Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 849
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 320
Имате ли мнение за пантофите от Dedoles? Мъжът ми каза, че приличат на тези от магазините за левче. Дали са с хубава подметка?

# 1 321
Имате ли мнение за пантофите от Dedoles? Мъжът ми каза, че приличат на тези от магазините за левче. Дали са с хубава подметка?

Пантофи не съм купувала.
Купувах бански - не съм доволна, материята изобщо не е като за бански. На картинка изглеждаше много по-добре.
А откакто видях какви измамни намаления правят... изобщо не искам да ги чувам. Банският беше за дъщеря ми, дамска номерация С размер. Купих го в началото на лятото за 29лв. редовна цена. След 2 месеца беше обявено в сайта мега-намаление и с изненада открих, че "редовната цена" на банския уж била 60лв., а намален на 50% го даваха за 30лв. Абсолютна лъжа!

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 13:15 от utro77

# 1 322
Според мен всичко в този сайт е от Алиекспрес .
Пантофи само Defonseca харесва ММ.

# 1 323
  • София
А всъщност какво представлява това рисуване по номера, дали ще е ок за 10 г. ?

С какви бои се рисува или флумастери?
Необходимо ли е да има статив за рисуване?
Повечето бои на тези картини са акрилни, но има и такива с акварел.
Има и по-лесни модели.
Скоро купувах картина (със сложен модел) на 12г момиче (7ми клас). Каза че ѝ харесва.

# 1 324
  • Варна
Здравейте, споделете от къде какво сте поръчала, че и за елфите ми стана интересно и за фигурките от филц също Simple Smile
Много благодаря на всички за идеите и насоките, в крайна сметка напоръчвах гоблени с елфи за по-големите деца, а за по-малките други, по- леснички.
Надеждата ми е да имат търпението да редят мънистата и да им е интересно.
На 10г поръчах и едни малки фигурки от филц, които са като комплект за шиене, че нещо проявява интерес. От хоби магазините ще и добавя и някакви дребни детайли, които да си има под ръка като реши да прави картички или малки подаръчета.

# 1 325
# 1 326
Не знам за бюджета и дали хората се намират в София, но аз изненадвам от разстояние с билети от Ивентим (предлагат опция print at home и може да се изпратят по мейл, но заподозрените трябва да са ваксинирани), доставка на сладкарски изделия (ако са в София 100 грама сладки да речем), ваучер за уикенд (добрите хотели предлагат такъв), самолетни билети, ръчно рисувана карикатура, подаръчна кошница.

Аууу да отидеш на концерт ти искат ваХсина? Едното семейство със сигурност няма да се боцнат, за другото не знам.
За сладкарски изделия и аз си помислих, още повече, че в София има какви ли скъпи сладкарници, но имена не знам. Надявах се, че някой ще напише конкретни имена било в скрит текст, ако не дават или на лична бележка.

Друго нещо, което ми хрумва и вероятно се предлага, е красиво аранжирана саксия или кутия със живи цветя и други растения - нещо като миниградинка. Обикновено хората, които продават цветя са естети и си разбират от работата. Но дайте конкретни препоръки, моля!

# 1 327
Camino, наши близки от чужбина миналата година ни бяха изненадали с кошница от oblache.bg.  Беше много мило и ми се стори идейно. Хвърли едно око, ако решиш.

# 1 328
  • София
Здравейте! Може ли да ви помоля за идеи за малки, символични подаръчета за колеги!
Някои не обичат сладко, други не обичат алкохол, а търся неща, които да не се различават много, много. Играчки за елха, може би? Някакви свещи или нещо друго? Първоначалната ми идея бе бурканчета със сладки или мини-алкохол.

# 1 329
  • София
Групата купи подарък от майки на деца с увреждания веднага ще ви предложат идеи.Аз я открих наскоро и съм мн.доволна.5- ти подарък ми е оттам.Поръчала съм къщичка за ключове, чаша от полимерна глина, късметчета, коледно бурканче.

# 1 330
А да имате идея за подарък за момче, почти 12 годишно, до 10лв.? Децата в училище ще си разменят подаръци и уточнената сума е 10лв. Може и да надвишава леко, но идеята е ясна.
Веднага ми хрумна коледната кутия на Милка с чашата и многото шоколади, но детето носи брекети и не е удачно.
Харесвал Макнкрафт, ми каза дъщеря ми, ама с този бюджет няма как да е това, освен сувенир някакъв....
Camino, ако наистина искаш да направиш семеен подарък, забрави за цветята. Как пък няма мъж да се умили пред кошничката с цветя Laughing  По-скоро хубава кошница/кутия с десерт/бонбони/панетоне/щолен, алкохол какъвто обичат - в общи линии нещо за душата 😎

# 1 331
  • София
И нашите ще разменят подаръци в училище, но са 9 годишни и мисля такова:
https://www.ozone.bg/product/koleden-podarak-20-2-za-8-12-g-momcheta-sin/

# 1 332
# 1 333
  • Русе
За по-малки подаръци ицненади поръчах разни джаджи и паракорд гривна от тук
https://www.brannik.bg/grivna-ot-parakord-barbaric/

# 1 334
А да имате идея за подарък за момче, почти 12 годишно, до 10лв.? Децата в училище ще си разменят подаръци и уточнената сума е 10лв. Може и да надвишава леко, но идеята е ясна.

Последният брой на някое подходящо за възрастта списание.

Класът на сина ми прави същото миналата година в училище и той получи точно това. Самият той подари една керамична касичка, която сам оцвети и украси. Той сам избра да го направи. Касичката беше 5 евро, трудът от него. Много сполучливо се получи според мен.

За съжаление мога да дам само идея, но не знам от къде бихте могли да купите въпросната касичка (или друга фигурка) - някой магазин за хоби неща, може би.

Общи условия

Активация на акаунт