Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 803
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, Савина

# 301
Аз взех за 6 годишен - Вълшебния Джин, дали е подходящо?
Моите деца много си играха с него. Точно на шест и девет бяха. Има още една игра от подобен тип, "Вярно или невярно" - също много си я харесват.
Моя го има откакто е на 1 година. Сега си говори с него и е доста забавно. От него научи да казва да и не Wink

# 302
Здравейте,
Трябва ми идея за подарък на годеника ми... има имен ден в края на този месец, декември - Коледа и после РД... човек, който няма нужда от нищо, имал си всичко, чете само техническа литература. Обмислях някакво преживяване, но с тази обстановка не се знае кога ще го "преживеем" Grinning . Измислила съм подаръка за именния ден, но за следващите 2 празника нямам никакви идеи...
За другите подаръци:
за родителите ми - за баща ми спортен екип на любимия отбор; за майка ми - комплект четки за грим или хубава козметика за коса (още не мога да реша); за свекърва ми - шал и хубави пантофки; за свекъра ми - колан и стилен шал.

Здравейте!
На баща ми подарих тази година книга за българската техника през годините - кои изобретения са на българи и са били навлезли в бита ни, видях го с умиление да чете за грамофоните.
Мисля, че я видях с добро намаление в сайта на "озон бг", авторът е българин, но как беше заглавието...

# 303
Какво взимате на вашите 12-годишни момчета, нищо не ми идва на ум Rolling Eyes  Не искам да е чаша, дрехи, хавлии, шапки с любим герой и подобни.
Вече получи колело, настолна игра и книги за скорошен рожден ден.

# 304
  • Sofia
Какво взимате на вашите 12-годишни момчета, нищо не ми идва на ум Rolling Eyes  Не искам да е чаша, дрехи, хавлии, шапки с любим герой и подобни.
Вече получи колело, настолна игра и книги за скорошен рожден ден.
Аз бях писала по-горе. Моят син е на 12 и се вълнува от парфюми, тениски, хуудита, гейминг периферия, кецове..

# 305
  • София/Севлиево
Моят поиска Лего,а ще получи и мъничък лаптоп за училище (поръчахме му таблет,но от Амазон казаха,че го няма и ще ни го заменят с мини лаптоп като няма да доплащаме разликата).

# 306
  • Разград
Безжични слушалки, може и геймърски, изобщо слушалки. Безконтактно зарядно за телефон, тийн парфюм, нов телефон, наколенки за колелото, готин екип, подходящ за каране на колело, маратонки, кецове. Вие си знаете детето и знаете какво харесва. Дъщеря ми, която е на 12 години поиска парфюм и книга. Получи ги, но аз реших да я изненадам и й поръчах слушалки и зарядно и едно худи, защото ги обожава. Идеи много, а когато децата обичат да спортуват, то изборът е по-лесен. Успех!

# 307
Много искам да взема на детето ми коледен календар, тип адвент с мини играчки или лакомства, някой има ли идея от къде. Гледах календари на Милка и на Линдт, но те са само с лакомства.
Аз взвх с кучетата на пес патрул миналата седмица от Билла. Имаше и със замръзналото кралство

С лакомства ли е или с играчки?

# 308
Здравейте!
На баща ми подарих тази година книга за българската техника през годините - кои изобретения са на българи и са били навлезли в бита ни, видях го с умиление да чете за грамофоните.
Мисля, че я видях с добро намаление в сайта на "озон бг", авторът е българин, но как беше заглавието...

Сподели тази книга, моля Simple Smile

# 309
Много искам да взема на детето ми коледен календар, тип адвент с мини играчки или лакомства, някой има ли идея от къде. Гледах календари на Милка и на Линдт, но те са само с лакомства.
Аз взвх с кучетата на пес патрул миналата седмица от Билла. Имаше и със замръзналото кралство

С лакомства ли е или с играчки?
С печатчета, пъзели, картинки за оцветяване и други неща

# 310
Здравейте!

Сподели тази книга, моля Simple Smile
Да не би да е тази?
https://www.ozone.bg/product/golyama-kniga-za-balgarskata-tehnika/ 

# 311
На синът ми, който е на 9 подаръците от роднини ще са - лего архитект Статуята на свободата и Бурж халифа. От нас графичен дисплей таблет на Wacom One.
За мънинката, която е на 5 ще получи от роднини - кукла Bubble Trouble и кола на Пепа пиг. От нас кукла бейби Борн и количка към нея.
Тази година пропускаме адвент календарите. Имаме текстилен и ще измисля да го пълня с разни предизвикателства и евентуално някакви изненади.

Двоумя се какво да взема на сестра ми и майка ми. Засега съм се спряла на идеи за хубава козметика, но все още съм в търсене на подходящата.

# 312
  • София
Днес ми дойде поръчката от дисни и официално приключих с подаръците на дъщеря ми. Мисля, че малко попрекалих тази година, но рожденият и ден беше по време на най-строгата карантина, сега именият и ден няма да можи да го празнува пак и се поувлякох. Ще получи кукли Елза, Ана и Кристоф, коледна книжка, пъзел, лакомства и тази персонализирана Мини Маус.

От черния петък поръчах на ММ електрическа самобръсначка вчера, като той има рожден ден на 09.01 и ще реша дали ще е за Коледа или за Р.Д. Другият му подарък е раница, тениска и книга.
 На майка ми взех часовник, на малкия ми брат телескоп и микроскоп, само по-големия остана, ама не мога да избера там.
  Не знам още дали ще сме сами или ще се събираме с роднините. За свекърите ММ да решава, миналата година така се бях постарала, те абсолютно нищо, не че ми е голяма мъка, ама поне да не ги мисля и аз. За сега само календар с детето имат подготвен.

# 313
  • Пловдив
Здравейте,
Всяка година черпя страхотни идеи от темата. За което благодаря!
На половината на подаръците съм:
- за баща ми - лазерна ролетка (по идеята на Биляна, за която сърдечно благодаря)
- за майка ми - обеци и парфюм
- за големия син и приятелката му - пъзел 1500 части с тяхна снимка и парички. Чакам пъзела от Алиекспрес.
- за малкия син - раница и парички

Не съм избрала за
- сестра ми (много е трудна) - поръчала съм само една книжка за Св. Иван Рилски, която си поиска.
- баба ми (обмислям дамска чанта),
- на колежка (разменяме подаръци),
- на близки деца - доста са...

# 314
  • под тепетата
Иланг, идеята за ролетката е на друга мама, не е моя. За сестра ти - не знам дали носи халати, защото аз например до миналата Коледа не. Но тогава детето ми подари такъв пухен, мек и топличък, че не го свалям.
 Виж този, дъл няма да ти хареса с кученце Wink, ама май няма джобове.
https://чорапогащник.бг/produkt/дамски-зимен-пухкав-халат-от-велсофт-7179/

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 11:58 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт