Паническо разстройство - 47

• 35 364
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
И аз имам ужасен комплекс за малоценност и страх от провал. Естествено страховете ми често се реализират, щото съм голям идиот и си го причинявам сама. Ама ся от един разговор и вече да умирам...баси. Ми не е само кръвното, имам си и екстрасистоли, сърцето ми си прескача и си прави каквото си иска общо взето. Преди године ходих и уж съм ок, ноо то и напълно здрави хора могат да пукнат от инфаркт, с тая лабилна психика.

# 466
И аз имам ужасен комплекс за малоценност и страх от провал. Естествено страховете ми често се реализират, щото съм голям идиот и си го причинявам сама. Ама ся от един разговор и вече да умирам...баси. Ми не е само кръвното, имам си и екстрасистоли, сърцето ми си прескача и си прави каквото си иска общо взето. Преди године ходих и уж съм ок, ноо то и напълно здрави хора могат да пукнат от инфаркт, с тая лабилна психика.
Не могат. За инфаркт са нужни няколко фактора + малко куц късмет. Говоря преди 40. И ако си мъж. Жените като цяло са защитени до менопаузата. Трябва да имаш атеросклероза, диабет или метаболитен синдром, трябва да си доста увреден от злоупотреби с алкохол или наркотици. Трябва и наследствен фактор да има силен. И още много неща. Толкова лесно не става инфаркта.
Аз съм на обратния полюс за комплексите, мога да си го развея на площада без да ми пука. На интервюта ходя да се ебавам с велики HR и работодатели. Но бях и аз в тая лодка на паниката. При мен от много напъване да бачкам стана.

# 467
Хахахаха, Георги, доста ме разсмя. Ей такъв левъл ако постигна, ще е чудо Simple Smile))) Но да, тва е цялата работа, да не ти пука просто, аз не знам какво бих развяла, ама ако запазя спокойствие, ще е цяло чудо Simple Smile При мен може и да има наследствен фактор - дядо ми е починал от инфаркт, баща ми му правиха сега операция на сърцето заради атеросклеротични наслоявания, тъй че трябва някак си да внимавам. Иначе пуша, не малко, 10тина цигари на ден. Днеска имам чувството, че трудно си поемам дъх, едно ми е нон стоп треможно... Добре, ти как успя да се пречупиш и да не ти пука ?

# 468
Хахахаха, Георги, доста ме разсмя. Ей такъв левъл ако постигна, ще е чудо Simple Smile))) Но да, тва е цялата работа, да не ти пука просто, аз не знам какво бих развяла, ама ако запазя спокойствие, ще е цяло чудо Simple Smile При мен може и да има наследствен фактор - дядо ми е починал от инфаркт, баща ми му правиха сега операция на сърцето заради атеросклеротични наслоявания, тъй че трябва някак си да внимавам. Иначе пуша, не малко, 10тина цигари на ден. Днеска имам чувството, че трудно си поемам дъх, едно ми е нон стоп треможно... Добре, ти как успя да се пречупиш и да не ти пука ?
Наследствения фактор върви по мъжка линия. При жените не се хваща тоя ген.
Аз не съм се пречупил, дори все още на моменти имам тегави дни, и така ще е до края. Но общо взето в най тежкия период започнах да поркам. Ама както си трябва. И така го откарах около година. И спрях да пия. Съответно вече нямаше нищо. Но пих и АД де. До март. И тях махнах. Общо взето се старая да се забавлявам, така се случват нещата.

# 469
Цитат на: Георги Дяков 641885 link=topic=1261822.msg41863841#msg41863841

Аз съм на обратния полюс за комплексите, мога да си го развея на площада без да ми пука. На интервюта ходя да се ебавам с велики HR и работодатели.

И мен много ме разсмя  Grinning Grinning Grinning

# 470
Приятели, някой тук пиели ли карбамазепин? Възможно ли е от това вещество да ми излизат пъпки?

# 471
Приятели, някой тук пиели ли карбамазепин? Възможно ли е от това вещество да ми излизат пъпки?
Карбамазепин подпомага появата на пъпки и акне чрез стимулацията на инсулин и хормона на растежа. И всички подобни за невропатия имат сходни действия. Самия фармакологичен профил на медикамента е такъв. Чрез m-TOR се случват нещата.

