Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 949
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 110
На мен сапунчето вече ми пристигна, мирише много интересно, пише кафе и ванилия, аз усещам и нещо коледно, може би канела или карамфил...

# 1 111
  • София
Има ли сапун "Секи си преценя"? Joy

# 1 112
  • София
Лорелай, bilqna_69,
благодаря, чудесни са, но търся нещо за по-възрастни и тийнейджъри пък било то и по-скъпо, чуждестранно издание.

# 1 113
  • Sofia
Сапунчето има много странен вид 🤔

# 1 114
Точно прилича на домашните сапуни от едно време, брррр....

# 1 115
На мен не ми харесват тези сапуни, нито като аромат, нито като послание.
Ако ми подарят такъв, няма да съм щастлива от факта Grinning , честно казано.

# 1 116
Понеже току-що разгледах лидълската брошура за другата седмица, искам да ви кажа, че там са хитовите детски дървени кухни /119лв/. Дизайнът им е пипнат от минали години, но са си все така прекрасни. Красиви, занимателни, и най-вече здрави - нашата какво ли не видя като блъскане и напъване, вече повече от две години смело удържа фронта Laughing Та така, голяма реклама ѝ дръпнах, но наистина е страхотна и ще е хубаво повече млади госпожици да ѝ се радват, а защо не и господа Laughing
Сапуните и на мен нещо не ми допадат, най-вече отвътре. Иначе са забавни, но като за 12 лв биваше да се постараят повече за съдържанието.

# 1 117
  • Варна
Аз не разбрах посланието на кутията на сапуните, кой бил чист и кой прост.
Сапунът може да е супер, но с тази за мен тъпотия на кутията, не бих го купила.

# 1 118
Сапуните са за хора с добро чувство за хумор, на мен ми допадат има закачлив и осмиващ подтекст Blush относно качеството ми се виждат като производство на сапунената фабрика с прайвет лейбил, а сапуните на фабриката са с добро качество.

# 1 119
  • София
И моите сапуни дойдоха. Показах тийн сапуна на ММ и се изхили на надписа. Ще им харесат значи Simple Smile
Утре ще дойдат и свещите.

# 1 120
И на мен нещо не ми допадат тези сапуни. Пък съм с добро чувство за хумор...
Малко ми напомнят на вид на онези бонбонки от Хари Потър, дето имаше с вкус на повръщано и на развалени яйца. Те наистина имаха такъв вкус, бяха популарни сред децата. Забравих им името.

Панорамна книжка с прекрасни илюстрации ни подариха Феите на цветята- Вълшебни врати, на издателство Инфодар, но е старо издание и вероятно е с изчерпан тираж.

Прекрасни са тези книжки. Май не са ги преиздавали последните години. Имаме няколко от тази серия.

# 1 121
Здравейте, за коледен подарък на дъщеря ми на 14 г. съм измислила електрическа четка за изправяне на коса. И в тази връзка да попитам някой използва ли, вършат ли работа и препоръка за конкретен модел. Косата и е дълга,  дебел косъм, леко чуплива. Чудя се дали да е плоска или кръгла / притеснява ме кръглата да не скубе много/.
За малкия вече съм взела lego, при него е лесно той още пише писма до Дядо Коледа.
За мъжа ми ще взема термо чаша за кафе. Спряла съм се на Tefal или Bergner, ще избирам по цвят и красота.

# 1 122
  • Countryside
За термочаша мога да препоръчам Contigo, ползвам почти ежедневно вече може би 10г и не е мръднала.

# 1 123
  • София
Аз ползвах на Тефал 200 мл като бях присъствено. Нямам забележки. Тук също има мн интересни варианти-  drekka.bg. Сега забелязах, че предлагат и курсове, засърбяха ме ръцете да зарадвам ММ с един курс за кафе коктейли....а вече му напазарувах подаръците....
Интересни сапуни има и в Mylavanda, във фб ги има!

# 1 124
+1 За контиго. Малко са скъпички, но са бетон. От над 10 години използвам термочаши, пробвала съм какви ли не видовеь марки и прочее.  С Контигото съм от 3-4 и не е мръднала. Няма изтичан3з не се драскя, страшно дълго пази топло и е супер удобна!
За термочаша мога да препоръчам Contigo, ползвам почти ежедневно вече може би 10г и не е мръднала.

Общи условия

Активация на акаунт