

# 94
  • München, Deutschland
Поръчах направо дузина чорапи от Китай, коледни, за адвентскалендара. Каквото не дойде, ще сложа за НГ или пък ще останат за догодина, но всичко дават до средата на Декември най-късно да е тук, аз ги очаквам и по-бързо. 😃

# 95
Откъде да купя малък скейтборд, че ми трябва за малко дете за подарък.

# 96
Любимата ми тема! Аз съм почти готова. Жените на възраст получават яйцеварки. По-младите, текстилни гривни пандора. Останалите чаши за вино/прибори за хранене, малко козметика... Остават ми ММ, който в момента не живее с нас в България и дъщеря ми, която е на 9. Та ще следя с интерес за идеи...

# 97
Жените на възраст получават яйцеварки.

Извинявам се за спама, но какъв е смисълът от яйцеварка? Не се заяждам, просто винаги съм се чудила за какво е още един уред вкъщи, заемащ място, който да се използва само за варене на яйца. Какво е предимството пред обикновената тенджерка?

# 98
Жените на възраст получават яйцеварки.

Извинявам се за спама, но какъв е смисълът от яйцеварка? Не се заяждам, просто винаги съм се чудила за какво е още един уред вкъщи, заемащ място, който да се използва само за варене на яйца. Какво е предимството пред обикновената тенджерка?
Ами аз моята много си я харесвам и ползвам, въпреки, че е от марка, която не харесвам. Освен за варене на яйца я ползвам за яйца на очи без мазнина. Отделно, с това забързано ежедневие, приготвям вечер на дъщеря ми царевица, кашкавал, омлет и какво ли още не... При всичките уреди, аз съм доволна, използвам я почти всеки ден.

# 99
Аз колкото повече чета се зарибих по адвент календарите, та си поръчах на ММ за именния ден.

# 100
Аз колкото повече чета се зарибих по адвент календарите, та си поръчах на ММ за именния ден.
Аз се зарибих по тях миналата коледа, когато подарих на една тийнейджърка. Не знам кое е по-добре - да знаеш или да не знаеш какво има вътре (на някои има описание какво съдържат). Какъв избра?

# 101
# 102
  • София

А пък щерката отсече, че иска коте.
Вчера даже ми прати по вайбър обява за котенца, в Благоевград Joy
Агитира ме.
Ох, разсмя ме. Днес моята красавица(на 5 и половина) и тя се тръшна, че искала нов котарак, защото не И харесвало името на сегашния ни! След като И казах, че сме го кръстили много преди тя да се роди, тя заяви, че И трябва ново коте, за да може да му даде име, което на нея И харесва... Дано да отмине бързо тази "драма"!
Сори за спама!

# 103
И аз се извинявам предварително за спама, но тази драма с котките и кучетата явно е навсякъде 😀😀 До скоро племеникът ми искаше котенце мъжко, обаче го излъгахме, че са се родили само женски и забрави за това 😀 Сега малкия се е сетил за мяу-мяу и бау-бау и иска да взимаме кучето вътре.
Но такъв коледен подарък няма да получи - и аз, и баща му сме против. 😀

# 104
Не виждам нищо лошо да подарите на детето куче или коте.Няма нищо страшно.

Общи условия

Активация на акаунт