Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 771
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, ето моите идеи за подаръци, тази седмица ги привършвам: кол.чаша, пантофи с панда, портмоне с послание; комплект за вино- за ценители,купих също кошница плетена от Джъмбо и ще я декорирам- ще бъде пълна с лакомства, вино, ароматна свещ.Някой ако е правил такава, какво друго мога да сложа? За др.роднина- светещо кол.дърво, красива свещ, кол.чорапи.За тийнове- пари и шоколади.

# 241
Благодаря за информацията за гривните на Пандора. Ще го мисля като вариант, макар че ми идват скъпички.

Аз избирам част от подаръците за сина ми на 4г и в момента се чудя за магнитна дъска. Може ли да ми препоръчате някоя?
А кола с пушек някой да е купувал да даде отзиви за такава, дали изобщо си заслужава парите?
Магнитна дъска миналата година купувах от Лидл. Дървена конструкция, магнитна от едната страна, черна (за рисуване с тебешир) от другата и руло с хартия за рисуване. Заслужава си всяка стотинка, макар, че идва по-скъпа от обикновените магнитни. Преди нея бях купувала и пластмасова магнитна, която постоянно се разпадаше.
В Лидл почнаха да пускат дървените изграчки, ако искаш изчакай още малко да видиш дали пак ще има дъската. Единственото лошо, е че буквите са немски... Но аз си запазих тези от смотаната дъска. Може и някъде да се продават само магнитни букви, не съм проверявала за това.

Аз съм поръчвала български магнитни букви от тук https://www.umnici.com/дървени-магнитни-букви-английска-азбука-петдесет-броя?search=%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8%20%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B2%D0%B8 . Мисля, че предлагат и магнитни дъски.

# 242
  • под тепетата
Аз добавих към грамофона и едни подложки за чаши като грамофонни плочи. А на бутилката с ром под формата на кон още не мога да и се нарадвам.
savina123, можеш да добавиш някое бурканче или пликче органза с коледни аромати
https://www.zajenata.bg/портокал-и-канела-за-чудна-приказна-украса-у-дома-за-коледа-news94492.html

# 243
  • там където има винаги вятър
Внучката има точно ей такава вече от 3-4 години, че да не и повече Thinking - с тебешири и маркери, като последните се купуват от време на време. Имаме и цифри и букви, не се сещам, но май отделно бяха.

savina, ако не те затруднявам би ли показала плетената кошница от Джъмбо. У "наше село" нямаме магазин, но може да поръчам да ми вземат от друг град,  та да имам на представа какво да обяснявам.

# 244
  • София
Благодаря за идеите!

# 245
  • Варна
Здравейте!
Страхотни идеи споделяте, както винаги! Обожавам да правя подаръци с повод и без!
Позволете да споделя едно място, където са събрани много различни красоти, сътворени от  майки на деца/лица с увреждания. Аз смятам да набавя част от подаръците за близките точно от там, защото има уникални творения и всяко едно е с кауза!
Това е сайтът: https://kupipodarak.com/
А това е групата във ФБ: https://www.facebook.com/groups/369212334446352/
Иначе идеите ми, извън тази група до тук са:
Момче на 10г.:
Безжични слушалки  https://www.emag.bg/audio-slushalki-jbl-jr300bt-detski-bezzhichni-over-ear-tjurkoaz-turquoise-jbljr300bttel/pd/D3BFJ0BBM/
Fifa 21 за PS4.
ММ:
Безжични слушалки за от този тип: https://www.ozone.bg/product/bezzhi-ni-slushalki-trust-nika-touch-tws-cherni/ Още не съм се спряла на точна марка и модел, така че ще ми е полезно да прочета ако някой има опит. И още нещо трябва да измисля, че има и РД през декември.
Големият, на 19г. иска ел. тротинетка, има и РД на 20.12., така че там сигурно ще бъде пари.

Лидълската дъска е супер! Препоръчвам с 2 ръце!

# 246
От днес има намаления до 30% в сайта с дървените куклени къщи, който се коментираше в началото на темата:
 https://bellamiestore.com/

# 247
Ще търся мъжки спортен часовник на ММ, но не знам какво да гледам. Кои марки са хубави, досега не съм купувала? И има ли някакво суеверие при подаряването на часовник, защото до колкото знам не е хубаво? Друг вариант е да му взема ваучер сам да си избере.

# 248
Ще търся мъжки спортен часовник на ММ, но не знам какво да гледам. Кои марки са хубави, досега не съм купувала? И има ли някакво суеверие при подаряването на часовник, защото до колкото знам не е хубаво? Друг вариант е да му взема ваучер сам да си избере.

Да, трябва да се откупи, да ти даде 50 ст., 1 лв., нещо символично, иначе се смята, че времето ви заедно изтича. Аз имам самсунг актив 2, доволна съм, ама зависи какво ще следите с него.

# 249

Да, трябва да се откупи, да ти даде 50 ст., 1 лв., нещо символично, иначе се смята, че времето ви заедно изтича. Аз имам самсунг актив 2, доволна съм, ама зависи какво ще следите с него.

Ами всъщност не търся от тези фитнес гривни, които измерват всякакви неща, а часовник, но по-спортен модел.

# 250
Цитат

Ами всъщност не търся от тези фитнес гривни, които измерват всякакви неща, а часовник, но по-спортен модел.
Gshock?

# 251
  • София

Gshok на Casio виж

# 252
Малката си е поръчала "пишкащо" бебе. Моля, препоръчайте, но да не е бебе Борн. Търся нещо бюджетно.Благодаря!

# 253

За първата НГ така се случи ,че и двамата с ММ си подарихме часовници.Преди няколко години пак си подарихме часовници.Нито сме ги откупвали,нито нищо.Доста години сме заедно.Щом си решила часовник-купувай.Не го мисли.

# 254
Малката си е поръчала "пишкащо" бебе. Моля, препоръчайте, но да не е бебе Борн. Търся нещо бюджетно.Благодаря!
Не знам от къде си, но потърси в магазините за детски играчки,извън големите вериги.
Това лято моите бяха на вълна плачеща кукла CRYBABIES.
 Вместо за 60 лева, намерих в едно квартално магазинче за 16.Имаше и пишкащи Joy
Е, производителят не е същият, но детето толкова
разбира.

Общи условия

Активация на акаунт