Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 746
  • 1 579
  •   2
Отговори
# 255
Моя син пък иска от Пес патрул- Еверест и колата / шейната ѝ. Обаче такова нещо не знам от къде да намеря Sad

# 256
  • София
Моя син пък иска от Пес патрул- Еверест и колата / шейната ѝ. Обаче такова нещо не знам от къде да намеря Sad
Ето я Еверест с колата
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0bd35f1e70c03a3e5
Напиши в Гугъл " Пес Патрул Еверест" и излизат много резултати Simple Smile
И в Базар.бг и на още доста места излиза Simple Smile

# 257
Писах аз ама предвид, че съм му взема други неща, нещо 60 лв не ми се дават

# 258
Малката си е поръчала "пишкащо" бебе. Моля, препоръчайте, но да не е бебе Борн. Търся нещо бюджетно.Благодаря!
Не знам за какъв бюджет все пак става дума, но ето такова имаме вкъщи, много е хубаво -  
https://www.hippoland.net/warm-baby-pishkashta-kukla-s-roklya-na … itsi-zy867465-520
има каша в комплекта, с която може да се храни и след това ака. А с шишето се дава чиста водичка и пишка. има и памперс, както и различни звуци. Абе много е забавно и е хубава изработка.

# 259
Много искам да взема на детето ми коледен календар, тип адвент с мини играчки или лакомства, някой има ли идея от къде. Гледах календари на Милка и на Линдт, но те са само с лакомства.

# 260
Много искам да взема на детето ми коледен календар, тип адвент с мини играчки или лакомства, някой има ли идея от къде. Гледах календари на Милка и на Линдт, но те са само с лакомства.
В Комсед и Хиполенд съм виждала коледни календари с играчки Лего, ако те устройват. Иначе с други май не съм.

# 261
  • софия
Всяка година поръчвам от Амазон. Има безброй предложения и ако се поръча до края на седмицата, ще пристигне точно на време.

# 262
  • София

В Метро в момента има такива календари Simple Smile

# 263
Видях, че сте коментирали дъските за рисуване. Подхоящи ли са според вас за подарък на дете на 1.5 годинки? Какво друго би било интересно на дете на тази възраст? Не искам да питам майката, защото са в чужбина и ще е изненада и за тях. Който има такава дъска, но за рисуване с маркер, би ли споделил откъде е купувана?

За родителите ми съм намислила външен хард, че всички семейни снимки и от почивки са разхвърляни из сто флашки. За половина не съм измислила още. Той ще ми е най труден.... Миналата година му поръчах онлайн от един сайт за английски дрехи пуловер на лий купър и колан на адидас, а на родителите по един спортен екип. Тази година няма да подарявам дрехи и съм в истинска главоблъсканица.

# 264
Аз взвх с кучетата на пес патрул миналата седмица от Билла. Имаше и със замръзналото кралство

# 265
И тази година взех за дъщеря ми на playmobil https://comsed.net/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/playmobi … ;category_id=5216

# 266
  • там където има винаги вятър
Тая година май ще преобладават книгите у нас.
Ето ви една идея за книжки за деца, нашите вече пристигнаха Wink
 На book4u.bg може да поръчате персонализирана книжка.

# 267
Здравейте, включвам се и аз в тази така полезна тема 😊
За половинката - нова машинка за подстригване, гравирана дъска за рязане.
За каката - много иска боксова круша, та сигурно ще е това.
За малката - рокля и обувки на Елза 😂
И за двете ще има още книжки, пъзели, един Туистър, гривни Лего Дотс и други дреболии в Адвент календара. А и едни от рекламираните кукли, които се накъдрят като им опънеш косата.

За родителите ми и семейството на брат ми още не знам, зависи дали ще се видим изобщо за празниците 🙁

За свекървата нямам концепция, но ще оставя сина й да го мисли.

Имам нужда от съвети и идеи за следното:

- Трябват ми малки (и евтини) символични подаръци за съотборничките на децата. Всяка година подарявам по нещо дребно, за да ги зарадвам - персонализирани ластичета за коса/ персонализирани играчки за елха плюс някое дребно лакомство, стикери или магнитче. Обаче се изчерпах откъм идеи за тази година...

- Подаръци за близки познати - става въпрос за хора, с които не сме си супер близки приятели, но общуваме редовно, помагаме си и искам да ги зарадвам с нещо - мислех за домашни сладки, вино и някоя коледна джвъчка (свещ/играчка/покривка и т.н.). Обаче се чудя - дали всеки би се зарадвал на домашни сладки, правени от друг? Или? Да заложа на шоколадови бонбони иначе?

Ще се радвам да кажете какво мислите и вие?

# 268
Подобни дребни подаръчета ми трябваха миналата година - за госпожите на децата, за госпожите по танци и плуване, за медицинските сестри в яслата. Направихме с децата това - напълнени с шоколадови лакомства красиви коледни чаши, много симпатични се получиха:
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз вече съм готова с част от нещата - за голямата /10г/ - грънчарско колело/това си поиска/, като допълнения - безжична колонка емоджи, обеци, книга с рекордите на Гинес 2021 /за съжаление я няма преведена все още, та я поръчах на английски/, комплект за правене на свещи.
За малката /3г/ - засега само раница със Скай от Paw Patrol. Тя всеки ден си мени желанията, ноняколко дни поред все казва за къщата на Пепа Пиг, така, че най-вероятно ще е това - харесах един конструктор, съвместим с Лего Дупло.
 За ММ - акумулаторна лозарска ножица Bosch.

# 269
  • Sofia
Какво е грънчарското колело?
От пластмасовите детски или нещо по-здраво?

Общи условия

Активация на акаунт