Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 013
  • 1 579
  •   2
Отговори
# 930
  • София
Ние почти всичко сме поръчали и само чакаме да дойде. Само ще изчакаме Черния Петък за подарък на малкия и другият месец ще взема подаръка за майка ми, реших все пак да е дамска чанта. Та какво сме взели/ поръчали досега.
1) За свекърите и баща ми- календари с децата, албум с напечатани снимки от yolobook, коледни бисквитки ( те ще дойдат декември), коледно късметче и коледно сапунче.
2) За дъщеря ми- Ходещо и пеещо пони ( чакаме го да дойде), книгата "Коледната песен на Мики Маус", някакви лакомства ще има и от LC waikiki и бях поръчвала преди разни неща- пола, възглавничка, аксесоари за коса, които ще сложа в някакво коледно чувалче.
3) За сина ми съм поръчала едно пуловерче от ХМ, едно одеалце със зайче от Орифлейм и вече на Черния Петък ще мислим какво друго да вземем.
4) На майка ми пак календар, късметче, сапунче и чанта.
5) На приятеля на майка ми взехме тази дъска:

6) На братята ми ваучери за Озон
7) На ММ една кутия с бонбони от Шоколадов свят, книга ( може и 2) и един от календарите от сайта на Българска История.
Sunglasses Аз съм си харесала планер, кутия за съхранение с глицеринови сапунчета и раница. 😀
9) Във ФБ участвам в 2 групи, в които ще разменяме подаръци и ще подарявам чаши май. Simple Smile

# 931
  • София
Знаете ли дали медът е удачен подарък за диабетик? Виждала съм да носят на моята колежка, която има диабет и много го обича. Знаете ли кои видове са подходящи или е достатъчно да няма захар?
Ще се радвам, ако имате препоръки за магазин от който да може да се поръча.

# 932
Търся качествен мъжки халат за баня 2-3XL.

# 933
Знаете ли дали медът е удачен подарък за диабетик? Виждала съм да носят на моята колежка, която има диабет и много го обича. Знаете ли кои видове са подходящи или е достатъчно да няма захар?
Аз не бих подарила.
Скрит текст:
Меда сам по себе си е въглехидрат и не е подходящ за диабетици,както и всякакви видове захари и подсладители.

# 934

Медът е захар, макар и в малко по-здравословен вид. Не е подходящ за диабетици.

Много съм притисната вече с подаръците, а нищо не измислям. Преди Коледа моите дъщери /13 и 22/ имат рождени дни, а ние с ММ - годишнина. Единствено на малката съм купила един парфюм и толкова... Имам чувството, че колкото наближават празниците, все повече ми се изпаряват всички идеи... Още повече, че всички баби разчитат на мен и трябва да измислям не по един, а по три подаръка за всяка.

# 935
  • Sofia
Щом обича и яде мед ,може да подарите.
Мисля,че имаше мед с ниско съдържание на вх,не си спомням кой беше-акациев или липов 🤔
Напоследък виждам ,че го продават на дървената скара както си е в кошера,запечатан с восъка,интересно е.Мисля,че в  Лидл го имаше наскоро,беше в картонена кутия.В СБА също има.Около 30лв е.Поне ще е истински мед,а и восъка е полезен.Бяха ми подарили преди няколко години.Не е много лесно махането от скарата,напълних 3 големи буркана,мед и восък се смесиха,но беше вкусно 😋

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 11:13 от Doli

# 936
Момичета, имам нужда от съвет. Малкият ми племенник много обича всичко свързано с космоса. Търся идея за подарък, който ще го зарадва и впечатли. Бюджет - 50-60 лв. На седем години е.

# 937
  • varna
Има мн хубави светещи глобуси, показват съзвездията. В книжарници АБВ съм ги виждала.

# 938
Момичета, имам нужда от съвет. Малкият ми племенник много обича всичко свързано с космоса. Търся идея за подарък, който ще го зарадва и впечатли. Бюджет - 50-60 лв. На седем години е.
Ние на племенника сме купували телескоп Simple Smile Не знам обаче реално колко го ползва....

# 939
  • München, Deutschland

Има едни като прожектори / проектори (нз на кой принцип работят), които изобразяват съзвездия или просто звезди и планети на тавана. Слага се нещото на пода и свети с мека светлина към тавана. Има с всякакви картинки, вкл. и космически. Даже бях чела, че по-малки деца съ страх от тъмното така не ги било страх да заспиват и сами, и без светната лампа.

На моя братовчед като по-мъничък подарявах подобен прожектор, но "парти" такъв - т.е. светеше там в синьо, зелено, червено и нещо се сменяха светлинките. На онази възраст (около 8-9) се кефеше, а цената беше под 15 евро.

# 940
  • там където има винаги вятър

Има мн хубави светещи глобуси, показват съзвездията. В книжарници АБВ съм ги виждала.

Да, и в Хиполенд,  и в Практикер - дори са по-евтини с 5-6 лева и 2 год. гаранция. Модел - ДЕН И НОЩ

# 941
  • София
Препоръчвам книга на Атеа за митове за съзвездията:
http://ateabooks.com/atea-books/4140--syzvezdiqta-mitove-i-legen … shtnoto-nebe.html
Цялата тази серия за митология, чудовища, дракони и акули е хубава.

# 942
  • под тепетата
Кайлис, не пишеш откъде си. Ако имате наблизо планетариум, купи билети, заведи го там.
https://trip.dir.bg/patevoditel/vreme-za-zvezdobroystvo-nay-dobr … torii-v-balgariya
https://stemago.com/produkt/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82-%D0%B … 0%B5%D0%BC%D0%B0/

# 943
  • München, Deutschland
Оооо, много яка идея. Кайлис, ако няма кого да заведеш, се записвам за другарче за планетариум. Simple Smile

# 944
  • Пловдив
Имайте предвид, че планетариума в Смолян не работи.

Общи условия

Активация на акаунт