Паническо разстройство - 47

• 35 467
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
А кой е по надежден бързия или PCR?

# 241
А кой е по надежден бързия или PCR?
Е PCR , това е златния стандарт.

# 242
А каква е цената на PCR?

# 243
А каква е цената на PCR?
Е около мен е 100 лева с ДДС.

# 244
Мъжа ми прави вчера в Рамус, днес излезе ,отрицателен е. Цената 100лв,PCR.
Аз бях много тревожна една седмица, ама много. Мъжа ми уж с бронхит беше, снимки, доктори, побъркахме се. Накрая се оказа астматичен бронхит, сега го пълнят с орбазон.
Аз от притеснение си забравих хапчетата, то беше тревожност, тремор, инсомния...
То голямо писане в този чат, нямам време да чета...

# 245
И аз тези дни съм много тревожна. Съня ми страшно много се разбута с това нощно изпотяване или по-скоро сутрешно. По цяла вечер се будя да се проверявам дали съм потна и всеки ден като по часовник в 6 или 8 сутринта се потя по гърба и гърдите. Не знам какво е това чудо. Приятеля ми се шегува с мен да съм ставала преди 8 да го предотвратя. Много съм притеснена,вече цяла седмица съм така и не мога да видя сън. Утре трябва да отида до личния лекар за едни документи и не знам дали има смисъл да му споделя,особено сега с тоя ковид не ми се обикаля по болници и изследвания. Иначе днес цикъла ми дойде с ужасни болки и неразположение,може пък и от него да ми е така-нещо като ПМС,но досега не ми се е случвало. Много съм несериозна с моя АД, доста често пропускам да го пия сутрин. Спрях си и Прегабалина самичка,може би пак трябва да започна да го пия.

# 246
И аз тези дни съм много тревожна. Съня ми страшно много се разбута с това нощно изпотяване или по-скоро сутрешно. По цяла вечер се будя да се проверявам дали съм потна и всеки ден като по часовник в 6 или 8 сутринта се потя по гърба и гърдите. Не знам какво е това чудо. Приятеля ми се шегува с мен да съм ставала преди 8 да го предотвратя. Много съм притеснена,вече цяла седмица съм така и не мога да видя сън. Утре трябва да отида до личния лекар за едни документи и не знам дали има смисъл да му споделя,особено сега с тоя ковид не ми се обикаля по болници и изследвания. Иначе днес цикъла ми дойде с ужасни болки и неразположение,може пък и от него да ми е така-нещо като ПМС,но досега не ми се е случвало. Много съм несериозна с моя АД, доста често пропускам да го пия сутрин. Спрях си и Прегабалина самичка,може би пак трябва да започна да го пия.
Е с това, което описваш, очакваш различен изход ли? Пусни едни хормони и ЩЖ да е сигурно. И си пий АД.

# 247
Щитовидната наскоро ми я гледаха на ехограф и хормони съм си пускала.До последно си мислех,че може да е от нея,но казаха че всичко е наред.На мен все някакви смъртоносни диагнози ми се въртят в главата-рак,левкемии, лимфоми.

# 248
Щитовидната наскоро ми я гледаха на ехограф и хормони съм си пускала.До последно си мислех,че може да е от нея,но казаха че всичко е наред.На мен все някакви смъртоносни диагнози ми се въртят в главата-рак,левкемии, лимфоми.
Ще те разочароваме но е просто Паническо Разстройство и тревожност. Simple Smile Почвай борбата и ще се справиш.

# 249
Аз около цикъл винаги съм така-не се притеснявай. Почна около 30-та ми година та чак досега. Понякога нямам, понякога все едно са ме поле ли, ама кво от това-хормонално е. Изследвала съм всякакви хормони аз🤣, ама половите правят големи амплитуди през месеца и е от това

# 250
  • Цюрих
Да питам за Ксанакса-четох,че може много силно да се пристрастиш.Верно ли е?И после няма оттърване?
И тук някой беше писал за ПМС-синдрома-стойности на естроген 5 от долна граница 2.5 какви се водят?Дали тази тревожност е на хормонална основа?

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 21:45 от Шоколад

# 251
Здравейте днес бях на лекар, заради кашлица, но доктора ми направи обстоен преглед с ехограф на щитовидната жлеза и каза, че е уголемена и повече кръвоснавдена. Даде ми да изследвам  TSH и CRP, знаете ли за какво са тези хормони и какво значи това увеличение?

# 252
Здравейте днес бях на лекар, заради кашлица, но доктора ми направи обстоен преглед с ехограф на щитовидната жлеза и каза, че е уголемена и повече кръвоснавдена. Даде ми да изследвам  TSH и CRP, знаете ли за какво са тези хормони и какво значи това увеличение?
ЩЖ хормон е едното, другото индикира възпаление. Безмислено малко, ама щом е преценил. Увеличението значи уголемяване на жлеза или лоб от нея. Трябва да се хване причина.

# 253
А възможно ли е това да е причината за ПР и рязкото ми надебеляване?

# 254
Днес бях при личния лекар-пита ме каквото и Георги,дали ми е наред щитовидната. Каза щом тя е наред, значи е нещо моментно. Аз му казах за опасенията ми дали не е нещо злокачествено,само ми се изсмя и ми каза да не си мисля щуротии. Чувствам се много замаяна днес,не знам дали не е от това,че цяла вечер не съм спала.Сутринта бях като хакната с парцал и преди малко както си стоях рязко все едно някой ме удари ми се зави всичко. Установих,че се потя и през деня когато си стоя спокойно,някакви вълни ме обливат. Мерих темп-нямам. Не я разбирам вече тая тревожност-удря ме точно,когато всичко се оправи и се нареди- взеха ме на работа,която чаках дълго време,живея с приятеля ми-нещо,което ни беше мечта от отдавна. Изобщо когато всичко се нареди и ме удря тая тревожност.
Знам,че е възможно напълняване ако не са ти наред щитовидните хормони,мисля че при Хашимото беше характерно качването на кг. Най-добре ги изследвай заедно с антителата.

Общи условия

Активация на акаунт