А за какво е предписано това? БАР?

# 472
Леле, и от АД ли се появяват пъпки. Аз откакто пия все съм пъпчасала. А преди това нямах..
Весеука ти какви лекарства приемаш?

# 473
Леле, и от АД ли се появяват пъпки. Аз откакто пия все съм пъпчасала. А преди това нямах..
Не. Карбамазепин е друг медикамент. Не е АД.

# 474
Карбамазепина ми е предписан за тригеминална невралгия и ми казаха да го пия 3 месеца, но като пропусна дори и ден, болката се връща... Отделно и това с пъпките е лоша работа.

# 475
Взимам бетаблокер за пулса и почнах Релаксофитол, ама нещоо файда не виждам, то верно, че мн малко време е минало, но май ще си мина на комбинацията деанксит + бетаблокер.

# 476
Здравейте, пия деанксит от около 7г.Действаше ми много добре. В момента започнах антидепресант и клонарекс заради зверски световъртеж. Всичко се оправи, но в един момент започнаха да ми треперят ръцете. Лекарката каза че вероятно е от деанксита, защото иначе се чувствам чудесно и другите лекарства не предизвикват такъв ефект. Трябвало да минат 6 месеца, за да се изчисти напълно. Сега ми изписа невробекс и ви. С.
Някой сблъсквал ли се е с нещо такова?

# 477
Здравейте, пия деанксит от около 7г.Действаше ми много добре. В момента започнах антидепресант и клонарекс заради зверски световъртеж. Всичко се оправи, но в един момент започнаха да ми треперят ръцете. Лекарката каза че вероятно е от деанксита, защото иначе се чувствам чудесно и другите лекарства не предизвикват такъв ефект. Трябвало да минат 6 месеца, за да се изчисти напълно. Сега ми изписа невробекс и ви. С.
Някой сблъсквал ли се е с нещо такова?
Да, това е да го наречем абстиненция. Среща се често при смяна на АД или спиране на някакъв психо медикамент. Ще отшуми до 30-на дена някъде.

# 478
      Здравейте! Нова съм в БГ Мама и търсейки информация за тревожност и паник атаки по време и вследствие на Ковид заради баща ми, прочетох и за вашите проблеми. В случая на баща ми имаше пълно дезориентиране и страх, че е отвлечен, който го съпътства донякъде и след излекуването.
     Причината да търся информация е и това, че съм дипломант по Регресивна психотерапия  и много от преживяванията на баща ми, а и вашите са като по учебник  отключени травми /от детството или от минали животи/ в ключов момент от сегашния живот, които предизвикват тревогата и паник атаките.
      За съжаление, баща ми не е готов за работа върху себе си, а и предвид годините си отрича подобни науки, а това е важното за да се отървеш от проблема си.
     Но лек има. И около 70-80 процента от хората много силно се повлияват от една или няколко сесии с регресивна терапия. И тук нямам предвид регресивния туризъм, практикуван от знайни и незнайни войни на светлината.

# 479
     Здравейте! Нова съм в БГ Мама и търсейки информация за тревожност и паник атаки по време и вследствие на Ковид заради баща ми, прочетох и за вашите проблеми. В случая на баща ми имаше пълно дезориентиране и страх, че е отвлечен, който го съпътства донякъде и след излекуването.
     Причината да търся информация е и това, че съм дипломант по Регресивна психотерапия  и много от преживяванията на баща ми, а и вашите са като по учебник  отключени травми /от детството или от минали животи/ в ключов момент от сегашния живот, които предизвикват тревогата и паник атаките.
      За съжаление, баща ми не е готов за работа върху себе си, а и предвид годините си отрича подобни науки, а това е важното за да се отървеш от проблема си.
     Но лек има. И около 70-80 процента от хората много силно се повлияват от една или няколко сесии с регресивна терапия. И тук нямам предвид регресивния туризъм, практикуван от знайни и незнайни войни на светлината.
Защо не си гледате псевдонауката и не оставите лекарите да си свършат работата. Всякакви такива регресивни , астрални и подобни психолози, чекръкчий , леещи куршуми, ходжи и т.н. още повече вредят на хората с ГТР и ПР. Много такива случаи имаме вече.

Общи условия

Активация на акаунт