Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 512
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Уникален фрагман Heart Eyes зарадва ме повече и от онзи "лудо влюбен съм в теб" Joy просто не очаквах нищо такова,  явно че амнезията ще е кратка,  сигурно  половин серия , но все пак ще им се порадваме Heart Eyes след това Еда става инспектор и ще разнищи историята , за жалост пред портите на щастието има голям дракон,  но съм сигурна, че ще се справят с него , с общи усилия Heart Eyes

# 121
Ако не ме лъже паметта Айше не е писала епизодите със загубата на паметта на Джан. Поправете ме ако греша, разбира се.
Айше се върна след 39  и скока от една година и всичко останало го направи тя. Ама нейсе, както викат, тук сме в друг свят 🥰

А дали не е възможно Еда да се преструва, за да забравят и двамата болката за малко, да се пообичат, да са заедно и междувременно да разбере, че Серкан я е излъгал с тъпата причина, която й каза за раздялата 🤔

# 122
  • София
mi_si, хареса ми твоят сценарий. Одобрявам. И още се смея... Hug

Тези сцени с нашите в леглото... много горещи, бре! Sign Underage Да не ни затвори турското СЕМ?? Шегувам се. Но наистина са... Heart

Не разбрах само - амнезия има ли??

И Хандето има много хубав глас! Ако пее тя - евала!!! Heart Eyes

# 123
  • Кърджали
Бърборанке, аз така разбрах... Еда за кратко е загубила паметта си ( във фрага говори по телефона и казва - не помних че сме се разделили, сега идвам на себе си, тоест сега почвам да си спомням). Серкан явно ше използва тази кратка амнезия и  ще прекара време с нея, в което да  поизживее малко любовта си. Сега дали Еда след като си спомни за раздялата ще продължи да се прави, че не помни с цел да поразрови какво е накарало Серкан да поиска раздялата, не знам, но така си мисля - иска от него да ѝ разкаже за дните в които е бил  най  наранен, наранил и щастлив.

А песничката е супер.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 22:57 от Aлекcандрa

# 124
Казвах си аз, че нашето момиче няма да остави нещата как да е ама нейсе. Фрага определено ме накара да се усмихна, даже и да пиша че напоследък с нашите ГГ ми беше малко минорно.

# 125
Търся ви аз в известия, а то се оказало че имаме нова тема.
Аз стигнах до средата днес с гледането на епизода преди да изляза в 8 и половина такъв рев ударих на сцената между Еда и Айдан, така болно ми стана за майката на Серкан, защото си представям какво е да кажат такива тежки думи за сина ти. Утре се надявам, че ще го догледам и може би ще си го пусна и с български буквички.

Тамън се чудех и дали ще има фрагман и като намерих темата видях че сте писали за фраг и веднага литнах да го гледам, май май Еда ще лъже Серкан, че има амнезия само и само да изчопли какво крие той. Ще бъде емоционален епизод и много романтичен. Нямам търпение вече за следващата сряда, да идва по бързо. Grinning

Лека нощ от мен Simple Smile

Редакция: Явно пак не съм разбрала като хората, значи Еда все пак ще има амнезия, но ще се възползва след това да разбере какво е станало. Доста интересно се очертава...

# 126
  • София
Звучи ми много интересно, Алекс, благодаря ти за поясненията! Kissing Heart

Загубата на памет е дизи клише. Ползват го в много сериали - турски и не само. Обаче, както казах преди време, мен тези клишета нито ме дразнят, нито притесняват. Стига да са вплетени добре в историята, да пасват на сюжета и нашите да ги играят правдоподобно, както всичко досега, аз съм доволна и нямам оплаквания. В случая, както Алекс го описа, ми звучи много подходящо и тази загуба на памет е добре дошла според мен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 23:57 от Бърборанка с розови очила

# 127
Няма да свалям розовите очила, обаче нали се сещате че втория фраг може да ни приземи пак.
Много хубави сценарии развихрихте. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 128
  • Кърджали
Blue, мълчи сега, не оставяш човек да се порадва🙃😜🙃
Обаче Серкан Болат, известен като безчувствения робот лети из облаците от любов. Дано не го приземат бързо и болезнено

