Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 021
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 960
  • München, Deutschland
Bilqna_69, Мисля, че са с щампи, не бои. Различните щампи издържат различно - някои си държат на 60 градуса, но немалко се съсипват и такива тениски вече пера на 40. Та вероятно и с одлеялото ще е същото.

# 961
  • Пловдив
Приемам идеи за подарък на дете на 8 години. Обича технически неща, не говори има леко забавяне в развитието, но разбира какво се изисква да се направи. Детето ми е твърде малко и изобщо нямам представа за подобни неща за игра/творене.

# 962
Приемам идеи за подарък на дете на 8 години. Обича технически неща, не говори има леко забавяне в развитието, но разбира какво се изисква да се направи. Детето ми е твърде малко и изобщо нямам представа за подобни неща за игра/творене.

Момче или момиче?

# 963
  • Пловдив
Момче.

# 964
  • под тепетата
Това или метален конструктор.
https://schoolmarket.bg/20056974

# 965

Има самолети и кораби за сглобяване, които са занимателни.
Пъзел или 3д пъзел също.

# 966
С подаръците съм до никъде.
Проблем имам с племенничка на 3 години не сме в много добри отношения та не знам изобщо на какви вълни е. Знам само че обича пес патрул. Много ми се ще да ѝ взема някоя книжка с приказки. Но не знам какво е подходящо за тази възраст. И дали изобщо ще се зарадва на книжка.
За съпруга мисля или халат, или портноме естествена кожа, но отново не знам къде да намеря качество.
Ще съм много благодарна за съвети и идеи.

За майка ми ще вземем сушилня за плодове. Но ми трябва някаква по- мощтна. Или много иска гофретник но да прави квадратни гофрети. Преди бях купувала но беше много слаб и не ги изпичаше. Ако някоя от вас знае ще съм супер благодарна. Понеже това иска повече.
За свекито съм взела мелачка за месо, която може да се ползва и за мелене на Домати и още някакви джажи имаше. За свекъра сме взели компресор.
За леля ми и вуйчо ми още не съм измислила.

# 967
В Кауфланд тази седмица има гофретник. Чуден е, имам го. Ако искаш го погледни в брошурата.

# 968
Yoana16, от ФД лятото купувах мъжки портфейли на мн хубава цена на марката Fossil. Естествена кожа и мъжете са много доволни. Портфейлите идват с железни кутия и са страхотни за подарък. Жалко, че нямам на кой вече да подарявам портфейл Simple Smile

# 969
Държим гофретника да е квадратен такъв имаме. А ФД не съм се срещала да погледна за портфейл. Много благодаря ще разгледам.

# 970
Yoana16, от ФД лятото купувах мъжки портфейли на мн хубава цена на марката Fossil. Естествена кожа и мъжете са много доволни. Портфейлите идват с железни кутия и са страхотни за подарък. Жалко, че нямам на кой вече да подарявам портфейл Simple Smile

Е, айде сега, няма. Знаеш ми адреса 😊
Шегувам се, обичам те.
Аз си купих дамски на Пиер Карден скоро, имаше и мъжки. Много яко беше опакован, но забравих от кой сайт. Някой ако има интерес, мога да проверя. Не е някаква фрапираща цената.

# 971
  • София
От obuvki.bg бях поръчвала миналата година мъжки портфейл на Пиер Карден.
Имаше някакво намаление и цената се получи много добра. И , да , дойде си в кутия, опакован, всичко беше ОК.

Дайте идея за интересна логическа/образователна игра за момче на 5 години и половина?

# 972
В Кауфланд тази седмица има гофретник. Чуден е, имам го. Ако искаш го погледни в брошурата.
И аз го препоръчвам! Много бързо пече гофретите и се чисти лесно

# 973
  • Бургас
https://www.tefal.com/snack_collection ето този гофретник препоръчвам. Пече бързо, плочите се мият в миялната и си купуваш плочи според нуждите. В склада на амазон се намира за около 40 евро.

# 974
https://www.tefal.com/snack_collection ето този гофретник препоръчвам. Пече бързо, плочите се мият в миялната и си купуваш плочи според нуждите. В склада на амазон се намира за около 40 евро.

В склада на амазон се намира гофретника или допълнителни плочи? Извинете не ви разбрах..

Общи условия

Активация на акаунт