Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 827
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 365
Книга на любим футболист, топка, екип, ръкавици (ако е вратар), раница/сакче за екипировката/ маратонките.
Благодаря застрахованите предложения!Детето не ми е близко и незнам кой е любимия отбор или футболист.

# 1 366
Здравейте! Чудесна тема!

Може ли идеи за подарък на
Момче на 9-нищо конкретно не го влече
Момиче на 16-играе Майнкрафт и гледа влогове
Мъж и жена на около 45г (родителите ми😂)-също нямат конкретни хобита или предпочитания, не четат.

Бюджетът е около 50 на човек..

Наскоро трябваше да купувам подаръци за мъжа ми и покрай мисленето на неговия се изчерпах напълно. Връщам се и назад да чета все пак. Благодаря!

# 1 367
За момчето футболист в kakao.bg има шоколадови фигурки във формата на топка, на бутонка или двете заедно.

# 1 368
  • Някъде по Дунава
Здравейте! Чудесна тема!

Може ли идеи за подарък на
Момче на 9-нищо конкретно не го влече
Момиче на 16-играе Майнкрафт и гледа влогове
Мъж и жена на около 45г (родителите ми😂)-също нямат конкретни хобита или предпочитания, не четат.

Бюджетът е около 50 на човек..

Наскоро трябваше да купувам подаръци за мъжа ми и покрай мисленето на неговия се изчерпах напълно. Връщам се и назад да чета все пак. Благодаря!
За децата слушалки, за жената аромадифузер, за мъжа персонализирана дъска за мезета.

# 1 369
  • София
Да помоля за помощ и аз. Закъсвам за подарък за мъжа ми.
Някой да е взел нещо интересно за РИБАР , за което не съм се сетила?
Другото за което си мисля е някаква спортна малка мъжка чантичка. Нищо не ми харесва.

# 1 370
Прекрасни сте всички! Страхотни идеи за подаръци за малки и големи.
Идеая за 10г момче футболист?

На моя син( интересува се от футбол), който е на 9г му поръчах автобиографията на Роналдо, както и книга за Майнкрафт (нещо за недъра и края беше).
От майка ми пък му поръчахме суичър с мърч на Съндай хабит. Това искаше по принцип.
Моят проблем е, че вчера са решили в училище да си разменят подаръци, моят син ще подарява на момиче, но не знае на кое (играят с имена на приказни герои), сумата е около 15лв.
Мислех да потърся някаква малка раничка, но не знам дали е подходящо. Приемам и други идеи, децата са 3ти клас И са нито малки, нито големи, определено ще се затрудня.
Иначе за мъжът ми съм поръчала стойка за телефон със зарядно за колата и пантофи за вкъщи (поръчах от НМ).
От няколко дни ми е схванат жестоко врата, та давам идея за подарък - шиацу масажор.

# 1 371
Моят проблем е, че вчера са решили в училище да си разменят подаръци, моят син ще подарява на момиче, но не знае на кое (играят с имена на приказни герои), сумата е около 15лв.
Мислех да потърся някаква малка раничка, но не знам дали е подходящо. Приемам и други идеи, децата са 3ти клас И са нито малки, нито големи, определено ще се затрудня.
В училище ще си разменят книги (3 клас) - утре ще имаме инструкции от г-жата каква книга да вземем - ще е като томбола - всеки ще получи, каквото си изтегли Simple Smile
В Озон има доста интересни и доста намалени в момента, ще ровя там.

# 1 372
Прекрасни сте всички! Страхотни идеи за подаръци за малки и големи.
Идеая за 10г момче футболист?

На моя син( интересува се от футбол), който е на 9г му поръчах автобиографията на Роналдо, както и книга за Майнкрафт (нещо за недъра и края беше).
От майка ми пък му поръчахме суичър с мърч на Съндай хабит. Това искаше по принцип.
Иначе за мъжът ми съм поръчала стойка за телефон със зарядно за колата и пантофи за вкъщи (поръчах от НМ).
От няколко дни ми е схванат жестоко врата, та давам идея за подарък - шиацу масажор.
Благодаря ти за страхотното предложение!Поръчах на Съндай хабит
Шапка,чорапи и светеща гривна.

# 1 373
Предложете сайт,от където мога да поръчам хубави коледни пуловери или тениски.

# 1 374
В училище ще си разменят книги (3 клас) - утре ще имаме инструкции от г-жата каква книга да вземем - ще е като томбола - всеки ще получи, каквото си изтегли Simple Smile
В Озон има доста интересни и доста намалени в момента, ще ровя там.

Много е хубава тази идея, но като не знаем за кое точно дете ще е подаръка не мога да рискувам, има 2,3 които със сигурност ще се зарадват на книга, но останалите може и да се разплачат, ако това им е подаръка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 375
За момчето футболист препоръчвам футболна топка. Никога не е излишна още една и има избор във всякакъв ценови диапазон.

# 1 376
  • Вече на светло в София
Да знае някой от къде мога да взема безконтактен термометър за месо / готварски/. По точно с блутут.  Ако някой има и даде отзиви ще е супер.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 13:57 от MAD65

# 1 377
Да помоля за помощ и аз. Закъсвам за подарък за мъжа ми.
Някой да е взел нещо интересно за РИБАР , за което не съм се сетила?
Другото за което си мисля е някаква спортна малка мъжка чантичка. Нищо не ми харесва.
Наскоро купувах подарък за рибар,вижте всички продукти на марката FOX,лично аз купих тениска,но има доста интересни неща,особено ако е шаранджия вашия мъж.

# 1 378
Привет! Моля за идеи за подарък на мъж,интересуваш се от всякакви смарт джаджи (естествено вече има куп такива), акваристика (има аквариум), и харесва неща тип "направи си сам". Отчаяна съм! Тенкс Simple Smile

# 1 379
  • София
Привет! Моля за идеи за подарък на мъж,интересуваш се от всякакви смарт джаджи (естествено вече има куп такива), акваристика (има аквариум), и харесва неща тип "направи си сам". Отчаяна съм! Тенкс Simple Smile
Смарт часовник има ли?

Общи условия

Активация на акаунт