# 129
Алекс, хич не искам да позная, ама като му гледам тъжните очи...

# 130
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=JUGYzW5fcoQ&list=PLFnn1C5aaJ … ichj&index=36

Е: Не помня, че съм се разделяла със Серкан. т.е. сега идвам на себе си.
С:  Готов съм да направя всичко, за да продължи този миг до края
Е: Има причина да е искал да се раздели с мен, усещам го.
Е: Има нещо, което искаш да ми кажеш ли?
Е: Разкажи ми за деня, за който съжаляваш най-много (в който си наранил някого много), после ми разкажи за най-тъжния си ден, след това разкажи за най-щастливия си ден

песента
Не ме поставяй в сърцето си напразно
не ме обгръщай с рецете си  
не мога да остана там (в прегръдката ти)
и ти се смей, забавлявай се, не говори толкова открито
в крайна сметка какво е живота
една моментна среща

Да, песента е уникална! Тя е в оригинално изпълнение на Nil Karaibrahimgil (Нил Караибрахимил) и аз за първи път я чух в един от филмите с изключително силна роля на Engin Akyürek  (Енгин Акюрек) "Душата ми има крила"! Благодаря на момичетата за преведения текст!

P.S. Благодаря на всички пишещи момичета за мненията и коментарите, чета ви с огромен интерес, но нямам време да пиша! Продължавайте все така и бъдете усмихнати, успешни и удивителни!

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 23:17 от nrgmama

# 131
Според мен, Еда с тези въпроси опипва почвата за истинската причина за раздялата им и ще го притисне да й каже, вече се съмнява в достоверността на причината, която той й каза в миналия епизод. Ще се възползва от амнезията си, надявам се обаче и Серкан да й каже и заедно да се справят с проблема, като двойка. Серко лети из облаците от любов във фрага, ще й каже нещо романтично и тя ще се усети, че той я обича.
Нямам против клишетата, в нашия сериал са много добре преплетени в историята, винаги има някакъв twist и винаги е нещо оригинално и изобщо не се дразня.

# 132
  • София
Този път не давам да ни разочароват с втория фраг! Или да не пускат такъв, или да е пак като първия и задължително да загатва и оставя фантазията да работи, както беше с втория от миналия епизод.

Много съм доволна! Дано не ми скапат настроението след втория фраг...

Мисля, че след този фраг рейтингът ни за следващия епизод ще е Airplane. Стискам си палци...

# 133
  • Кърджали
Песента, която пее Еда

Скрит текст:
Sen beni boşuna hiç kalbinin oralara koyma
Kollarını bana sarma
Kalamam oralarda
Sen de gül eğlen, öyle acıklı konuşma
Hayat ne ki sonuçta?
Anlık bir buluşma
Lalalala ben de böyleyim
Lalalala hep de böyleydim
Geçmişe gitmem, küsüm gözyaşlarıyla
Daha güçlüyüm ben
Hatalarımla
Beni kendi yoluna çağırma, benim yolum başka
Gittiğim yer başka
Yokuşlarım başka
Lalalala ben de böyleyim
Lalalala hep de böyleydim
Karanlıkta yanabilirim
Boşlukta durabilirim
Düşmem ben, kanatlarım var ruhumda
Geldiğim gibi gidebilirim
Aşktan vazgeçebilirim
Zincir yok ki benim boynumda
Sen beni boşuna hiç kalbinin oralara koyma
Kollarını bana sarma
Kalamam oralarda
Sen de gül eğlen, öyle acıklı konuşma
Hayat ne ki sonuçta…
Много ми хареса. Номзвучи и леко като прдупреждение за Серкан, да се взима в ръце

Не ми предлагай напразно сърцето си
Не ме прегръщай
Няма да остана в ръцете ти

И тинсе смей,, забавлявай, не ми говори тъжно
Какво е живота в крайна сметка
Кратка среща...
Ла ла ла аз съм такава
Ла ла ла винаги съм била такава
Не се вртщам в миналото, скарана съм със сълзите
По-силна съм с грешките си
Не ме води по твоя път, моят път е друг
Другаде отивам
Пътищата ми са други
Ла ла ла аз съм такава
Ла ла ла винаги съм била такава
Мога да горя в тъмнината
Мога да спра в нищото
Няма да падна душата ми има крила
Както съм дошла така може и да си тръгна
Мога дансе откажа от любовта
Не съм вързана с вериги

# 134
Бърборанке, няма да махаме розовите очила! До сега все успяваха така да завъртят нещата, че се получават много добре. Да, по-добре да няма втори фраг, отколкото да е гаден, но едва ли ще устоят на феновете, които искат всичко предварително. Дано поне е по-завоалирано, като последния ни фраг.  
И отново текста на песента е в Dart Алекс, благодаря Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт